Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
Tilen ::
zakaj pa najdi.si ne dela?
jao, a kdo igra travian? mene bo konc :)
Iz UPC-ja je normalno dosegljiv.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
MTm2H37rqt7B ::
Upam le da bodo porihtali preden bo konec sihtov.
Ze vidim kako HD tel. linija dol pada....
Imeti "redundancni" liniji na isto tocko je nekako protislovno :)
Ze vidim kako HD tel. linija dol pada....
Imeti "redundancni" liniji na isto tocko je nekako protislovno :)
borchi ::
> Imeti "redundancni" liniji na isto tocko je nekako protislovno :)
ja, ampak do danes je pa dobro delovalo
ja, ampak do danes je pa dobro delovalo
l'jga
Prospekt ::
S travianom je konc, folk bo začel delat samomore, dobro da ne igram več bi se zdle požrl. :)
Izi ::
Nisem našel noben slovenski delujoč proxy, ki seveda dovoljuje promet iz tuje mreže.
Če kdo ve za kakšnega naj ga napiše tule gor.
Siol je nedostopen, Telemach je nedostopen, Arnes ne dovoljuje prometa uporabnikom izven Arnesa, Tuševega pa ne poznam.
Če kdo ve za kakšnega naj ga napiše tule gor.
Siol je nedostopen, Telemach je nedostopen, Arnes ne dovoljuje prometa uporabnikom izven Arnesa, Tuševega pa ne poznam.
@Borchi:
Ja no, kritizirat se zacne ko nekaj neha delat. Do sedaj nisem vedel da gre vse v eno tocko :)
Ja no, kritizirat se zacne ko nekaj neha delat. Do sedaj nisem vedel da gre vse v eno tocko :)
Brane2 ::
A ni feature vseh dosedanjih Terminatorjev možnost reroutinga ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
gruntfürmich ::
adijo travijan, adijo dražbe na ebay... za dons
FAKKKKK facebook ne dela!!!!
FAKKKKK facebook ne dela!!!!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
SodVina ::
za vse net addicte, mislim, da se bo travian dalo poklikati...:
n-go.net
n-go.info
hidemyfoot.com
anonymous.si
prox.si
glypeone.com
nblock.net
n-go.net
n-go.info
hidemyfoot.com
anonymous.si
prox.si
glypeone.com
nblock.net
mojca ::
za vse net addicte, mislim, da se bo travian dalo poklikati...:
n-go.net
n-go.info
hidemyfoot.com
anonymous.si
prox.si
glypeone.com
nblock.net
Na katerem portu? Mene samo obvesti, da sem v nebesih (kar je najbrz res :), ce nastavim port 80, za ostale porte pa ne dobim ideje. Vseh nekaj deset tisoc pa jih ne bi testirala.
SodVina ::
ne ne. To so spletne strani, ki jih vpises v brskalnik. Vse skupaj deluje nekoliko polovicno, ampak... bolje kot sploh ne.
lp,
SodVina
lp,
SodVina
@Nemelk:
Je potrebno uporabit prave kletvice v pravilnem zaporedju in tonu ;)
Iskreno upam da dobi T-2 se kaksno backup povezavo, ki gre do drugega providerja po drugi poti.
Je potrebno uporabit prave kletvice v pravilnem zaporedju in tonu ;)
Iskreno upam da dobi T-2 se kaksno backup povezavo, ki gre do drugega providerja po drugi poti.
NavadniNimda ::
T-2 ima dve mednarodni povezavi: ena prek Jesenic in Celovca do Dunaja, druga prek Šentilja do Dunaja. Ena je prek Tele2 (bivša UTA), druga je prek Telia. Povezavi sta bili prekinjeni nekje pri Dunaju, na avtocesti.
Najdlo se bo tretjega providerja, po mojem se bo šlo kam proti Milanu in potem naprej v Francijo (tartufi gor, tartufi dol).
Najdlo se bo tretjega providerja, po mojem se bo šlo kam proti Milanu in potem naprej v Francijo (tartufi gor, tartufi dol).
STANJE OMREŽJA: NORMALNO
t-2.net
t-2.net
blackmack ::
Točno ja UTA ne UPC. Nonstop so delali probleme pri Siolu. Izpadi mednarodne povezave, visoki pingi ....
Nagi Bator ::
Gledam tam skico stanja omrezja z 2.4.09, pa vidim T2 vozlisce v Zagrebu.
A se T2 siri na Hrvasko ?
A se T2 siri na Hrvasko ?
PaJo ::
Že nekaj časa je njihov plan pokrit južno od Slovenije in Hrvaška je prvi cilj, drugače pa je bila pri njih objavljena tudi informacija na spletni strani.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Eno vprašanjce:
Podpisal sem za optiko doma LJ-Fužine.
V pon 08:00 sem zmenjen z Gratelovci, da pridejo potegnit vlakno in priklopit vmesnik.
Vem, da je normalna procedura taka, da potem čakaš na T-2jevce, da prinesejo in priklopijo ostalo robo, a meni se mudi.
Prvič zato, ker imam na SIol-ovi optiki tudi VoIP in glede na to, d aje doma fotr bolan, mene pa večinoma ni tam in bi rad čimkrajši downtime, drugič zato, ker imam na tej optiki strežnik, tretjič pa zato, ker moram zaradi IPTVja vleč kable, čas za to pa imam samo med vikendom.
Se da kako uredit, da se prikotalim po škatle jutri in jih sam prištekam, v ponedeljek pa samo pokličem za aktivacijo, ko bo vse opravljeno ?
Podpisal sem za optiko doma LJ-Fužine.
V pon 08:00 sem zmenjen z Gratelovci, da pridejo potegnit vlakno in priklopit vmesnik.
Vem, da je normalna procedura taka, da potem čakaš na T-2jevce, da prinesejo in priklopijo ostalo robo, a meni se mudi.
Prvič zato, ker imam na SIol-ovi optiki tudi VoIP in glede na to, d aje doma fotr bolan, mene pa večinoma ni tam in bi rad čimkrajši downtime, drugič zato, ker imam na tej optiki strežnik, tretjič pa zato, ker moram zaradi IPTVja vleč kable, čas za to pa imam samo med vikendom.
Se da kako uredit, da se prikotalim po škatle jutri in jih sam prištekam, v ponedeljek pa samo pokličem za aktivacijo, ko bo vse opravljeno ?
na pobrežju je na bodo vlekli. so tam baje sami čudni doma...
Par vprašanjc glede TV na T-2:
- Če vzameš paket za HDTV, a lahko še vedno nanj prištekaš tudi navadno TV ( na SCART šteker )
- a imajo te škatle Picture-in-picture funkcijo ? Fotr mi neki godrnja, da mu je to na sedanji TVjki bistveno...
- Če vzameš paket za HDTV, a lahko še vedno nanj prištekaš tudi navadno TV ( na SCART šteker )
- a imajo te škatle Picture-in-picture funkcijo ? Fotr mi neki godrnja, da mu je to na sedanji TVjki bistveno...
DjTonic ::
Tudi preko HD STB-ja je možno gledati zraven tistih HD, vse programe v klasični ločljivosti. Če TV nima HDMI priključka lahko priklopiš preko scart kabla. Glede tega ni nobene ovire.
Picture in picture ni možen. Edino, če ti TV to omogoča, da iz dveh različnih vhodov predvajaš naenkrat. V tem primeru potrebuješ 2x STB (Vsak vleče svoj stream).
Picture in picture ni možen. Edino, če ti TV to omogoča, da iz dveh različnih vhodov predvajaš naenkrat. V tem primeru potrebuješ 2x STB (Vsak vleče svoj stream).
O.K. Kaj pa tista fora, da ti nekje v foglu vsake toliko pokaže slikco kakega drugega kanala ( da lahko recimo spremljaš, kdaj se bo tam začela oddaja, ki te zanima) ?
Ni treba v realtimeu, kot PiP, lahko eno slikco na vsakih par sekund...
Ni treba v realtimeu, kot PiP, lahko eno slikco na vsakih par sekund...
ali3n ::
tega ni.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Update:
Optika dela. Telefoni delajo. TV dela.
Hvala vsem vpletenim za pomoč - posebej pa NavadniNimda.
BTW: Postavitev optike je zanimiva in impresivna hkrati. Prikorakata Mujo in Haso s pametnim švas aparatom in predpripravljenim parom vlaken s konektorji, potegneta vlakni po jaških in ju Mujo švasne v razdelilni omarici medtem ko Haso pospravlja lestve, bormašino in sesalnik.
Tud švas aparat je zanimiv- tipa "Mujo daj majmunima bananu i ne diraj ništa". Sem mislu, da morajo biti posebni snjperisti za tole, pa ni nič posebnega- ogoli oba konca vlaken, ju pocvikaj z vdelano giljotino, vtakni v napravo, ju s pomočjo knofa spravi skup in s pritiskom na knof pusti svtomatiki, da ju švasne z laserjem in oceni slabljenje.
Vsaj navidez bi to lahko opravil petletnik.
Uporabnik pa dobi par vlaken, ki gresta praktično neprekinjeni od njega do centrale. Obe namenjeni njegovemu prometu. Eno oddajno, drugo sprejemno.
Neat.
Optika dela. Telefoni delajo. TV dela.
Hvala vsem vpletenim za pomoč - posebej pa NavadniNimda.
BTW: Postavitev optike je zanimiva in impresivna hkrati. Prikorakata Mujo in Haso s pametnim švas aparatom in predpripravljenim parom vlaken s konektorji, potegneta vlakni po jaških in ju Mujo švasne v razdelilni omarici medtem ko Haso pospravlja lestve, bormašino in sesalnik.
Tud švas aparat je zanimiv- tipa "Mujo daj majmunima bananu i ne diraj ništa". Sem mislu, da morajo biti posebni snjperisti za tole, pa ni nič posebnega- ogoli oba konca vlaken, ju pocvikaj z vdelano giljotino, vtakni v napravo, ju s pomočjo knofa spravi skup in s pritiskom na knof pusti svtomatiki, da ju švasne z laserjem in oceni slabljenje.
Vsaj navidez bi to lahko opravil petletnik.
Uporabnik pa dobi par vlaken, ki gresta praktično neprekinjeni od njega do centrale. Obe namenjeni njegovemu prometu. Eno oddajno, drugo sprejemno.
Neat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
Pesimist ::
Ti verjetno nisi kaj starejsi kot petletnik. Sploh tvoj odnos smrdi. Reci mujutu pa hasotu hvala da sta ti lepo zrihtala zadevo.
r5r ::
Ta avtomatika odpove pozimi, ko pride naprava iz hladnega avtomobila v toplo stanovanje. Leče se zarosijo ... potem pa fen in sušenje.
And it makes me wonder.
Ti verjetno nisi kaj starejsi kot petletnik. Sploh tvoj odnos smrdi. Reci mujutu pa hasotu hvala da sta ti lepo zrihtala zadevo.
Saj sem se zahvalil vsem vpletenim. Kaj bi še rad ?
Aja, verjetno si mislil, da ponižujem monterja.
Ni bilo mišljeno tako. Le impresioniran sem nad stanjem tehnike. Včasih je bilo spajanje vlakna znanost, sedaj pa lahko zanj navaden monter opravi šnelkurs ( in skešira 15-20k€, jasno) in opravi zadevo sam, skupaj s celotno diagnostiko.
Ni bilo mišljeno tako. Le impresioniran sem nad stanjem tehnike. Včasih je bilo spajanje vlakna znanost, sedaj pa lahko zanj navaden monter opravi šnelkurs ( in skešira 15-20k€, jasno) in opravi zadevo sam, skupaj s celotno diagnostiko.
bsslo ::
Ali je možno gledati TV na pc-ju, če imaš televizijo naročeno in če dostopaš preko bakrene parice do interneta?
aljazh ::
Ali je možno gledati TV na pc-ju, če imaš televizijo naročeno in če dostopaš preko bakrene parice do interneta?
Da. Klik!
Razerzone ::
Pozdravljeni, doma imam T-2 TV+Telefon pa me zanima kako dobim se internet? Nek dopis naj bi poslal vendar ne vem tocno kaj napisati? Zahvaljujem se za pomoc ze vnaprej.
antonija ::
059 000 000
Ce ti ne bojo oni znal razlozit pa najbolje da vprasas na kakem internetnem forumu.
Ce ti ne bojo oni znal razlozit pa najbolje da vprasas na kakem internetnem forumu.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
zzitop ::
Na tem forumu:
t-2.rula.net
boš zvedel več in bolj natančno ter pravilno, kot na 059 000 000, kjer nekateri svetovalci vejo precej, nekateri pa skor nič.
LP
t-2.rula.net
boš zvedel več in bolj natančno ter pravilno, kot na 059 000 000, kjer nekateri svetovalci vejo precej, nekateri pa skor nič.
LP
no99 ::
zdravo
Preden klicem na t2 bi rad slisu vase mnenje...
Sem narocnik ze 2 leti ... za 40eu imam 10/1 internet in 2 tv vmesnika.
Ker se je v tem času ponudba pocenila, me zanima na kakšen način dobiti več za svoj denar.
Verjetno je potrebno prekinit pogodbo in pridobit novo ... kar pa mi lahko prinese probleme, saj se sosedje v okolici dobesedno tepejo za proste parice...
lp
Preden klicem na t2 bi rad slisu vase mnenje...
Sem narocnik ze 2 leti ... za 40eu imam 10/1 internet in 2 tv vmesnika.
Ker se je v tem času ponudba pocenila, me zanima na kakšen način dobiti več za svoj denar.
Verjetno je potrebno prekinit pogodbo in pridobit novo ... kar pa mi lahko prinese probleme, saj se sosedje v okolici dobesedno tepejo za proste parice...
lp
Yaqwsx ::
nevem ce se je kaj pocenilo. od kod tebi te informacije? sicer pa preveri http://www.t-2.net/Popvp/dyna_cenik.html
ender ::
Za VDSL ne vem, če so se cene kaj spreminjale. Drugače pa samo pokličeš na T-2, in se zmeniš za zamenjavo paketa.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
no99 ::
imata prav, vdsl so iste cene. nahit sem vidu reklamo po tv (zgleda da za optiko) :X
imam pa še eno vprašanje. a mogoče kdo ve kako se konektam na modem?
rad bi odpru še en port zadi da konektam še tv na računalnik (preko VLC).
Od štirih ki so imam enega za net, 2 za tv vmesnika, četrti pa ne dela. Modem je Smart Com SVM104.
Sej ne brcam spet u temo ane? ;)
imam pa še eno vprašanje. a mogoče kdo ve kako se konektam na modem?
rad bi odpru še en port zadi da konektam še tv na računalnik (preko VLC).
Od štirih ki so imam enega za net, 2 za tv vmesnika, četrti pa ne dela. Modem je Smart Com SVM104.
Sej ne brcam spet u temo ane? ;)