Forum » Omrežja in internet » T-2: Informacije
T-2: Informacije
Temo vidijo: vsi
Tiger ::
Kako koristite točke za časovni zamik.Imam pa paket oranžni diamant brez vezave
V t2 klubu vsake 3 mesece glede na pridobljeno število točk izbereš ustrezno možnost popusta:
https://klub.t-2.net/ponudba.aspx/casov...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tiger ()
FoxKnox ::
Dami ::
Kako koristite točke za časovni zamik.Imam pa paket oranžni diamant brez vezave
Oranžni diamand ima to že vgrajeno. Žal mi na diamandu lahko t2 klub enostavno ignoriramo.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
pol3ni ::
Se mi je zdelo,da bo kaj takega.No vezave nimam nobene,tako da bom šel pač drugam.
Hvala za odgovor
Hvala za odgovor
recmajkemi ::
Mal gledam te pakete ... a samo stacionarni internet se da naročit?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
STASI ::
Crknil mi je telekomov ONT. Ali ga lahko zamenjam s svojim ali mora biti nujno telekomov? Namreč čakam na telekomovega tehnika že 3 dni.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
-JM- ::
Kako koristite toÄke za Äasovni zamik.Imam pa paket oranĹžni diamant brez vezave
Vsake 3 mesece koristim popust na čassovni zamik.Enostavno po izteku 3 mesečnega obdobja v t2 klubu aktiviraš popust.Imam oranžni optimum.
In če aktiviraš kak dan pozneje, po preteku 3 mesecev, se za tisti dan obračuna polna cena ?
Kako koristite toÄke za Äasovni zamik.Imam pa paket oranĹžni diamant brez vezave
Vsake 3 mesece koristim popust na čassovni zamik.Enostavno po izteku 3 mesečnega obdobja v t2 klubu aktiviraš popust.Imam oranžni optimum.
In če aktiviraš kak dan pozneje, po preteku 3 mesecev, se za tisti dan obračuna polna cena ?
Verjetno.Jaz nov popust aktiviram dan po preteku starega in je takoj aktivno.
Mikrohard ::
lebang1 ::
Ko sem se odjavil od T-2, sem dobil anketo zakaj... in med drugim je bila opcija:
-Prenos naročniškega razmerja na drugega člana v gospodinjstvu
Ali se to lahko prenaša na vsaki 2 leti in tako spet dobiš popust? :)
-Prenos naročniškega razmerja na drugega člana v gospodinjstvu
Ali se to lahko prenaša na vsaki 2 leti in tako spet dobiš popust? :)
Magic1 ::
Uradno kao ne. Samo kot vem sploh ne preverjajo, vsaj v Lj., kjer je konkurenca. Drugače pa dobiš na ponovno vezavo tudi lahko kar soliden popust cca. 25% za 2 leti.
Magic
Tiger ::
se32 ::
Sem opravil klic na T2, kjer so mi zagotovili, da so mi s pogodbo, ki sem jo podpisal v akciji dva meseca nazaj za fiksnih 49,99 Diamant HBO za dve leti, dolzni to ceno do izteka tudi garantirati. Pa da vidim
Živjo, tudi meni so to v juniju odgovorili (enaka pogodba podpisana marca), pa je sedaj prišel račun s podražitvijo. Je pri tebi enako? Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: se32 ()
buttcrack ::
Tale T-2 je precej kavbojski... 20ga v mesecu smo sklenili aneks za 2 leti, ampak ga do 5ga naslednjega meseca sploh niso upoštevali, ker je ogitno nekdo pozabil. Če se nebi sam odzval, še danes ne bi bilo nič. Naslednji dan so priklopili in mi avtomatsko skenslali naročnino na shemo, ki sem jo potem preko horizonta naročil. Ta dan je bila v horizontu še stara cena, se pravi 1€ manj kot nov cenik. Nalašč sem naredil screenshot in sedaj na računu seveda višja cena. Če bi bil slabe volje in mel čs bi jim šel težit, tko pa vem da bi samo cajt zgubljal, ki je pač več vreden kot 1€.
https://www.t-2.net/novice/povecali-bom...
Kot zanimivost, malo bodo povečali hitrost na optiki.
Nice. Iz 200\40 na 350\100 Mbit\s na WCA.
MIHAc27 ::
Jaz sem jim malo zatežil, kdaj bodo kaj povečali količino podatkov. Mislim Midi paket ima komaj 1Gb (kao 5Gb v njihovem omrežju ampak itak si večinoma v romingu) in stane skoraj 10€ na mesec.
HOT ima paket z neomejenimi pogovori in 80Gb za isto ceno. Večina ostale konkurence za isti denar da 10Gb.
HOT ima paket z neomejenimi pogovori in 80Gb za isto ceno. Večina ostale konkurence za isti denar da 10Gb.
Buggy ::
Sem opravil klic na T2, kjer so mi zagotovili, da so mi s pogodbo, ki sem jo podpisal v akciji dva meseca nazaj za fiksnih 49,99 Diamant HBO za dve leti, dolzni to ceno do izteka tudi garantirati. Pa da vidim
Živjo, tudi meni so to v juniju odgovorili (enaka pogodba podpisana marca), pa je sedaj prišel račun s podražitvijo. Je pri tebi enako? Hvala in lp
sry za late reply...ocitno so tudi pri meni podrazili racun za 4€ ...naj bi imel fiksno 60€ za paket Oranzni HBO Diamant + 2x Midi paketa, pa ni cisto tako.
Bo treba malce poklicat pa povprasat...sicer pa, ce bo res upload povecan iz 600/40 na 600/100 se ne bom bunil
Je ze kdo dobil visji upload?
To je zlo dobro pisat po mailu, da imaš nek dokaz, po telefonu lahko karkoli rečejo, pa ko se podraža nimaš nič oprijemljivega.
Gregor P ::
Dober predlog. Morda potem ko končaš tel. pogovor, jim kar pošlješ mail z dogovorjenim v vednost (ne ponovno potrditev).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
svecka ::
jaz imam tudi pogodbo in vezavo za 2 leti, pa so mi sedaj oranžni optimum dvignili za 2 eura. Pogodba ti daje fiksni popust, ne fiksno ceno, dobro si preberi pogodbo.
OmaDesala ::
Meni je cena narastla iz 29,99 EUR na 31,69 EUR , torej za 1,7EUR (Naročnina Oranžni optimum - OPTIKA)
Brez popusta sploh ne vem kaj delate na t-2 btw, imaš A1 za 30EUR na mesec brez vezave.
Brez popusta sploh ne vem kaj delate na t-2 btw, imaš A1 za 30EUR na mesec brez vezave.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: svecka ()
Meni je cena narastla iz 29,99 EUR na 31,69 EUR , torej za 1,7EUR (Naročnina Oranžni optimum - OPTIKA)
A ti povem zakaj na T2, ker ima u bloku sred ljubljane kjer sem monopol, edini optiko.
Se bom s časoma presedlal na A1 ultra, če bo to delalo :)
MIHAc27 ::
Trenutno še nimamo podrobnih informacij o tem kdaj in za koliko se bo
dvignila količina prenosa podatkov v omenjenih paketih. Predlog je bil
podan naprej, ko bo to izvedljivo bomo naročnike o tem tudi obvestili.
dvignila količina prenosa podatkov v omenjenih paketih. Predlog je bil
podan naprej, ko bo to izvedljivo bomo naročnike o tem tudi obvestili.
T-2 bo restartu modema paket Oranzni diamant HBO v gostovanju na optiki se zmeraj 600/40
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
kitl76 ::
Ne rabiš resetirat na optiki. Ko bodo dvignili hitrost bo delovalo avtomatsko. Drugače pa tudi pri meni nič novega. Sem pa opazil v horizont si lahko naročiš ročno hitrost 600/100 za doplačilo 0 EUR. Pa tudi to ni nič pohitrilo zadeve.
Kaj zdaj, nobenemu več ne dela net ok odkar so obljubil dvig hitrosti ?
Ko bo pisalo 500 bo pa happy day ?
Ko bo pisalo 500 bo pa happy day ?
Tistim na gostovanju niso dvignili tok velik hitrosti. Jaz sm zadovoljen. Važn je upload, ne da čakam kot opica za en mail da se uploada.
Vanadium ::
scipascapa je izjavil:
Še vedno samo 320/80 namest 500/100
Sad mode.
Podaj reklamacijo da ti že 9 dan ne deluje zakupljena hitrost in da zahtevaš zmanjšanje položnice, dejansko se dela taka caplarija s tem dvigom hitrosti, če niso sposobni to v enem dnevu sprovest potem naj drugič začnejo 1 mesec prej dvigovat brzine in potem naj najavijo dvig da bo... caplji
Sem na Horizont, obkljukal zdej opcijo za 0EUR upgrade uploada (verjetno so to naredili namenoma), pa da vidim kaj bo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
kitl76 ::
@Buggy pokliči na 064 064 064 ali pa jih kontaktiraj na FB ti bodo dvignili takoj ne čakat, ker se bo vleklo.
barakus ::
Ali kdo ve če je po telekomovi optiki možno dobiti t-2 oz. od česa je to odvisno? Stiritve (tv) od telekoma so za en drek.
Phantomeye ::
izbral sem opcijo 1000/200
ampak moj download je na vseh moznih testih najvec 350/200. tud ce niso še aktivirali, bi moral imeti 700. Vse imam 1gbit, router, switch, pc
ampak moj download je na vseh moznih testih najvec 350/200. tud ce niso še aktivirali, bi moral imeti 700. Vse imam 1gbit, router, switch, pc
Mikrohard ::
Upam, da testiraš na kablu in ne na WiFi. Poleg tega se pa moraš zavedat, da tudi, če ima router 1Gbit/s porte, še ni nujno, da je tudi spodoben usmerjat toliko prometa med WAN in LAN. Sedaj, ko so operaterji dvignili hitrosti, sem videl veliko jamranja, da se ne dosega hitrosti... v 99% legitimnih primerov je ozko grlo router pri uporabniku. Neligitimni primeri so pa tisti, kjer ljudje hitrost merijo preko WiFi-ja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mikrohard ()