Forum » Pomoč in nasveti » Problem z igro?!?
Problem z igro?!?
Gooodspeed ::
Mam problem inštaliral sem igro, nato sem jo zbrisal direktno z diska in mi ni odstranlo vse datotek, zdaj je pa nemorem reinštalirat, ker pravi da ja igra še v sistemu. Wtf kaj naj pobrišem da jo bom lahko ponovno installiral?
LP
LP
Kaj res nobeden ne ve?
Al je preveč izi vprašanje al kaj?
Btw pobrisal sem register pa to...
ni mi jasno zaka mi je noče inštalirat...
help please...
Al je preveč izi vprašanje al kaj?
Btw pobrisal sem register pa to...
ni mi jasno zaka mi je noče inštalirat...
help please...
Sami ::
Ročno zbriši igro z diska in zbriši vse zapise iz registra, ki jih je naredila igra.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Hm... Ja samo nevem katere zapise je vse naredila igra, oz. ne najdem vseh... Ne bi rad kaj napačnega pobrisal z registra...
Maš kaj specifičnega v mislih?
Sami ::
Za iskanje uporabi ime firme, ki je igro naredila in naslov igre, potem pa zbriši vse vnose.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
mbms ::
Ponovno igro inštaliraj, še pred inštalacijo pa ti bo sistem sporočil če odstrani prejšnje komponenete igre. Tam jo lahko popolnoma zbrišeš.
Sami: Preiskal sem vse v zvezi z igro in pobrisal...
mbms: Saj to me vpraša, samo problem je da sem jaz zbrisal tudi uninstall datoteke tako da je ne more odstranit.
mbms: Saj to me vpraša, samo problem je da sem jaz zbrisal tudi uninstall datoteke tako da je ne more odstranit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox - Google safe search...Oddelek: Programska oprema | 2163 (1824) | BorutK-73 |
» | HD4850 problem s sliko - tearingOddelek: Strojna oprema | 1479 (1122) | echoman |
» | Trojan Downloader Small.WVOddelek: Programska oprema | 1302 (1124) | Biser |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1356) | @ljash |
» | kazaa(en file,ki ne morem nič....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1034) | lalan |