Forum » Igre » 18 Wheels of Steel: Convoy
18 Wheels of Steel: Convoy
maxpu ::
No na uradni strani je že za snet 60 minutni demo četrtega dela kamjonske simulacije 18 wheels.
Evo stran: http://www.scssoft.com/18-wheels-of-ste...
Sam nisem ne vem kako navdušen saj je novosti bolj malo. Karta je še vedno ista z nekaj dodanimi mesti, tovornjakov in prikolic je več kot prej ampak razlike med njimi so majhne. Fizika ni ne vem kako napredovala.....lepo bi bilo če bi kamjon težje potegnil kopača kot pa prikolico jajc. UI je malo boljša ampak pogrešam to da bi te ostali udeleženci v prometu prehitevali ne pa da samo vozijo za tabo. V prvem delu 18 wheels je blo zakon ko so mimo tebe stalno drveli mustangi in viperji od across america naprej pa prehitevaš samo še sam.....
No promet je bolj raznolik kot prej, več je ostalih tovornjakov, vozniki v njih pa so vsi enaki kar fejst pokvari utis...Kapsi so še bolj butasti in nekoristni. celo pot od LA do San frančiška sem prevozil po nasprotnem pasu in niti enkrat me niso ustavili. Pa še veliko glupavosti je med drugim tudi to da moraš za ogledala premikat miško......beden pa je tudi že prežvečen grafični pogon, po avtocestah igra teče lepo ko pa prideš v mesto pa takoj občutiš da je hitrost padla sploh zdaj ko je še več prometa...
Sploh pa mislim da bi morali presedlat na kako druge državo, ameriko smo prevozili že trikrat....Furanje po nemčiji al pa rusiji bi blo kul sploh če bi imeli na voljo evropske tovornjačke.
Screen Shoots
http://www.gamespot.com/pc/driving/18wh...
a lahko nekdo pove kje predelaš tovornjake upgredaš mašino .......
a radia tle ni da bi med vožnjo poslušu musko pa kje se ogledala premika
Evo stran: http://www.scssoft.com/18-wheels-of-ste...
Sam nisem ne vem kako navdušen saj je novosti bolj malo. Karta je še vedno ista z nekaj dodanimi mesti, tovornjakov in prikolic je več kot prej ampak razlike med njimi so majhne. Fizika ni ne vem kako napredovala.....lepo bi bilo če bi kamjon težje potegnil kopača kot pa prikolico jajc. UI je malo boljša ampak pogrešam to da bi te ostali udeleženci v prometu prehitevali ne pa da samo vozijo za tabo. V prvem delu 18 wheels je blo zakon ko so mimo tebe stalno drveli mustangi in viperji od across america naprej pa prehitevaš samo še sam.....
No promet je bolj raznolik kot prej, več je ostalih tovornjakov, vozniki v njih pa so vsi enaki kar fejst pokvari utis...Kapsi so še bolj butasti in nekoristni. celo pot od LA do San frančiška sem prevozil po nasprotnem pasu in niti enkrat me niso ustavili. Pa še veliko glupavosti je med drugim tudi to da moraš za ogledala premikat miško......beden pa je tudi že prežvečen grafični pogon, po avtocestah igra teče lepo ko pa prideš v mesto pa takoj občutiš da je hitrost padla sploh zdaj ko je še več prometa...
Sploh pa mislim da bi morali presedlat na kako druge državo, ameriko smo prevozili že trikrat....Furanje po nemčiji al pa rusiji bi blo kul sploh če bi imeli na voljo evropske tovornjačke.
Screen Shoots
http://www.gamespot.com/pc/driving/18wh...
a lahko nekdo pove kje predelaš tovornjake upgredaš mašino .......
a radia tle ni da bi med vožnjo poslušu musko pa kje se ogledala premika
pinx ::
Jaz sem malo razočaran nad to igro... mam celo verzijo pa včasih kr frizne, ogledal NI, razen če gledaš iz kabine, butast je tud števec, ki namesto da bi kazal realno hitrost, skoz stoji na miru, poleg tega pa pri prižganih lučeh sploh ni osvetljen. Sem igral tudi Across America in Pedal To The Metal, slednji mi je še najbolši.
verbatim ::
Aveš kva bi blo najbl uizi dej esc pol maš pa opsions pa maš controls. P amš tm use napisan
west side ruls
maxpu ::
Mi lahko nekdo pove kje je fjl z datotekami tovornjakov da bi zmodal tovornjake aja pa kam nej dodam druge števce k sm jih naredu
a je že kakšen patch
a je že kakšen patch
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maxpu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Euro Truck Simulator (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13682 (688) | oo7 |
» | 18 Wheels of Steel: Haulin' VprašanjeOddelek: Igre | 1382 (1235) | Gray_Warden |
» | 18 Wheels of Steel Kateri del je najboljši?Oddelek: Igre | 953 (771) | Sandi1987 |
» | 18 Wheels of SteelOddelek: Igre | 2086 (1671) | spinner |
» | Hard Trucks 18 Wheels of SteelOddelek: Igre | 1448 (1159) | sc5899 |