Forum » Strojna oprema » Problem z DVD pogonom
Problem z DVD pogonom
Kilgore ::
Imam problem z novim računalnikom, v katerega je vgrajen NEC 3540A. In sicer mi vsakokrat, ko mi zalaufa katerikoli disk, ki ga vstavim, sumljivo upočasni delovanje celega računalnika ali pa se F pogon enostavno neha odzivati. Če kopiram kakšno stvar in zraven poslušam glasbo, se sliši kot počasen posnetek...
Prav tako mi med predvajanjem filmov direkt z diska ali dvd-ja preskakuje - če jih presnamem na disk, tega problema ni, torej ne gre za kodeke ali kaj drugega. Po netu je govora o nadgradnji firmwarea, samo sem bolj aberveznik v teh stvareh in ne bi šel kar takoj probavat s tem. Zatoa me zanima, če je kdo mel podoben problem in kako ga je rešil oz. če ima kdo kakšršenkoli predlog.
Hvala
Prav tako mi med predvajanjem filmov direkt z diska ali dvd-ja preskakuje - če jih presnamem na disk, tega problema ni, torej ne gre za kodeke ali kaj drugega. Po netu je govora o nadgradnji firmwarea, samo sem bolj aberveznik v teh stvareh in ne bi šel kar takoj probavat s tem. Zatoa me zanima, če je kdo mel podoben problem in kako ga je rešil oz. če ima kdo kakšršenkoli predlog.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavljen računalnik - ni slike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25781 (24105) | mihibo5 |
» | Ranljivost v Chromu omogoča prisluškovanje uporabniku prek mikrofonaOddelek: Novice / Varnost | 14517 (11615) | imagodei |
» | Nakup računalnika za jurja evrovOddelek: Kaj kupiti | 2383 (1729) | antonija |
» | Raid 0 ...pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (876) | darkolord |
» | mybookworld se ne ustavi po nekaj minutah neaktivnosti !!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1052 (936) | cekr |