Forum » Pomoč in nasveti » KWA JE SPLOH NAROBE? (win xp)
KWA JE SPLOH NAROBE? (win xp)
SpiDEr8 ::
Evo mam plextorja 8/4/32 in snemam s programom ke sm ga dobu zravn (WinOnCd)!!! Ze ke pa sm dau gor Win XP pa mi napiše de so windowsi nestabilni in nemorem delat copij CDja!!! Napiše mi tole:
A CD-recording driver is installed that might cause stability problems, including problems shutting down and problems using a CD/DVD drive. This driver will be disabled.
This driver might have been installed by Easy CD Creator, Windows Media Player or RealJukebox. You might not be able to record CDs until you obtain compatible drivers.
Zdej še študeram kaj je sploh narobe??? a je kriv Driver??? al nej probam z drugim programom??? Do zdej se nisem nasel pravih gonilnikov oz pravega progrmama!!!
UGLAVNEM HELP NE!!! :)))
A CD-recording driver is installed that might cause stability problems, including problems shutting down and problems using a CD/DVD drive. This driver will be disabled.
This driver might have been installed by Easy CD Creator, Windows Media Player or RealJukebox. You might not be able to record CDs until you obtain compatible drivers.
Zdej še študeram kaj je sploh narobe??? a je kriv Driver??? al nej probam z drugim programom??? Do zdej se nisem nasel pravih gonilnikov oz pravega progrmama!!!
UGLAVNEM HELP NE!!! :)))
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
- spremenilo: SpiDEr8 ()
danielka84 ::
ja, bi ga mel, če bi uporabljal 3.8!
Samo žal, ga nimam!
AMPAK! Čeprav ti ob zagonu to napiše, bi ti moralo snemat CDje, ker meni jih je z 3.7, ampak sedaj mam 3.8...(druga zgodba)...
Na mejl sem ti poslal nekaj, kar bi moralo delovat, vsaj meni je. Ampak sporočila ob zagonu se nisem znebil...
Samo žal, ga nimam!
AMPAK! Čeprav ti ob zagonu to napiše, bi ti moralo snemat CDje, ker meni jih je z 3.7, ampak sedaj mam 3.8...(druga zgodba)...
Na mejl sem ti poslal nekaj, kar bi moralo delovat, vsaj meni je. Ampak sporočila ob zagonu se nisem znebil...
ni-da-ni
SpiDEr8 ::
Sej ubistvu loh posnamem s HDD na CD!!! Sam kopije pa ne morem nardit!!! Ke bi usaj delovalo kar si mi poslal in hvala
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gigabyte 970A-UD3P Rev 2.0 in USB 3.0 problemOddelek: Strojna oprema | 2739 (2544) | Sami |
» | Kako ugotoviti kaj mi serje? Bluescreeni...Oddelek: Pomoč in nasveti | 2717 (2108) | Cold1 |
» | Spore na windows 7Oddelek: Igre | 912 (707) | Guzzy |
» | Dead Monitors from ATI Catalyst 3.8Oddelek: Strojna oprema | 1568 (1203) | boštjan |
» | nasvet za XPOddelek: Pomoč in nasveti | 2071 (1663) | [t502] |