» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
227 / 241
»»

lebang1 ::

Dve leti nazaj je njihova optika prišla v naš blok, pa ni blo posebne akcije.
Majo pa res monopol tam, ker je optika le od T2, ali pa baker od ostalih.

Netrunner ::

V našem bloku pa nimajo monopola saj optiko že ima telemach in a1 in se morajo borit za nove stranke :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

FoxKnox ::

Netrunner je izjavil:

T2 mi dajejo opcijo da če grem na njihovo optiko mi za cca 31/€ mesec za 2 leti mi dajo paket "Oranžni optimum". Kako se kaj obnese T2 zadnje čase?

Redna cena oranžnega optimuma je 56 €.
Jaz imam ta paket in koristim samo 10 % popust, ampak imam - 50 % na dve mobilni številki.
Problemov ni. Zadeva deluje zaneslivo, internet in iptv, brez motenj,izpadov ..Edijo mobilno omrežje nastavi na gostovanje v Telekomovo omrežje pa je.

novak-t ::

je kdo v zadnjem času naredil deal za oranžni diamant hbo? kakšno ceno se da izpogajat za obstoječega naročnika?

Nikonja ::

Jaz sem lani ispogajal 15% popusta za dve leti, sem jim težil na email (ker so v poslovalnici rekli da ne morejo odobrit nič sami in da kar dam na email) da pričakujem popust ker sem tolk leti že nihov naročnik, plus to da imamo Telekom optiko v bloku. Ampak sem napisal vse to res vljudno in niso nič kaj komplicirali.
Na T2 forumu so mi drugi povedali da več kot 15% je skoraj pa nemogoče tko da nisem niti težil za več.

FrEaKmAn ::

Vidim, da ni več 10/10 in zastonj nadgradnja 100/10 ob vezavi za 2 leti? Ali je to komu uspelo urediti v novem letu?

darck ::

T-2 je od danes gotof pri meni in sem že presedlal k A1 kje je cenovno ekstra ceneje.. Kaj kmalu bom pa itak videl kako je z samim delovanjem in hitrostjo interneta upam pa da bo v redu

modelno1 ::

@freakman
Osnovni paket je sedaj itak 50/20. Drugače pa pokliči pa se zmeni, meni so oktobra zrihtali nadgradnjo na 100/20.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

modelno1 je izjavil:

@freakman
Osnovni paket je sedaj itak 50/20. Drugače pa pokliči pa se zmeni, meni so oktobra zrihtali nadgradnjo na 100/20.

Ravno to bemtim, ker mi je na pol zaspani (verjetno sem ga zmotil med delom od doma) gospod na drugi strani rekel, da nimajo več tega.

Če te prav razumem, imaš ti 50/20 paket, ki je 26€, ampak ob vezavi za 2 leti si dobil nadgradnjo hitrosti na 100/20? Ali kako si se zmenil?

6151 ::

Zdaj dajejo 500/100 ob vezavi
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

darck ::

ekstra super daljinec pri A1 osvetljen kje je T-2 glede tega

J.McLane ::

Zakaj bi sploh imel exstra dalinjec za nek STB? Aplikacija teče na TV in imaš itak samo en dalinjec, tistega od TV.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

Gregor P ::

Morda če imaš starejši TV?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

KTr1sk ::

Koliko pri T2 stane dodatna televizija preko aplikacije?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KTr1sk ()

scythe ::

1,99€, STB pa 4.99€
X870 | 9700X | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

FrEaKmAn je izjavil:

modelno1 je izjavil:

@freakman

Ravno to bemtim, ker mi je na pol zaspani (verjetno sem ga zmotil med delom od doma) gospod na drugi strani rekel, da nimajo več tega.

Če te prav razumem, imaš ti 50/20 paket, ki je 26€, ampak ob vezavi za 2 leti si dobil nadgradnjo hitrosti na 100/20? Ali kako si se zmenil?

Evo, na mail so odgovorili, da lahko imam paket 50/20 in se brezplacno nadgradi na 100/20 ob vezavi 24 mescev.

jonystar ::

Tisti, ki uporabljate T-2 za mobilno omrežje. Kako ste zadovoljni s pokritostjo in hitrostjo prenosa podatkov?

broken/link ::

ah, t-2 je z mobilno telefonijo ostal x let zadaj. pokritost je pod 20%. AMPAK gostujejo v mobitel omrežju, tako da je pokritost 99,9%.
Tko da edina uporabna opcija je stalna uporaba gostovanja v mobitel omrežju. in tu potem pride spet AMPAK. Bodi pazljiv, kaj dobiš v gostovanju, piše pri vsakem paketu pod zvezdico.
recimo za primer, oranžni mini https://www.t-2.net/oranzni-mini
maš 5GB prenosa podatkov, ampak v mobitel omrežju samo 1GB. Tako da če ti ne pripada znotraj paketa, se je bolj smotrno ozret po alternativah.

V Telekomovemu omrežju dela ok.
Je pa treba omeniti še Oranžni midi paket
3000 minut
3000 sms\mms
100 GB v T-2 omrežju
20 GB v Telekom omrežju
10 GB gostovanje v EU
Vrh vsega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FoxKnox ()

dominuspro ::

Jaz sedaj že nekaj let uporabljam t-2. V Slo imam ročno izbrano Telekom omrežje. Težav ni, so pa tečna nekatera dejstva:
1. Hitrost lte na mobitel omrežju je omejena. Mene ne tangira.
2. Telekom omrežje je tretirano kot gostovanje, zato je vseskozi prisotna oznaka R(roaming), kot v tujini.
3. Pri prehodu meje Slovenije(za ven) je potrebno ročno vklopiti samodejno iskanje omrežja, da se poveže na tuje omrežje.

Malajlo ::

Sem dobil neposobno ponudbo od Telemacha, da zamenjam optiko T-2. Cenovno pač. Po naključju Telemach na STB vidim. No no no no...

Trenutno poganjam T-2 app na SmartTV preko VPN (20 mbps up/down, ker Oranžni dela samo na domačem priključku) in je slika na Telemachu kot Picasso proti Daliju. Telemach sliko prikaže kot trganko v 16 barvah. Artefakti kar utripajo po zaslonu(!), luna v meglici ima tistih 5 odtenkov od bele do črne, katastrofa. Če je Telekom isti kot pred 5 leti, ko so risanke izgledale kot pobarvanke (tiste, ki imajo legendo številka-barva), sem pripravljen dati tudi 20 EUR na mesec več za T-2.

Da o uporabniškem vmesniku ne govorim. T-2 je pač deset let pred ostalimi. Dela s simpl daljincem z nekaj tipkami in loaded originalnim. Telemach, mati božja ;), tipka "gor" enkrat odpre spored, drugič preskakovanje. In potem "back" desetkrat, da splezaš ven. V rit s takim UI.

6151 ::

Je kdo morda potestiral, če TV aplikacija deluje ko android TV ni povezan v T2 omrežje (uporaba na vikendu/ wifi hotspot prek mobilnega omrežja?)
7900X3D | 32GB | 6800 | 4 TB

Jakkob ::

dela nekaj časa potem pa zajamra da je uporaba mogoča samo v t2 omrežju

-JM- ::

Pa saj to je pri T2 normalno tako, da dela samo na naslovu, kjer plačuješ naročnino.
Razen če imaš naročeno aplikacijo, ki deluje v tujem omrežju

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: -JM- ()

-JM- ::

Delujejo pa njihovi boxi (vsaj novi ARRIS 4K) v drugih omrežjih:)

lebang1 ::

-JM- je izjavil:

Delujejo pa njihovi boxi (vsaj novi ARRIS 4K) v drugih omrežjih:)

Deluje ta vmestnik kar tako, če ga v router vtakneš? nič ne zajamra, da bi moral biti v modem?

Mikrohard ::

Odvisno od tega, kako je nastavljen. Lahko, da bo zajamral, ali pa, da bo delal. Predvsem je to odvisno od tega, preko katerega omrežja si priklopljen (T-2, Telekom)... in v primeru, če si priklopljen na Telekom omrežje, je odvisno od tega, ali ima T-2 na centrali tudi svojo opremo ali ne.

neooo ::

Kako izgleda oprema na ftth telekom ce vzames t2 ?

letmein ::

Je še kdo fasal Iranski dinamični IP? Menda so zakupili problematičen "batch".. meni pol licenčnih stvari za šiht ne dela, ker so regijske omejitve oz. je Iran očitno blokiran. :/

sbawe64 ::

Hahaha, kokice pripravljene !

Kateri ASN ? V https://whois.domaintools.com/ vpiši svoj ip v4 naslov https://www.whatismyip.com/ .
Ali https://www.whatismyip.com/ in klikni na "My Public IPv4 is:", piše spodaj, 3 vrstica od spodaj.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

starfotr ::

A ISPji še vedno kupujejo IPv4? Kake budale.

Snail ::

Meni četrt strani na netu pravi, da sem iz Avstralije :D

letmein ::

sbawe64 je izjavil:

Hahaha, kokice pripravljene !

Kateri ASN ? V https://whois.domaintools.com/ vpiši svoj ip v4 naslov https://www.whatismyip.com/ .
Ali https://www.whatismyip.com/ in klikni na "My Public IPv4 is:", piše spodaj, 3 vrstica od spodaj.

AS39501 NGSAS, IR (registered Mar 08, 2006). :)

CyberPunk ::

Snail je izjavil:

Meni pa razlicne kraje po Sloveniji, kjer sploh nisem bil. Kar je v bistvu dobro.
Sem pa opazil en nov rang T2: 185.179.*.*

CyberPunk je izjavil:

Snail je izjavil:

Meni pa razlicne kraje po Sloveniji, kjer sploh nisem bil. Kar je v bistvu dobro.
Sem pa opazil en nov rang T2: 185.179.*.*

Ma dok si v SLO je vredu, ko pa ti strani forsirajo druge valute je pa že annoying

roCkY ::

Kak VPN ni odveč, da praktično vedno vidiš kar firbcaš. Že ZDA znajo marsikaj skriti za tuje IP... Ni ravno neka cena kot dodatek, če imaš eno od priznanejših antivirusnih zaščit uradno aktivno.

gazibo ::

Ima še kdo trenutno težave z dostopom do horizonta, servisnih strani ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

xseki ::

Meni je prenehal delovati tv2go zunaj omrežja t2.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: xseki ()

gazibo ::

Preko Arnesovega DNSa gre, googlovi DNS ne delajo trenutno

https://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=1&...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gazibo ()

mastah ::

Zdravo,
na kakšen način rešujete te težave z T2? Namreč meni kaže zunanji IP iz Teherana, dosti spletnih strani ne deluje, prav tako F1 TV Pro...
Poslal na podporo, zaenkrat še brez povratne informacije

Opkow ::

Če si na dinamičnem IPju, izklopi iz elektrike modem čez noč in zna bit, da boš zjutraj dobil drug IP.

MrStein ::

To se da hitreje tudi. Sem pred leti napisal, dvomim da so vmes spremenili logiko.

Bom pobrskal po arhivu...
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

mastah je izjavil:

Zdravo,
na kakšen način rešujete te težave z T2? Namreč meni kaže zunanji IP iz Teherana, dosti spletnih strani ne deluje, prav tako F1 TV Pro...
Poslal na podporo, zaenkrat še brez povratne informacije

Zgleda ima T2 spet kak nov rang IPjev, keri se še niso posodobili pr geotrackerjih ...
https://t-2.rula.net/viewtopic.php?f=1&...

ravend123 ::

Zna kdo povedat kako je z optiko v Zgornjih Črnučah, kar se T2 tiče (Pot v hribec, Katreževa pot)? Telemach kolikor vem nudi optiko, ostali operaterji pa ne vem. Če je slučajno kdo s tega konca in bi morda vedel za T2 ali pa katerega izmed drugih ponudnikov storitev. Hvala!

leontik ::

Pozdravljeni, ali slučajno veste zakaj je navišja hitrost, ki jo lahko imamo na telekomovi optiki preko t2 350/100 ?? Hvala za odg

Kolikor zakupijo. Možno je tudi 2 G, če bodo zakupili.

sbawe64 ::

2020 is new 1984
Corona World order

xseki ::

Spremembe cenika T-2 storitev s 1. 7. 2023
https://www.t-2.net/novice/spremembe-ce...

Podražitve so tukaj.

Ja, no, za 3 evre gre gor Oranžni optimum. Bom skenslal voyo pa bom plačeval manj. ;)
««
227 / 241
»»