Forum » Operacijski sistemi » Windows XP na usb disk
Windows XP na usb disk
[AH] ::
Imam prenosnik (dell d610) z windows xp in zunanji usb disk (samsung 160 SATA), na katerega hočem dati še ene windows xp. Pri inštalaciji mi računalnik najde usb disk, ga formatira in kopira datoteke za windows xp. Na koncu kopiranje je prvi reboot. Računalnik se ponovno zažene, pride do menija za dual boot in začne nalagat windows xp iz usb diska za nadaljnjo inštalacijo. Po nekaj sekunda pa se pojavi blue screen in od tu dalje ne gre. Probal sem že na drug prenosnik (dell inspiron 5100), z drugim usb ohišje in drugim diskom in je vedno enako.
Zanima me ali je že kdo imel enake probleme in ali jih je rešil ali pa če je že kdo inštaliral win xp na usb disk in zadeva deluje brez problema.
AH
Zanima me ali je že kdo imel enake probleme in ali jih je rešil ali pa če je že kdo inštaliral win xp na usb disk in zadeva deluje brez problema.
AH
neoto ::
Problem je, da ko se Windowsi zaganjajo, ponovno zaženejo tudi vse usb naprave. Takrat pa izgubijo 'stik' z diskom in javijo napako.
Drugače bi mene tudi zanimalo kako to obiti, ker sem tudi že poskušal...
Drugače bi mene tudi zanimalo kako to obiti, ker sem tudi že poskušal...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP Mode iščem nasvet uporabnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1088 (700) | The Player |
» | Problem z diskom pomoč prosim!!!Oddelek: Strojna oprema | 717 (609) | bigboss16 |
» | Prenosnik Vista + XP na zunanjem diskuOddelek: Operacijski sistemi | 1874 (1781) | Ziga Dolhar |
» | Kako zaboga spravit usrane WinXP na asus eee 701Oddelek: Strojna oprema | 2192 (1997) | Oddin |
» | izbor komponent prenosnika glede na namen uporabeOddelek: Kaj kupiti | 1305 (1305) | Cveto |