Forum » Pomoč in nasveti » Ugašanje
Ugašanje
Beetle ::
zdravo
Prosil bi ce mi lahko kdo pove zakaj se mi računalnik vgašuje.če sm na netu mi ugasne vsake 4-5 ur če pa zalaufam igro mi pa ugasne v roku 10 min.ima kdo kako idejo kaj bi lohk bilo???
Hvala
konfiguracija:
Celeron 2800 lga775
1 GB ddr 400
Ge force 6600 256 MB
Gigabyte 9i5p ga 775
Thermaltake Beetle
Prosil bi ce mi lahko kdo pove zakaj se mi računalnik vgašuje.če sm na netu mi ugasne vsake 4-5 ur če pa zalaufam igro mi pa ugasne v roku 10 min.ima kdo kako idejo kaj bi lohk bilo???
Hvala
konfiguracija:
Celeron 2800 lga775
1 GB ddr 400
Ge force 6600 256 MB
Gigabyte 9i5p ga 775
Thermaltake Beetle
NOONE
Sm kupil napajalnik , dodatna hlajenja za ram-e, sam se vedn zablokira v 2 minutah ko zazenem spil...???
NOONE
Nemesiz ::
Čuj, a si pogledal slučajno hladilnik na procesorju pa ventilator na njem?
Probaj jih spucat
Probaj jih spucat
Ventilator je cist nov heatpipe system thermaltake beetle, vse funkcionira kot novo brez problema, na novo sm dal windowse vse laufa sm pr spilih mi pa crkne... ne vem kaj bi lohk blo nastimu sm page file pa nc...se vedno ???
NOONE
Scorpia ::
Pa si sploh pogledal temperaturo. Prvo to poglej, tud če vse dela na videz, lahko da kaj ne štima. Pa preveri tudi rame, oz. jih testiraj da niso kakšne napake(čeprov se teb ugasne, ampak bi se splačal vse pogledat).
Pyr0Beast ::
100% se ti CPU pregreva, si pogledal temparaturo v biosih.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
farko ::
V kolikor nisi rešil problema ti svetujem da poskušaš ponovno naložit sistem -možno da imaš probleme z biosi ali pa virus.
farko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2177) | black soul |
» | PC se ne zazene po BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 1006 (892) | paljer |
» | Kateri hladilnik za proc?Oddelek: Kaj kupiti | 1111 (1010) | flashek |
» | LANParty UT nF4 Ultra-D, kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2277 (1545) | d3k0 |
» | RAčunalnik se samodejno restarta!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1922 (1458) | maxsustar |