Forum » Loža » Pazite nategancija pri malih oglasih.
Pazite nategancija pri malih oglasih.
Tribal ::
fahrenGONE ::
Morda clovek ne ve kako so se pocenili. Od lani do letos so sle cene kar za tretjino ali vec dol.
whatson ::
In kaj se imate moderatorji vtikat v ceno, ki jo določi uporabnik? [:\\]
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
whatson ::
Prodajalec ima vso pravico, da postavi ceno, kot mu to paše. Kupec pa ima vso pravico kupiti po katerikoli ceni.
Ti kot uporabnik lahko napišeš, da gre za nateg, moderatorji se pa nimajo kaj vtikat v male oglase.
Ti kot uporabnik lahko napišeš, da gre za nateg, moderatorji se pa nimajo kaj vtikat v male oglase.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
OrkAA ::
Izsek iz pravil za male oglase:
-Pridržujemo si pravico, da zavajujočim ali oglasom z nerazumno visoko ceno pridamo ustrezno opozorilo potencialnim kupcem.
-Pridržujemo si pravico, da zavajujočim ali oglasom z nerazumno visoko ceno pridamo ustrezno opozorilo potencialnim kupcem.
veteran ::
n vsi vemo da comtron nima najcenejše robe.
No, jaz tega nisem vedel. ;) Torej, kje v Sloveniji lahko kupim LG lcd monitor bolj ugodno? Nov, z garancijo in računom?
Pa ne mi zdaj s kakšno mujo-haso-balkan-šverc-komerc varianto. ;)
No, jaz tega nisem vedel. ;) Torej, kje v Sloveniji lahko kupim LG lcd monitor bolj ugodno? Nov, z garancijo in računom?
Pa ne mi zdaj s kakšno mujo-haso-balkan-šverc-komerc varianto. ;)
nojus ::
to je pa dobr, da se morebitne kupce opozori, kar najbrž ni ves folk na tekočem in ne pregleda pol interneta za ceno določenega artikla.
Z takimi oglasi bi forum vsekakor izgubil na kvaliteti. Saj tudi na bolhi.com mečejo zajebancijske in zlonamerne oglase ven.
Just do it!
Z takimi oglasi bi forum vsekakor izgubil na kvaliteti. Saj tudi na bolhi.com mečejo zajebancijske in zlonamerne oglase ven.
Just do it!
sovražim Gargamela.
nokia6310 ::
Nekateri še živijo v bivši jugi, ko si kupil avto ga mel pet let potem pa ga dražje prodal kot si ga kupil.
Blagor jim. Pa saj oni so pametni. Neumni so tisti, ki take drage stvari kupujejo.
Blagor jim. Pa saj oni so pametni. Neumni so tisti, ki take drage stvari kupujejo.
mtosev ::
ko si kupil avto ga mel pet let potem pa ga dražje prodal kot si ga kupil.
Rad bi vido nekaj primerov tega.
Rad bi vido nekaj primerov tega.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Dr_M ::
ti si itak premlad, da bi kej tazga vidu
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Tic ::
OwcA: It is not all about age. Poznam veliko štorij kdaj, kako in zakaj so to delali.
EDIT: Dobra, OwcA
EDIT: Dobra, OwcA
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Utk ::
Sej nisi rabu čakat 5 let, samo iz "trgovine" si novega pripeljal pa je bil takoj 50% več vreden:) če ga bi prodal...no, samo 5 let čakat je še boljši biznis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23460 (10084) | Ganon |
» | LIVESTRONG zapestniceOddelek: Loža | 7877 (5155) | Skyman |
» | ASUS A6T-AP002H Turion ali TroN M87-DCWD Core Duo1.6GHzOddelek: Kaj kupiti | 2023 (1771) | kody |