» »

T-2: Informacije

T-2: Informacije

Temo vidijo: vsi
««
35 / 248
»»

leonius ::

Kolega je zbiral podpise za Gratel in mu je bilo rečeno, da če ni zbranih polovice podpisov npr. bloka ali bajte, nimajo dovoljenja zua gradnjo in polaganje optike. In vsi vemo kako je težiti ljudem v njihovem prostem času...
IMHO

petrusko ::

Alo, vem da imate polno drugega dela v tem času vendar ali lahko malo poklikate po spodnji povezavi - da bomo zbrali dovolj zahtev na netcraft.com - da bo ta začel spremljati *.t-2.net strežnike - da vidimo kakšne tehnologije uporabljajo za postavitev svojega omrežja.

thnx

še link:
T-2 net uptime grafi

PS: Rezultati bodo vidni šele v prihodnosti - zna pa se zgoditi da se tudi kak vaš site najde gor.
LP Peter

fast ::

janny76 Fovšija čemu ???

Prvo mi smrdiš po telekomu ali drugo da ne moreš imeti t2 zaradi ... .
Ne samo na tem forumu, tdi na drugih smardiš s temi bolestnimi izjavami kako nič ne dela in se umiri, ker to se pač ne dogaja pri vseh.
Enako se skoraj po desetih letih dogaja tudi na telkomovem ADSL-u, da njihove TV sploh ne omenjam.

In res je ˝Fovšija čemu??? kaj se sploh javljaš če nimaš lastnih izkušenj, pojdi na siolov forum pa jih hvali naprej in lezi K.R. v rit.

elhombre ::

@brane2
Meni tale tvoj link ne dela,napise mi samo 1 kanal potem je pa tema.Je mogoce stran sele v izgradnji.pa ne dela vedno ??
Doomsday is coming!!

Brane2 ::

Look at the (page) source, Neo... :D
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

dejanslo ::

Bi zadeva delovala, ako bi bila povezana s powerline ethernet adapterjem? nisem še nič počekiral na googlu, ampak sem idejo dobil v sestrinem novem stanovanju.. torej ideja je, da bi switch in STB povezal preko tega. izvedljivo?
There`s More Than One Way To Do It

@Brane2
Torej ta stran se ne dela!
Doomsday is coming!!

SasoS ::

ne, stran dela...poglej v source pa boš videl IPje vseh kanalov. Ne vem pa zakaj meni stb kaže samo 108 če jih je danes tam že 110 - če stbji res pobirajo kanalnik od tu (ja, sem resetiral stb)?

@SasoS
Jaz imam 110 kanalov odkar sem priklopil STB ( prejsni teden ).A kdo vidi ORF1,jaz ga se nisem videl,pa ORF2 je tudi zelo slab,skoraj brez zvoka.
Doomsday is coming!!

Hel ::

Zanima me kako je s T-2 v Novem mesto oz. ali je že kdo priključen?
Anyone?

Thanks!

Seg ::

Zanima me kaj bi bilo za naredit, da mi telefon ne bo štekal kadar mi Utorrent DL-ja več kot 70 KB/sec!? Dela lohk televizija pa ni problemov z telefonom ampak kadar gre čez to vrednost Utorrent mi telefon prekinja, takoj ko ga ustavim ali zmanjšam je uredu. Imam paket 1/256, tko da ne vem kaj bi bilo če bi mel kaj več.

zee ::

Nekdo je lepo napisal, da telefon pokuri nekih 64 KB/s pasovne širine, se pravi, če telefoniraš in hkrati dljaš s 70 KB/s potem se ti s paketom 1/256 to ne bo izšlo.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Sergio ::

Bullshit.

Bandwidth telefona nima NIC skupnega z bandwithom interneta.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

edina stvar, ki mi pride na pamet in glede, da na to, da se mu vse uredi, če zmanjša DL.

za televizijo vem, da uporablja drugi spekter, kar pomeni, da dela tudi na 1/256 paketih.

zee
zee

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zee ()

|bLaD3| ::

Evo sem su pravkar test nardit..

Przgal sem oba televizorja pa dal ne en kanal, prklopu torrent 1MB/s download pa 900kb/s up..

Telefon dela BP.

Poklici na T-2 pa prijavi napako, prosi, da ti cimprej zrihtajo da nujno rabis zadevo.

Meni se vcasih zgodi tole;ko dl preseze 200 kB/s mi nekaj sesuje TV,crna slika in tudi STB reset ne pomaga dokler ne zaprem torrenta.Imam ponavadi ponoci prizgan STB in torrent pa je zjutraj vse v redu.To ni pravilo ampak se zgodi.Toliko o asimetricni povezavi;ali je pa kriva moja bedna linija ( varovalke ) kar je verjetno se najbolj mozno.
Doomsday is coming!!

banzaj ::

Hojla !

DOBIL SEM RAČUN OD T2. Zgleda da sem pri prvih. Za november so zaračunali 0,267 storitve (1000/256,3x tel, 2x tv). A tole so pa hitrej porihtali.

OPAZIL sem tudi "varne" SERVISNE Strani na njihovi strani. Zahtevajo UPORABNIŠKO IME in GESLO. A se je kdo že uspel prijavit?

a se je že kdo prijavil na servisne strani na T-2. Varna povezava !!!!!! Nimam več idej kaj bi še tja zapisal.

DOBIL SEM RAČUN OD T2. Ta del so očino hitreje usposobili!

Ja sej si dobil geslo pa username za dostop do servisnih straneh po posti..

Itq se pa zdej trenutno not nahaja zgolj scripta za dodajanje/urejanje email naslovov.

saj vem da mi ne boš verjel. Ob vsej silni pošti od T-2, ki je je za dve debeli kuverti nisem dobil nikakršnega gesla, reverzov ko dreka, zamenjali so 6 stb jev, 7 in 8 delujeta, dva modema. Poštni predal pozabli odpret, ko so ga odprli so pozabli na geslo,..... in še bi našteval. Izgleda da me pogrešajo, ko me prejšnji teden ni blo nič tam!

@banzaj
Ocitno ti nimaš sreče z T-2. Jst sem dobil vse podatke, dobil samo en komplet opreme, ki deluje brezhibno. Drugače pa za vstop do servisnih strani mislim da deluje tudi email in password od maila, tistega k so ti ga oni kot prvega kreiral.

von Vader ::

Nisem bral 35 strani in na prvi strani nic ne pise:

So T-2 ze porihtali stvari glede prikljucevanja oz. kako dolgo se zdaj caka ko ze poslem pogodbo? In pa moram prej preklicati SiOL preden poslem pogodbo?

S tem mislim obdrzati PSTN prikljucek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: von Vader ()

FR34K ::

A že kdo mogoče ve ali je možno VDSL brez PSTN in ISDN???

roCkY ::

Edino to.

@von Vader
Za popolnoma razvezan dostop je cakanja cca. 32 dni (pogodobeni roki)

Za delno razvezan dostopa je pa se vse isto, Telekom se nima razcepnikov in se uporabniki, ki želijo obdržat telefonski priključek Telekoma še vedno ne priklaplajo.

Za vse potrebne prekinitve predhodnih pogodb poskrbi T-2.

@FR34K
Seveda je možno, pogoje je le bakrena parica v stanovanju oz. hiši.

FR34K ::

ups narobe sm vprašal :)) Hotel sem uprašat če je možno s PSTN in ISDN.

|bLaD3|: Hm, kaj kaze na to, da bi v bliznji prihodnosti, bilo kaj boljse glede priklopa delno razvezanega dostopa? Pocasi izgubljam zivce s siolom bi mogoce vzel celo popolnoma razvezan dostop. Se eno na hitro: kako je s telefonijo, dela OK? To je IP telefonija?

@von Vader:
Jst imam Telefon, Televizijo, Interenet.. vse deluje brezhibno.. mogoče me pri internetu moti to, da upload zelo niha :) Ampak bomo preživel.. vseno je zadeva za 500% boljsa od bivsega SiLOLa.

Telekom naj bi razcepnike, ki jih sicer ze ima in jih tudi uporablja nabavil v januarju leta 2006 (se nekaj dni)

@FR34K

Še vedno ne vem kaj mislis.. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: |bLaD3| ()

Za koliko (po tvoji oceni) v povprecju UL niha in ali to postane motece recimo pri igranju itd... Ker zaradi nihanja grem od Siola (flux je neverjeten) ampak z 5ms gor ali dol bi se prezivel :) Drugace pa je zanesljivo?

Jst sem vzel 10/10 paket hitrost pa niha od 600kb/s do 1000kb/s .. se mi pa vedno večkrat dogaja da gre full speed :) Kar se tiče odzivnih časov nimam nobenih pripomb že od začetka špila tko kot treba.. bom jutri mal ping rezultate nametal gor..

Tody ::

Bah.. men se tud ni uspel logirat... a to sploh dela :) in kaj je tam notri ?

Sergio ::

Dela. Ko sem bil nazadnje notri, so imeli samo konfiguracijo dodatnih email naslovov.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

polde66 ::

če vam nagaja internet ko torrente vlečete dol si omislite cFoSspeed, gre za programček ki nekako uravnava delovanje interneta preko dsl-a ali kabla. Pred tem se mi je router večkrat resetiral, zdej pa mi čudežno dela skoz, poleg tega odpranje strani, odjemanje pošte mirc, azureus... delajo brez probemov.
Probajte zadevo pa povejte če vam kaj pomaga al nič, zadeva se da dobit na http://www.cfos.com/download/index_e.htm
poskusna verzija 30 dni

Probat ni greh
polde

MEDENA ::

kako imaš nastavitve? polde666

jaz mam tole cerzijo cFosSpeed 2.03 Build 976 Beta

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MEDENA ()

Takole zgledajo Servisne strani.

Joze_K ::

t2-T retjič

Iz Telekoma Slovenije sporočajo naslednje: V zvezi z odločbo APEK glede prenapetostnih zaščit je Telekom Slovenije obvestil APEK in podjetje T-2, da je pripravljen s krajevnih zank, ki jih T-2 uporablja v okviru polnega razvezanega dostopa, odstraniti prenapetostne zaščite takoj, ko bo s strani T-2 podpisan dogovor, s katerim se T-2 zavezuje, da bo povrnil Telekomu Slovenije vso morebitno škodo..:\

men pa glupe servisne strani ne delajo :\

x_y@t-2.net
geslo

tako ?

Meni delajo ampak samo z tistim geslom, ki so mi ga dali pri T-2 zraven prvega email naslova.

Medena: verzija je 2.13, nastavitve na avtomatsko
polde

polde : sem sprobal pa katastrofa žal ....nikamor ni šlo nič :\

medena a maš ti T-2? Ne razumem v čem je katastrofa. Zadeva samo uravnava poti po internetu. Men ne prihaja do sesuvanja routerja, kar pa je še boljš je če mam na ful download odpiram stani na internetu z lahkoto, poleg tega mirca, še kako zadevo potegnem dol mimogrede in se mi pri tem router ne sesuje. Kaj pa potrebuješ še več?,
polde

Gregor P ::

Pa še tukaj ena ;)

Delo.si: Telekom pripravljen malo popustiti

Telekom je v zvezi z odločbo agencije za pošto in elektronske komunikacije pripravljen odstraniti prenapetostne zaščite, vendar pod pogojem, da bo T-2 kril vso morebitno škodo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

happyme ::

Mene pa zanima:
1. ali je kdo tukaj, ki ima tale VDSL od T-2 in je v Logatcu?
2. kaj pomeni za T-2 naslenje: imam potegnjen kabel od telefonske centrale do stanovanja v bloku, vendar nimam ne telefona, ne telefonske številke, se pravi s telekomom me ne veže nobena obveznost. Torej, ali naj bi bilo to plus ali minus za T-2 pri vzpostavljanju priključka?

L.p.

Happyme

Tody ::

To je definitivno plus. Jest sem mel tudi tako in dela, recimor :) prekinja povezava prevečkrat da bi bilo normalno...

Telekom je torej nad APEKOM ?!

kera nacija smo ejga!

zee
zee

Racko ::

Saj je bilo ze nekaj casa nazaj ugotovljeno, da je APEK zato, da ugodi vsem muham Telekoma.

deniss23 ::

happyme...jaz v stanovanju tud do sedaj nism mel telefona in nič veze s telekomom, t-2 mi prinesejo opremo stvar ne deluje, kajti v omarcah je treba neki preklopit, na vprašanje kdaj bom to dočakal, so mi na t-2 rekli da NE VEJO...si lahko misliš...

Gregor P ::

No T-2 je medtem objavilo tudi sporočilo medijem ->

Ljubljana, 27. december 2005 – Podjetje T-2 je od Telekoma Slovenije prejelo v podpis aneks k pogodbi o polnem razvezanem dostopu, s čimer Telekom Slovenije neposredno krši izdano odločbo APEK. Ta jasno zahteva, da Telekom Slovenije omogoči podjetju T-2 uporabo celotnega frekvenčnega spektra bakrene parice in torej ne pomeni zahteve po odstranitvi prenapetostne zaščite.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
35 / 248
»»