Forum » Loža » Ne tankajte 1. Oktobra
Ne tankajte 1. Oktobra
Vikking ::
Pravkar sem dobil kar nekaj istih mejlov na temo:
V Sredo sem tankal v mestu Lienz (Vzhodna Tirolska), tam liter Bencina 95 stane 1,039 Eura, kar znaša približno 248,55 Sit, vsekakor pa manj kot v Sloveniji. Kaj pa razlika v standardu??!!!!
LP
PREVOD!
CENE BENCINA!!!
To je Protestna akcija proti previsokim cenam derivatov! NANAŠA SE NA SPLOŠNI POZIV DA SE 1. OKTOBRA 2005 NE TANKA
Stalna višanja cen derivatov, počasi vzbuja strah. Zadnji čas je za reakcijo. Vsi prizadeti ste poklicani, da nekaj postorite
*Ključni dan je 1. Oktober 2005. Če se nebo na ta dan nikjer tankalo, se lahko trg začne zavedati. Zavedati se moramo da imamo tudi mi moč, moramo jo samo uporabiti. Današnje moderne komunikacije omogočajo, v kratkem času veliko ljudi opozoriti na to akcijo.
Tankajte pred ali po 1. Oktobru 2005 ampak NE TANKAJTE NA 1. OKTOBER 2005 .
Ta akcija je nujno pomembna pokazati Oljnim mogotcem, da ima par milijon ljudi dovolj praznjenja žepov. Sodelujte! Povejte naprej!
Pošljite to informacijo naprej svojim prijateljem in znancem!
---------------------------------
Men se zdi tole popolni bullshit.
V Sredo sem tankal v mestu Lienz (Vzhodna Tirolska), tam liter Bencina 95 stane 1,039 Eura, kar znaša približno 248,55 Sit, vsekakor pa manj kot v Sloveniji. Kaj pa razlika v standardu??!!!!
LP
PREVOD!
CENE BENCINA!!!
To je Protestna akcija proti previsokim cenam derivatov! NANAŠA SE NA SPLOŠNI POZIV DA SE 1. OKTOBRA 2005 NE TANKA
Stalna višanja cen derivatov, počasi vzbuja strah. Zadnji čas je za reakcijo. Vsi prizadeti ste poklicani, da nekaj postorite
*Ključni dan je 1. Oktober 2005. Če se nebo na ta dan nikjer tankalo, se lahko trg začne zavedati. Zavedati se moramo da imamo tudi mi moč, moramo jo samo uporabiti. Današnje moderne komunikacije omogočajo, v kratkem času veliko ljudi opozoriti na to akcijo.
Tankajte pred ali po 1. Oktobru 2005 ampak NE TANKAJTE NA 1. OKTOBER 2005 .
Ta akcija je nujno pomembna pokazati Oljnim mogotcem, da ima par milijon ljudi dovolj praznjenja žepov. Sodelujte! Povejte naprej!
Pošljite to informacijo naprej svojim prijateljem in znancem!
---------------------------------
Men se zdi tole popolni bullshit.
- spremenilo: Vikking ()
Vikking ::
Pa preveru sem cene benica za Avstrijo:
bencin 95 - 282,50 SIT
bencin 98 - 306,40SIT
dizel - 248,70SIT
dan:16.9.2005
Zatorej tisti ki pošilja te mejl more bit glup ali kaj da še cen benicna ne ve!
bencin 95 - 282,50 SIT
bencin 98 - 306,40SIT
dizel - 248,70SIT
dan:16.9.2005
Zatorej tisti ki pošilja te mejl more bit glup ali kaj da še cen benicna ne ve!
R33D3M33R ::
Meni tudi, kaj bom pa naredil, če ravno 1. oktobra ne bom mel goriva? Potiskal avto? In kaj naj bi dokazali. Res mislijo, da bo vsak upošteval ta mail in da je onim na petrolu ali pa podobnem mar, če jih 1000 ne tanka? lol
Mogoče pa ravno tisti, ki gorivo prodajajo to pošiljajo, pa se bodo cene zvišale ravno na 2.oktober
Mogoče pa ravno tisti, ki gorivo prodajajo to pošiljajo, pa se bodo cene zvišale ravno na 2.oktober
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
marnit ::
Če gremo vlado obmetavat s s korenjem in fižolom, bi dosegli več, ker bi bili vsaj na televiziji
WarpedGone ::
Če bi pozivali k temu da se na ta dan ne vozijo z avtomobili/motorji/traktorji/avtobusti temveč hodijo peš, bi vse skupaj imelo vsaj nekaj smisla.
Tko bo pa pač 2. oktobra 2x več ljudi tankalo. Profit pa tak. Boneheads..
Tko bo pa pač 2. oktobra 2x več ljudi tankalo. Profit pa tak. Boneheads..
Zbogom in hvala za vse ribe
__luka__ ::
nisem sicer vidu mejla, ampak mogoce je blo to pred katrino in torej podrazitvijo benza, ker prej je bil neki takega, ne vem pa cen cist na pamet.
the truth is out there
Matek ::
Če gremo vlado obmetavat s s korenjem in fižolom, bi dosegli več, ker bi bili vsaj na televiziji
Vlada nima nic s tem, vse pocenitve zadnjega casa so zgolj zaradi OPECa, skos se pa poudarja, da trosarine ostajajo iste. Tako da s tem bojkotom ne boste velik dosegli - dvomim, da bo glas o njem prisel do ZDA ali do bliznjega vzhoda.
Vlada nima nic s tem, vse pocenitve zadnjega casa so zgolj zaradi OPECa, skos se pa poudarja, da trosarine ostajajo iste. Tako da s tem bojkotom ne boste velik dosegli - dvomim, da bo glas o njem prisel do ZDA ali do bliznjega vzhoda.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
sid911 ::
a to velja za vsa vozila, ali eventuelno svoj moped lah natankam ?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)
OwcA ::
Ja! Bomo skupaj s Petrolom še Kolinsko na kolena spravili!
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Tody ::
Jest bom nehal pit pivo ! Vsi k ste zmano gremo nehat pit pivo !! Čez en teden neham uporabljat PC in bomo sesul celo računalniško industrijo ! Hmm Wellcome to the stone age !
Highlag ::
Meni pa bencin vedno isto stane.
Tankam za 5000sit
Tankam za 5000sit
Never trust a computer you can't throw out a window
Thomas ::
Pa ne bo tko deleč hodu!
No, jest mislim da tale glupa akcija - prometna zmeda vsako jesen enkrat - ta ima nekej zraven.
No, jest mislim da tale glupa akcija - prometna zmeda vsako jesen enkrat - ta ima nekej zraven.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Blum ::
A kaj to njih briga, če ne bomo tankali 1. oktobra... Slej ko prej bomo potrebovali bencin, ne glede na ceno.
Brane2 ::
Sem dobiu to po mailu in lahko samo ponovim odgovor, da ne bom 2x tipkal:
Brez zamere, ampak tole je neumnost.
Kaj lahko dosežem s tako protestno akcijo ? Saj je jasno, da moram tankat prej ali slej. Če ne 1. oktobra, pa recimo 7. Kaj torej dosežem s tem bojkotom ? Kvečjemu dam Petrolu/državi izgovor za novo podražitev zaradi nestalne porabe in problema ustvarjanja zadosti velikih rezerv, če bi sploh dosegel nek merljiv efekt.
Večja korist bi bila, če bi kakega Petrolovca treščil s čelom v koleno.
Poleg tega, komur ni všeč benz, naj se vozi na plin. V SLO so firme, ki ti avto predelajo na plin, praktično ob isti porabi in enaki moči motorja. To pomeni, da se lahko voziš vsaj 2x ceneje kot na benz. Predelava te stane cca 400kSIT, ker je recimo manj kot je pribitek pri ceni za pošten dizel motor pri novem avtu. Plin pa pri nas stane 100-120 SIT/L.
Pri moji porabi vrnem investicijo po 40.000 km, naprej je pa čisti dobiček, kar pri meni pomeni v manj ko v 2 letih. Trg dela svoje, kje je torej problem ?
Brez zamere, ampak tole je neumnost.
Kaj lahko dosežem s tako protestno akcijo ? Saj je jasno, da moram tankat prej ali slej. Če ne 1. oktobra, pa recimo 7. Kaj torej dosežem s tem bojkotom ? Kvečjemu dam Petrolu/državi izgovor za novo podražitev zaradi nestalne porabe in problema ustvarjanja zadosti velikih rezerv, če bi sploh dosegel nek merljiv efekt.
Večja korist bi bila, če bi kakega Petrolovca treščil s čelom v koleno.
Poleg tega, komur ni všeč benz, naj se vozi na plin. V SLO so firme, ki ti avto predelajo na plin, praktično ob isti porabi in enaki moči motorja. To pomeni, da se lahko voziš vsaj 2x ceneje kot na benz. Predelava te stane cca 400kSIT, ker je recimo manj kot je pribitek pri ceni za pošten dizel motor pri novem avtu. Plin pa pri nas stane 100-120 SIT/L.
Pri moji porabi vrnem investicijo po 40.000 km, naprej je pa čisti dobiček, kar pri meni pomeni v manj ko v 2 letih. Trg dela svoje, kje je torej problem ?
On the journey of life, I chose the psycho path.
Alexius Heristalski ::
Idiot, ki je sestavil ta mejl, bi se lahko slovenščino bolj naučil, bi bilo več koristi kot od pošiljanja verižnih pisem.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
jurre ::
@Brane2
kaj je tukaj Petrolovec kriv za cene??
glede plina je pa spet malo crpalk v slo..potem naj hodim v lj tankat
kaj je tukaj Petrolovec kriv za cene??
glede plina je pa spet malo crpalk v slo..potem naj hodim v lj tankat
Alexius Heristalski ::
Jeklenko v prtljažnik, pa bo ...
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
STASI ::
Brane2: Dej kak link za predelavo dodaj. Da stvar pretuhtamo.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: STASI ()
Brane2 ::
Nimam linka. Sem klical na Lovato.
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
SodVina ::
Tole sem dobil na mail:
To je Protestna akcija proti DEŽJU VSAK VIKEND!
NANAŠA SE NA SPLOŠNI POZIV DA SE 24 septembra 2005 NE HODI V NARAVO
Stalno deževje nam počasi vzbuja strah. Zadnji čas je za reakcijo...
Vsi prizadeti ste poklicani, da nekaj postorite. Ključni dan je 24.
september 2005. Če na bo šel ta dan nihče v naravo, se lahko začne
narava zavedati nesmisla vsega tega dežja.
Tudi mi imamo moč in moramo jo uporabiti.
Pošlji to pismo čimvečim uporabnikom, povej naprej in sodeluj pri borbi
z naravo, saj so možnosti za zmago zagotovljene.
p.s. podobnost s kakršno koli drugo akcijo je zgolj naključna...
To je Protestna akcija proti DEŽJU VSAK VIKEND!
NANAŠA SE NA SPLOŠNI POZIV DA SE 24 septembra 2005 NE HODI V NARAVO
Stalno deževje nam počasi vzbuja strah. Zadnji čas je za reakcijo...
Vsi prizadeti ste poklicani, da nekaj postorite. Ključni dan je 24.
september 2005. Če na bo šel ta dan nihče v naravo, se lahko začne
narava zavedati nesmisla vsega tega dežja.
Tudi mi imamo moč in moramo jo uporabiti.
Pošlji to pismo čimvečim uporabnikom, povej naprej in sodeluj pri borbi
z naravo, saj so možnosti za zmago zagotovljene.
p.s. podobnost s kakršno koli drugo akcijo je zgolj naključna...
cbelica ::
- Ekologija - Vozila predelana na UNP (utekočinjen naftni plin) skoraj ne onesnažujejo okolja. Izpuh avtomobila predstavljata CO2 in vodna para. V izpuhu ni nevarnega CO, kar pomeni, da s takšnim vozilom ni možno uspešno narediti samomora v zaprti garaži!
Zavajajo... tudi CO2 ubija...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
urbecar ::
Jest prvega vsekakor ne bom tankal bencina. Ker nimam kaj.
Bom pa se ubijal z co2 ker ob sobotah je pivo najboljše.
Bom pa se ubijal z co2 ker ob sobotah je pivo najboljše.
Matri[X] ::
Jaz pa sem za protest proti AIDSu.In zato v soboto zvecer ne bos opravljal plesa plodnosti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Penn nahbrtnik [Petrol]Oddelek: Loža | 2270 (1607) | sandmat |
» | t-2, vsak prvi oktober so presenetiliOddelek: Omrežja in internet | 2512 (1380) | Revenant |
» | Petrol prodaja vodeni bencin? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20916 (18381) | gzibret |
» | YUHU BENZIN PREKO 220Oddelek: Loža | 2168 (1120) | Jackal |