Forum » Pomoč in nasveti » Težave s PCMCIA to USB 2.0 kartico
Težave s PCMCIA to USB 2.0 kartico
AnDr3j ::
Pozdravljeni
Pred kratkim sem kupil eksterno Canyonovo ohišje za DVDRW enoto. Vse to sem priključil na prenosnik in mislil da bo vse normalno delalo. Tako sem ugotovil, da rabim 2.0 USB port, če hočem da mi bo 700MB zapisalo prej kot v 20ih minutah
Sedaj pa sem si nabavil Digitusovo PCMCIA to USB 2.0 kartico. Ko zadevo vtaknem v režo, jo XPji normalno prepoznajo in naložijo driverje, nato pa tema. DVDRW enota deluje še počasneje kot na navadnem USB portu.
Poskušal sem že nešteto stvari, pa mi ne uspe.
Doborodošel je vsakršen predlog!
Lep pozdrav,
Andrej
Pred kratkim sem kupil eksterno Canyonovo ohišje za DVDRW enoto. Vse to sem priključil na prenosnik in mislil da bo vse normalno delalo. Tako sem ugotovil, da rabim 2.0 USB port, če hočem da mi bo 700MB zapisalo prej kot v 20ih minutah
Sedaj pa sem si nabavil Digitusovo PCMCIA to USB 2.0 kartico. Ko zadevo vtaknem v režo, jo XPji normalno prepoznajo in naložijo driverje, nato pa tema. DVDRW enota deluje še počasneje kot na navadnem USB portu.
Poskušal sem že nešteto stvari, pa mi ne uspe.
Doborodošel je vsakršen predlog!
Lep pozdrav,
Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je pameten nakup?Oddelek: Kaj kupiti | 2111 (1493) | WamPIRe- |
» | WindowsXP in ASUS 904HDOddelek: Pomoč in nasveti | 674 (619) | jest10 |
» | Računalnik ne prepozna neoriginalni DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 711 (711) | PINki |
» | LiteOn LH-20A1H tezave z branjem..Oddelek: Strojna oprema | 934 (859) | MViper |
» | vgradnja dvd rw-ja v prenosnikOddelek: Strojna oprema | 1089 (990) | Šimpanz |