Forum » Pomoč in nasveti » ADSL modem (ethernet lučka ne gori)
ADSL modem (ethernet lučka ne gori)
mescaline9 ::
Elow! Mam zlo simpl, a siten problem. Upam, da ga je kdo že uspešno rešil, or else...:(
ADSL modem mi ne zazna etherneta (lučka ethernet ne gori) iz WinXP. Zgodilo se je takole:
1. Iz winsowXP začnem install WinVista, bootam v WinVista, vse dela ok.
2. Bootam nazaj v WinXP in od takrat lučka ethernet ne gori več.
Nisem tikal nobenih nastavitev, nobenega kabla...popolnoma nič. Če bootam nazaj v Visto dela vse ok. Tako da je problem omejen na nastavitve XP sistema. Zagnal sem tudi prav vse servise, pa še vedno nič. Koji penis mi je WinVista install naredil z nastavitvami, jaz ne vem. Ne vem kje naj še iščem vzrok napake, v XPjih, se ve.
ADSL modem mi ne zazna etherneta (lučka ethernet ne gori) iz WinXP. Zgodilo se je takole:
1. Iz winsowXP začnem install WinVista, bootam v WinVista, vse dela ok.
2. Bootam nazaj v WinXP in od takrat lučka ethernet ne gori več.
Nisem tikal nobenih nastavitev, nobenega kabla...popolnoma nič. Če bootam nazaj v Visto dela vse ok. Tako da je problem omejen na nastavitve XP sistema. Zagnal sem tudi prav vse servise, pa še vedno nič. Koji penis mi je WinVista install naredil z nastavitvami, jaz ne vem. Ne vem kje naj še iščem vzrok napake, v XPjih, se ve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ACHI bios not installedOddelek: Pomoč in nasveti | 573 (521) | MrStein |
» | CERN zagnal LHC@home 2Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 7785 (6517) | gruntfürmich |
» | Vista OpenVPN - Windows DomainOddelek: Omrežja in internet | 1205 (1081) | Daedalus |
» | Problem Asus m50vnOddelek: Pomoč in nasveti | 4522 (3115) | MojsterIvanć |
» | lenovo ali dellOddelek: Kaj kupiti | 1781 (1781) | frudi |