Forum » Kaj kupiti » ATI grafikulja za obdelavo videa
ATI grafikulja za obdelavo videa
black block ::
Razmišljam o nakupu nove kartice ATI All In Wonder RADEON 32MB DDR retail,350Mhz,Video Dec./Enc.ATI Rage Theater,Stereo,HW DVD,MPEG-2 Capt.,TV on 49.900,00, mi lahko kdo prosim pomaga je to dober nakup, potem bi rad še zajemal video na PC ter delal koker tolk kvalitetne slike, filme, je to dober nakup? Priporočate kaj drugega?
Kdaj pa tole uleti v Slo?
Razmišljam o nakupu nove kartice ATI All In Wonder RADEON 32MB DDR retail,350Mhz,Video Dec./Enc.ATI Rage Theater,Stereo,HW DVD,MPEG-2 Capt.,TV on 49.900,00, mi lahko kdo prosim pomaga je to dober nakup, potem bi rad še zajemal video na PC ter delal koker tolk kvalitetne slike, filme, je to dober nakup? Priporočate kaj drugega?
V naprej hvala za odgovore!
Kdaj pa tole uleti v Slo?
V naprej hvala za odgovore!
opps pomota dol je tole
The ALL-IN-WONDER(R) RADEON™ 8500DV is the revolutionary all-in-one 3D graphics and multimedia experience!
The ALL-IN-WONDER(R) RADEON™ 8500DV is the revolutionary all-in-one 3D graphics and multimedia experience!
_Mortal_ ::
Vzem ta zgornjo če maš pa keš pa počaki da 8500 pride v slo če še ni pršla pa je
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
_Mortal_ ::
pozabu napisat 8500-ka ni samo 49.900 čukov
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
ja sej to je jasno al ne da ni 49 čukov koker pa kaže jih bo pa tud blazen problem dobit!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim en dober program za navijanjeOddelek: Navijanje | 1106 (997) | mtosev |
» | All in Wonder 9800 ProOddelek: Novice / Grafične kartice | 2752 (2752) | MrX |
» | TEŽAVE z QDI ploščo in ATI RADEON - zmrzovanje - kaj kupit novegaOddelek: Kaj kupiti | 1069 (957) | sdspecy |
» | Ati all in wonder radeon 8500Oddelek: Kaj kupiti | 1200 (985) | ilanium |
» | katero tv video kartico naj kupmOddelek: Zvok in slika | 1267 (1159) | element |