Forum » Hlajenje in modifikacije » Karbon ali steklena vlakna
Karbon ali steklena vlakna
Capone ::
Pozdravljeni!
Že dolgo si mislim narediti ohišje in me zanima, kje je najbolj poceni kupit te materiale. Kakšne so cene pri Mirniku? Pravi, da je cena odvisna od količine. Kaj podrobneje ni nič rekel.
P.S.
Te epoxi smole in trdilec... imam eno butasto vprašanje. Ali lahko nanašam v kakšen drug material, kot je ALU folija?
Že dolgo si mislim narediti ohišje in me zanima, kje je najbolj poceni kupit te materiale. Kakšne so cene pri Mirniku? Pravi, da je cena odvisna od količine. Kaj podrobneje ni nič rekel.
P.S.
Te epoxi smole in trdilec... imam eno butasto vprašanje. Ali lahko nanašam v kakšen drug material, kot je ALU folija?
vres.ales ::
e jaz isto mislim. iskal sem kako maketo al pa model nekega vesoljca.
evo karbon ti je dosti boljši od steklenih vlaken, samo nimaš tolko dnarja, da bi si lahko privoščil tako ohišje.
1.5kg epoxi smole in trdilca (2 komponenti) ter 1kg steklenih vlaken te pride enih 7000sit tak da to ni nekej drago. samo moreš za neko samostojno formo met šablone to pa je dosti dele
evo karbon ti je dosti boljši od steklenih vlaken, samo nimaš tolko dnarja, da bi si lahko privoščil tako ohišje.
1.5kg epoxi smole in trdilca (2 komponenti) ter 1kg steklenih vlaken te pride enih 7000sit tak da to ni nekej drago. samo moreš za neko samostojno formo met šablone to pa je dosti dele
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Modifikacija [custom]Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2065 (1660) | PrimozR |
» | Steklena vlaknaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 9355 (9232) | IgorGrozni |
» | Tenis lopar pocil - ojacitev z karboniskimi vlakni?Oddelek: Loža | 1884 (1595) | PhotoBlaz |
» | naredil si bom carbon fibre ohišje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 22334 (16389) | DimmniBurek |
» | S čim zlepit pleksi?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6095 (5688) | frenk |