Forum » Kaj kupiti » Kateri samsungov LCD do 80.000 sit
Kateri samsungov LCD do 80.000 sit
NURS ::
Zanima me kateri Samsungov LCD je trenuno best buy za do 80.000 sit (17 col).
Uporabljal ga bom pri :
-delo z office orodji
-internet
-enostavne igre
Hvala za nasvete!
Uporabljal ga bom pri :
-delo z office orodji
-internet
-enostavne igre
Hvala za nasvete!
So teme samo je iz njih ni kaj pametnega z arazbrati, ker vsak za svoj model sprašuje tako da ni nekih točnih informacij
jarre ::
Hm. Za tak denar lahko dobiš že SyncMaster 913N. Sam ga imam in sem zelo zadovoljen z njim. res je, nima DVI vtiča, toda za to kar si opisal ga ne potrebuješ.
Vsaj zame je to bil odličen nakup. Poglej malce na internetni strani podjetja, ki se reklamira s sloganom Building Of Fun.
Vsaj zame je to bil odličen nakup. Poglej malce na internetni strani podjetja, ki se reklamira s sloganom Building Of Fun.
waters ::
Dva dni nazaj dobil 19 colca z obema vtičoma 940B za 79.500 pri EnaA. Je naslednik 913 - imajo jih še zelo malo. Pohiti.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: waters ()
IceIceBaby ::
Jaz imam SM 173P in sem z njim zelo zadovoljen (zdaj je baje že nova vezrija +). Rabim ga za podobne stvari kot ti. Precej dela v office programih in nasploh delo v 2D okolju + kakšno igro sem pa tja poženem.
Barve so zelo dobre, najbolj me je pa presenetil vidni kot, saj skoraj ne opazim razlike med tem in med CRTjem.
Barve so zelo dobre, najbolj me je pa presenetil vidni kot, saj skoraj ne opazim razlike med tem in med CRTjem.
Torej sedaj se odločame med temi štirimi modeli
Samsung:
17 col: 730BF
17 col: 713N
19 col: 940B
19 col: 913BF (tale j emalo držaji, ampak če bi kvalietta to opravičila je tudi ok)
Kateri od teh treh je boljši? zaniam me bol kvaliteta slike ne toliko velikost.
Samsung:
17 col: 730BF
17 col: 713N
19 col: 940B
19 col: 913BF (tale j emalo držaji, ampak če bi kvalietta to opravičila je tudi ok)
Kateri od teh treh je boljši? zaniam me bol kvaliteta slike ne toliko velikost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NURS ()
Sem bral tisti tes ki je bil malo nižje poslan o 17 col 730BF in j erekel da je zelo dobr azadeva.
Tako da bom vzel 730BF 17 col
Hvala vsem z aodgovore
Tako da bom vzel 730BF 17 col
Hvala vsem z aodgovore
No danes bil v BOF-u in nabavi Samsung 940B 19 col
Morem se navaditi na velikost :) zaenkrat sem zadovoljen morem še nastavitbve mao skozi dat pa bo :)
Morem se navaditi na velikost :) zaenkrat sem zadovoljen morem še nastavitbve mao skozi dat pa bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En spodoben LCD 19"Oddelek: Kaj kupiti | 1568 (1280) | @LOL |
» | Računalnik za 200kOddelek: Kaj kupiti | 2254 (2061) | Izy |
» | LCD 17 ali 19 COLOddelek: Kaj kupiti | 2573 (1902) | policmitja |
» | Kakšen zaslon imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5519 (4853) | ombre |
» | Kateri LCD Samsung?Oddelek: Kaj kupiti | 3759 (2197) | NURS |