Forum » Kaj kupiti » neonka na zvok kje?
neonka na zvok kje?
softwar66 ::
pred časom sem skupaj z ohišjem preko mimo vrste kupil neonko z občutljivostjo na zvok, kontrola občutljivosti, stikalo za vklop je bilo zadaj na reži računala. Kje dobiti tak komplet skupaj z neonko? Povsod imajo samo neonke brez kontrolerja, sam kontroler za upravljanje spredaj pa je predrag. V spletnih trgovinah ne najdem, mlacomu link pc-modding ne dela.
softwar66 ::
hvala. Sam jaz imam eno tako, ko imaš kontrolo zadaj montirano in dostopno, ta pa je v ohišju. Drgač pa vidim, da imaš isto mobo pa proc kot jaz.
debil ::
js mam 2neonki pa zvočno aktivacijo doma..loh ti prodam oz. menjam za kej če si iz lj, če hočš me zs-ji
Klemenn ::
sam kupujem trenutno isto stvar
neonko z modulom, prek katerega se da naštimati da deluje glede na zvok!
čim cenejšo (seveda)?
oz, je kje kakšen načrt za vezje? preprost in poceni? :)
neonko z modulom, prek katerega se da naštimati da deluje glede na zvok!
čim cenejšo (seveda)?
oz, je kje kakšen načrt za vezje? preprost in poceni? :)
Pouh ::
tak zvocni modul priporocam vsem! je super zadevca..
obnese se pa najbol pr muskah, k majo veliko basov...
pa ce mate dobr zvocniski sistem, morte s salotejpom prelimat mikrofoncek, da zazna manj glasnosti, ker drugace skoz sveti
obnese se pa najbol pr muskah, k majo veliko basov...
pa ce mate dobr zvocniski sistem, morte s salotejpom prelimat mikrofoncek, da zazna manj glasnosti, ker drugace skoz sveti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kabl za neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1805 (1394) | jest135 |
» | Montaza neonk pod racunalnisko mizo z zvocnim efektom.Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1892 (1673) | postar_si |
» | Pregorjeno vezje za neonkoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3374 (2878) | Azrael |
» | ohišjeOddelek: Strojna oprema | 1278 (952) | tx-z |
» | neonka za v ohišjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1681 (1478) | Freak |