Forum » Omrežja in internet » težave z mozzilo
težave z mozzilo
wonhwa ::
živ!
imam en beden problemčič
uporabljam mozzilo, vendar preko yahoo pošte ne morem uporabljati funkcije attach.
k'r nekaj mi javlja, da nimam v mozzili omogočenih piškotov (čeprv jih imam), zato še preden hočem nadaljevati s sporočilom, me vrež ven (kao, moj login has been expired).
pa k'r neki, zadeva je precej moteča.
Ko sem na schihtu probau z explorerjem, zadeva dejla.
a je mogoče kriv kak požarni zid ali antivirus?
gracias per odgovore
imam en beden problemčič
uporabljam mozzilo, vendar preko yahoo pošte ne morem uporabljati funkcije attach.
k'r nekaj mi javlja, da nimam v mozzili omogočenih piškotov (čeprv jih imam), zato še preden hočem nadaljevati s sporočilom, me vrež ven (kao, moj login has been expired).
pa k'r neki, zadeva je precej moteča.
Ko sem na schihtu probau z explorerjem, zadeva dejla.
a je mogoče kriv kak požarni zid ali antivirus?
gracias per odgovore
largie ::
mja, s tem odgovorom si ne boš moral kaj dosti pomagat, pa vseeno. kolikor spremljam yahoo nikoli ni kaj preveč maral mozille/firefoxa. folk ima nonstop težave zaradi njihove nestandardne kode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C++] Delo s kazalci na strukture, problem z vnosom podatkovOddelek: Programiranje | 1688 (1427) | An0N |
» | Pomoč pri elektromotorju 220VOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3005 (2576) | francek1 |
» | Termistor-maksimalni tokOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3615 (3148) | CMpunk |
» | MID vabi na e-klepet: Internet – iluzija varnosti in zasebnosti?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2754 (2754) | Thomas |
» | Thunderbird 1.4GHzOddelek: Novice / Procesorji | 1804 (1804) | Mitja 34 |