Forum » Igre » Fahrenheit aka. Indigo Prophecy
Fahrenheit aka. Indigo Prophecy
Tr0n ::
Gre za nelinearno, vec osebno, interaktivno kriminalko / triler / mystery pustolovscino. Igrate lahko vec oseb in vodite dogajanje iz razlicnih perspektiv. Vedno je vec moznih potekov dogajanja, vcasih se celo vec stvari dogaja naenkrat in je potrebno hitro postopat (akcijski elementi).
Zelo tezko razlozit, najboljse je zadevo sprobat. Priporocam! :)
Fahrenheit Stran
Fahrenheit Demo
Zelo tezko razlozit, najboljse je zadevo sprobat. Priporocam! :)
Fahrenheit Stran
Fahrenheit Demo
triple cross ::
Res zelo zelo zanimiv špil. Vreden nakupa. Mogoče igro malo kazijo le arkadni vložki, ampak ni sile. V glavnem igra, ki vas bo prilepila na sedež za dolge ure. Odpovejte zmenke, z svoji najdražjimi. Na ljubice pa lahko sploh pozabite......
Reloaded ::
ALOHA
Odlična igra, mogoče ne za vse ljudi, meni osebno zakon.
Zgodba te dobesedno prikova na stol pred monitor. Že veliko časa je minilo od takrat, ko me je kakšna igra tako pritegnila. Sicer še nisem končal a delam na tem.
CIAO
Odlična igra, mogoče ne za vse ljudi, meni osebno zakon.
Zgodba te dobesedno prikova na stol pred monitor. Že veliko časa je minilo od takrat, ko me je kakšna igra tako pritegnila. Sicer še nisem končal a delam na tem.
CIAO
Reloaded!!!
iNDigo_Child ::
Ta igra je ena najboljših, kar sem jih kdaj igral. Ima vse, od akcije, umorov, nadnaravnih "reči" pa vse do najintimnejših intimnosti. Zanima pa me, ali je kdo, ki še igra igro prišel do tam, kjer gre Lucas k svoji bivši, spleza čez ograje, potem pa vidi tistega ptiča. Meni se je ob pogledu na ptiča sesulo mentalno stanje in je blo konec (predaja policiji). Zanima me, če je slučajno kakršenkoli cheat, da si povišaš mentalno stanje? Če ni, kako si ga sploh lahko povišaš, razen tega, da na novo zašpilaš celo igro in si bolj pazljiv na stvari, ki bi te lahko vrgle "iz tira"?
Obupano pričakujem pomoč!
Obupano pričakujem pomoč!
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Mavrik ::
Povišaš si tako da delaš 'sprostitvene' stvari... hrana, tuš, umivanje rok etc.
The truth is rarely pure and never simple.
iNDigo_Child ::
Ja, ampak js sem u chapterju, kjer si ne da umivat rok in se tuširat. Men se vedno bolj zdi, da je treba igrco zašpilat od začetka in tokrat bolj pazit na mentalno stanje. Druge rešitve namreč ne vidim...ali jo vidi kdo drug? Že tri dni gledam po forumih...vsi imajo isto težavo ko jaz, sam nobeden ne ve, kako bi jo odpravil
Svet pripada tistemu, ki ga najbolj ljubi!
Mirč ::
Joj.kak brezvezena igralnost.Zgodba odlična.Sem v 7 chapterju,ko moreš ubežat nekim čudnim pošastim v pisarnah, stiskam,točno tiste tipke, ko mi za svetijo(levo,desno gor,dol),ampak nekaj jih uspem dobro naredit pol pa me vedno dobi ta pošast probal 100x.,pa ne gre.Ima kdo kako idejo kako pritiskat(modra,rumena, zelena, rdeča).Ko 2 zagorita rdeči npr. morš dvakrat pol stisnit.
lp
lp
Uporabljat moras oboje smernih tipk naenkrat, torej normalne smerne tipke in numericne. Vse drugo so dobri refleksi. :)
Mavrik ::
Zato je treba ta špil igrat na gamepad z analognimi kontrolami
The truth is rarely pure and never simple.
gpavlo ::
Jst pa v sm v knjigarni pr unem starem japončku, pa morm najdet knjigo, da mi pol pove o knjigi, ki sem jo najdu v restavraciji, pa ne najdem tiste knjige, ko reče da naj mu jo najdem.
Mogoče kdo ve kje se nahaja, na kateri polici?
Hvala
Mogoče kdo ve kje se nahaja, na kateri polici?
Hvala
Real Madrid CF
delfinus ::
spodaj tam ko je starcek mas en imenik, pri vhodu mas drug imenik, poglej knjigo pod lupo, tisto, ki ti jo da starec. tam bos nasel avtorja. Skombiniraj prvi imenik z drugim pa bos nasel lokacijo knjige. lp, D.
R33D3M33R ::
Meni se je igra čisto zamerila. Že na čistem začetku - treningu - se nisem mogel vreči dovolj hitro stran, da bi me avtomobil ne zbil. Poskusil sem s tipkovnico - smernimi tipkami, tipkovnico - numeričnimi tipkami in gamepadom. Tipko sem pritisnil natančno takrat ko se je lučka prižgala. Preizkusil sem seveda malo kasneje in že malo prej. Brez uspeha.
Naj poudarim še, da ne moreš kombinirati kontrolerjev, da bi igral s gamepadom+tipkovnico. Torej če imam gamepad brez tistih analognih palčk se lahko lepo grem solit.
Potem da je igra tako butasta, da ne omogoča izbire kontrolerja, če imaš priklopljena dva in še kaj bi naštel.
Hvala lepa za tako igro, sem jo raje pobrisal.
Naj poudarim še, da ne moreš kombinirati kontrolerjev, da bi igral s gamepadom+tipkovnico. Torej če imam gamepad brez tistih analognih palčk se lahko lepo grem solit.
Potem da je igra tako butasta, da ne omogoča izbire kontrolerja, če imaš priklopljena dva in še kaj bi naštel.
Hvala lepa za tako igro, sem jo raje pobrisal.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Zelo skoda, ker gre za eno izmed boljsih, ce ze ne najboljsih interaktivnih, hmm ja, avantur.
Tisto pritiskanje smeri lahko zelo komot s tipkovnico izvajas in sicer s smernimi tipkami in num pad tipkami (oboje naenkrat seveda). :)
Tisto pritiskanje smeri lahko zelo komot s tipkovnico izvajas in sicer s smernimi tipkami in num pad tipkami (oboje naenkrat seveda). :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
jype ::
Jaz sem obupal. Nisem za akcijske reči. Če bi kdo napisal kakšen crack, da ti ne bi blo treba tepst tipkovnice vmes, bi bilo super.
lolek84 ::
Meni ta igra še vedno velja za eno najboljših.... tud konec je tak da je možnost za kako nadaljevanje
POsebna zanimivost igre mi je pa ta, da sama igra dopušča več rešitev, npr lahko skriješ truplo, pobrišeš tla in jo mahneš skozi vhodna vrata kavarne oz. po drugi strani pustiš vse kot je in jo mahneš skozi "zasilni" izhod...
Glede "akcijskih" frekvenc, sem se pa tudi kar pošteno namatral,.... meni ni predstavljalo problemov stiskati smerne tipke, meni je največkrat delalo probleme ko si moral stiskat le levo in desno smernico,.... Najbolj težek prizor je bil ko se oni kao "duh" pojavi v tvoji sobi in ti lahko padeš v kao neki prepad, tisto sem se kar matral....
Drugače pa ql scene npr. v prostoru za akte ko moraš nadzorovat dihanje in sama muzka ti naježi kocine na rokah...
Jaz bi si želel več takih iger,... res igra za 1a.
Zanimiva fora je tudi s pobiranjem točk, ki ti omogočajo vpogled v sam razvoj igre... Jaz si želim še mnogo takih iger, čeprav ji do sedaj še ni bilo podobne, ki bi nastopila po njej.? ALI se motim? Mogoče kako nadaljevanje oz. "podobna" igra istih proizvajalcev?
POsebna zanimivost igre mi je pa ta, da sama igra dopušča več rešitev, npr lahko skriješ truplo, pobrišeš tla in jo mahneš skozi vhodna vrata kavarne oz. po drugi strani pustiš vse kot je in jo mahneš skozi "zasilni" izhod...
Glede "akcijskih" frekvenc, sem se pa tudi kar pošteno namatral,.... meni ni predstavljalo problemov stiskati smerne tipke, meni je največkrat delalo probleme ko si moral stiskat le levo in desno smernico,.... Najbolj težek prizor je bil ko se oni kao "duh" pojavi v tvoji sobi in ti lahko padeš v kao neki prepad, tisto sem se kar matral....
Drugače pa ql scene npr. v prostoru za akte ko moraš nadzorovat dihanje in sama muzka ti naježi kocine na rokah...
Jaz bi si želel več takih iger,... res igra za 1a.
Zanimiva fora je tudi s pobiranjem točk, ki ti omogočajo vpogled v sam razvoj igre... Jaz si želim še mnogo takih iger, čeprav ji do sedaj še ni bilo podobne, ki bi nastopila po njej.? ALI se motim? Mogoče kako nadaljevanje oz. "podobna" igra istih proizvajalcev?
Meni je bil zanimiv del, ko si moral detekiva (oz. detektivko) preprican, da je vse ok. Pa tisti del, ko prides nazaj v stanovanje in se zacnejo dogajat cudne zadeve. :)
lolek84 ::
Ja sama igra je imelela v sebi nek čar, ki te je vlekel k igranju... Res bi skoraj lahko rekli da gre za eno prvih ideg za "odrasle"...Meni se je predvsem videla ta širina, ki ti je bila ponujena, da si lahko izbral več možnosti ko si kaj naredil... Pa napetost same igre je tudi bila na vrhuncu, še zdaj se mi včasih naježi koža, ko sem ono policajko vodil skozi ozke regale polic v shrambi kartotek v kleti... Pol premišljuješ kam jo naj vodiš, poslušaš tisto muzko in še nadzoruješ samo dihanje... :)
Upam da ustvarijo kako nadaljevanje oz. lahko podobno igro druge tematike, ker res v takih igrah pa mora igralec enostavno uživat.
Upam da ustvarijo kako nadaljevanje oz. lahko podobno igro druge tematike, ker res v takih igrah pa mora igralec enostavno uživat.
Pegaz ::
Igral sem in prišel do tam, kjer si spet v stanovanju. Ko sem odprl omarico nad umivalnikom in jo spet zaprl in se je prikazal tisti človek, sem se tolk usral, da rajši nisem več igral naprej, drugače bi me še infarkt. ;) Jaz ne maram grozljivk v igrah in v filmih, tako da kakšni F.E.A.R. in Doom3 pri meni odpadejo že na začetku ko gledam screenshote.
matjash ::
Na oko mislim da bi z kakšnim athlonom 2000+ 256MB rama in grafično kartico ranka ATI 9600 igra kar tekoče delala to bi ble bolj "recomanded" requirements. Osebno rajši sploh ne igram igre če komaj presežem minimalne zahteve.
... bolje pozno kot nikoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matjash ()
oo7 ::
Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered leaked by Amazon, coming next week
http://www.videogamer.com/pc/fahrenheit...
http://www.videogamer.com/pc/fahrenheit...
yayo ::
Očitno se je Beyond :Two Souls tako slabo prodajal, da sedaj želijo gamersko skupnost spomniti, da so včasih znali delati čisto decente igre. Sem lani kupil Beyond za PS3 pa je bil tak neverjeten zeh, da sem po par urah pustil. Le kaj so imeli v glavi, da so šli delat tak zatežen dolgcajt.
?
?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
ahac ::
Očitno se je Beyond :Two Souls tako slabo prodajal
Ne, ne... to je zato, ker so developerji taki PC gaming fani... da bodo za PC gamerje rereleasal 10 let star špil!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Beyond: Two SoulsOddelek: Igre | 3344 (1434) | oo7 |
» | A koga motijo različne oblike nekaterih tipk?Oddelek: Strojna oprema | 3332 (2336) | Ribič |
» | Dark Souls PC (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 15611 (7593) | scipascapa |
» | FIFA 12 PC - KAKO UBRANIT 11mOddelek: Igre | 2773 (2198) | thebaloh |
» | Razer Tarantula vs. Logitech G15Oddelek: Strojna oprema | 2791 (2237) | BloodyShadow |