Forum » Zvok in slika » DVD-ji in problem z zvokom
DVD-ji in problem z zvokom
cbelica ::
Kar nekaj filmov na DVD-jih sem kupil, ki izhajajo s casopisi (Mladina, Dnevnik, ...); a majo skoraj vsi eno zelo nadlezno napako: zvok in slika sta nesinhrona (kar me zelo moti, sem pac dlakocepski ).
Kako bi to najbolje (in najlazje ) popravil?
Hvala (in se opravicujem, ce podobna tema morda ze obstaja)...
Kako bi to najbolje (in najlazje ) popravil?
Hvala (in se opravicujem, ce podobna tema morda ze obstaja)...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
CaqKa ::
hmm
skroajda težko verjamem da bi bila nesinrhonizirana.. si preveril nastavitve oddaljenosti zvočnikov?
sicer je postopek pomojem dokaj težek.
skroajda težko verjamem da bi bila nesinrhonizirana.. si preveril nastavitve oddaljenosti zvočnikov?
sicer je postopek pomojem dokaj težek.
Jan ::
Jaz pa imam podoben problem, vendar ni v sinhronizaciji, temveč zvoka sploh ni:
Kupil sem dva DVDja z v slovenščino sinhroniziranimi risankami. Kadar DVDja predvajam v DVD predvajalniku so stvari vse v najlepšem redu.
Ko pa želim DVDja predvajati v prenosnem računalniku, mi Program Windows Media Player noče predvajati zvoka. Gledam lahko le video. Program PowerDVD pa mi sploh noče zagnati DVD ploščka.
Kaj narediti, da bo tudi kaj za slišat?
Kupil sem dva DVDja z v slovenščino sinhroniziranimi risankami. Kadar DVDja predvajam v DVD predvajalniku so stvari vse v najlepšem redu.
Ko pa želim DVDja predvajati v prenosnem računalniku, mi Program Windows Media Player noče predvajati zvoka. Gledam lahko le video. Program PowerDVD pa mi sploh noče zagnati DVD ploščka.
Kaj narediti, da bo tudi kaj za slišat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim pomoč oz. obrazložitev kako deluje oz. kaj ne deluje... PC-AV-TVOddelek: Zvok in slika | 960 (853) | Naabo |
» | TV 16:9 - ali bom imel celo sliko?Oddelek: Zvok in slika | 1553 (1318) | Izi |
» | DVD filmi- glas ljudi nenavadno tihOddelek: Zvok in slika | 1039 (869) | LeXani |
» | ZDRUZLJIVOST Divx IN DVD predvajalnika ?Oddelek: Zvok in slika | 1366 (1319) | Maximus |
» | komp mi noče predvajat DVDjev. zakaj?Oddelek: Sedem umetnosti | 837 (699) | dobaluka |