Forum » Programska oprema » Ram saver.....?
Ram saver.....?
|Stevo| ::
Zdravo!
Imel sem doma ze par programov, ki bi naj "ocistili" rame, da bi delal celoten racunalnik hitreje. imel sem ram saver pro, ram idle,....itd
a pri vsakem ko sem ga uporabil mi je racunalnik samo se bol stekal kot prej...
in zato me zanima ce je to zaraji tega ker mam preslab racunalnik ali je program kriv...
ceje kriv program prosim ce mi poveste za kaksen nasvet (kaksen boljsi program) !
Hvala !
Imel sem doma ze par programov, ki bi naj "ocistili" rame, da bi delal celoten racunalnik hitreje. imel sem ram saver pro, ram idle,....itd
a pri vsakem ko sem ga uporabil mi je racunalnik samo se bol stekal kot prej...
in zato me zanima ce je to zaraji tega ker mam preslab racunalnik ali je program kriv...
ceje kriv program prosim ce mi poveste za kaksen nasvet (kaksen boljsi program) !
Hvala !
Light My Fire
hunter01 ::
Mi sploh ni niti jasno kaj naj bi te programi naredili... "očistili" ?? sej ko restartiras comp se rami "očistijo/pobrišejo". kaj bi rad nadomestek za restart?
OmegaBlue ::
Ti programi povečini naredijo samo še več sranja - navidezno ti "spucajo" ram tako da prenesejo podatke v njem na disk, kot nekakšen pagefile in povzročijo nepotrebno swapanje, kar izredno upočasni računalnik.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov računalnik, slabo delovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9589 (8442) | m0LN4r |
» | CPU težava. (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4797 (3994) | m0LN4r |
» | Velik računalniški problemOddelek: Pomoč in nasveti | 3048 (2144) | doki6 |
» | Več težav: računalnik se obeša brez razloga, miš ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2245 (1824) | teddy81 |
» | Kako naj odstranim Trojanca?Oddelek: Programska oprema | 2290 (2102) | knesz |