Forum » Programska oprema » Iščem program!
Iščem program!
Smukecc ::
Prav lep pozdrav,
jaz pa iščem program, s katerim bi naredil, da ko bi vstavil CD v predvajalnik, bi mi zagnal grafični vmesnik, kot imajo to narejeno računalniške revije in potem prek menija zbiraš. Jaz bi to potreboval, da bi naredil arhi slik in bi potem prek tega grafičnega vmesnika se mi odprle slike, ki jih bi lahko pregledoval kar od tukaj, tudi če ne bi imel nobenega drugega pregledovalnika za slike.
A kdo pozna kak tak program, ki ima že narejene teme, jaz pa bi moral samo še slike notri vnesti?
Vsakomur bom zelo hvaležen, saj bi res potreboval ta program, ker se bo moral narediti te CDje za celo našo skupino.
LP
jaz pa iščem program, s katerim bi naredil, da ko bi vstavil CD v predvajalnik, bi mi zagnal grafični vmesnik, kot imajo to narejeno računalniške revije in potem prek menija zbiraš. Jaz bi to potreboval, da bi naredil arhi slik in bi potem prek tega grafičnega vmesnika se mi odprle slike, ki jih bi lahko pregledoval kar od tukaj, tudi če ne bi imel nobenega drugega pregledovalnika za slike.
A kdo pozna kak tak program, ki ima že narejene teme, jaz pa bi moral samo še slike notri vnesti?
Vsakomur bom zelo hvaležen, saj bi res potreboval ta program, ker se bo moral narediti te CDje za celo našo skupino.
LP
Kami ::
Imena programa se trenutno ne spomnim, lahko pa narediš to v HTML-ju.
Lepo narediš eno HTML, galerijo slik potem pa rabiš program Shell run (google.com), daš na CD, potem pa daš v autorun.inf (tudi na root dir CD-ja).
[autorun]
open=ShellRun.exe index.htm Zaganjam
icon=ikona.ico
Shell Run pa rabiš za to, ker autorun.inf podpira drugače samo .exe datoteke
Lepo narediš eno HTML, galerijo slik potem pa rabiš program Shell run (google.com), daš na CD, potem pa daš v autorun.inf (tudi na root dir CD-ja).
[autorun]
open=ShellRun.exe index.htm Zaganjam
icon=ikona.ico
Shell Run pa rabiš za to, ker autorun.inf podpira drugače samo .exe datoteke
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3686 (3068) | rockrose |
» | Auto runOddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (897) | izzo |
» | Auto run !!!!Oddelek: Programska oprema | 1361 (1154) | KraP |
» | autorun.inf --> KAKO ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1545 (1462) | tejo |
» | NUJNO --> Kako naj naredim, da bo pc oprl stran ko vstavim cd???Oddelek: Programska oprema | 1029 (920) | Tomi |