Forum » Programska oprema » VPN Problem
VPN Problem
demokedes ::
Pozdravljeni,
Svoj dlančnik želim sinhronizirati z exchange strežnikom. Ker seveda nisem v istem omrežju, kot je dlančnik, je potrebno vzpostaviti tunel do tega omrežja. V tem omrežju imam postavljen vpn strežnik tipa PPTP. Zadevo sem preizkusil s PC-jem, in zadeva dela. Na dlančniku pa je potek tak, da se tunel lepo vzpostavi...začne teči čas....in potem ko pa štartam sinhronizacijo se mi VPN prekine, sicer ne da nobenega sporočila, ampak če želim pogledati status VPN-ja, vidim, da ne teče več čas, ampak piše Connect to VPN.
Kot sem reku, na PC ju dela vse. Kaj bi bil razlog temu? Ali je možno, da je problem v vrsti VPN-ja, ali je možno da PPTP ni ok za dlančnike?
lp,
Rok
Svoj dlančnik želim sinhronizirati z exchange strežnikom. Ker seveda nisem v istem omrežju, kot je dlančnik, je potrebno vzpostaviti tunel do tega omrežja. V tem omrežju imam postavljen vpn strežnik tipa PPTP. Zadevo sem preizkusil s PC-jem, in zadeva dela. Na dlančniku pa je potek tak, da se tunel lepo vzpostavi...začne teči čas....in potem ko pa štartam sinhronizacijo se mi VPN prekine, sicer ne da nobenega sporočila, ampak če želim pogledati status VPN-ja, vidim, da ne teče več čas, ampak piše Connect to VPN.
Kot sem reku, na PC ju dela vse. Kaj bi bil razlog temu? Ali je možno, da je problem v vrsti VPN-ja, ali je možno da PPTP ni ok za dlančnike?
lp,
Rok
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9873 (6769) | čuhalev |
» | VPN za routerjemOddelek: Omrežja in internet | 4178 (3506) | trnvpeti |
» | Domači Proxy?Oddelek: Omrežja in internet | 5259 (4291) | wungad |
» | Kako posredovati VPN povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 2071 (1899) | x.sci |
» | Lahko VPN vprašanje za znalceOddelek: Omrežja in internet | 2848 (2179) | particle |