Forum » Kaj kupiti » Monitor do 250k SIT
Monitor do 250k SIT
BogyX ::
Pozdravljeni
Iščem en zelo soliden TFT monitor nekje med 100k in 250k SIT. Uporaba večinoma za 3D aplikacije (Catia, Solidworks,...) in seveda klasične 2D pisarniške aplikacije (Office, ACAD,...).
Gledam nekatere 20,1 '' z resolucijo 1600x1200, vsi pa imajo visoke odzivne čase. Obstaja kak z nizkimi odzivnimi časi in spodobno resolucijo (lahko tudi v HDTV resoluciji (nekje 1680x1100 se mi zdi, da je to)). Možno, da se bo tu pa tam tudi kak film pogledo, ali kak špil zaigral.
Kaj priporočate.
Hvala in lep pozdrav
Bogdan
Iščem en zelo soliden TFT monitor nekje med 100k in 250k SIT. Uporaba večinoma za 3D aplikacije (Catia, Solidworks,...) in seveda klasične 2D pisarniške aplikacije (Office, ACAD,...).
Gledam nekatere 20,1 '' z resolucijo 1600x1200, vsi pa imajo visoke odzivne čase. Obstaja kak z nizkimi odzivnimi časi in spodobno resolucijo (lahko tudi v HDTV resoluciji (nekje 1680x1100 se mi zdi, da je to)). Možno, da se bo tu pa tam tudi kak film pogledo, ali kak špil zaigral.
Kaj priporočate.
Hvala in lep pozdrav
Bogdan
Boeing ::
Samo in edino NEC 2080UX+
Ima takšno sliko, da dol padeš. Problem je, ker se jih da zelo težko dobiti, slučajno pa vem za enega črnega po ceni 225k z davkom.
Če ga želiš me kontaktiraj.
V tem razredu enostavno nima konkurence. S-IPS matrika, 16ms (black-white-black), 2x DVI in analogni vhod... podrobnejše specifikacije pa si poglej na netu.
Ima takšno sliko, da dol padeš. Problem je, ker se jih da zelo težko dobiti, slučajno pa vem za enega črnega po ceni 225k z davkom.
Če ga želiš me kontaktiraj.
V tem razredu enostavno nima konkurence. S-IPS matrika, 16ms (black-white-black), 2x DVI in analogni vhod... podrobnejše specifikacije pa si poglej na netu.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
MR-OzO ::
Jaz sn tudi za Della 2405, če si že pripravljen dat taki gnar daj še malo poleg za Della kr je iber monitor.
iso2000 ::
V zadnjem monitorju so testiral LCD-je s poudarom na barvni pravilnosti. Pa si malo poglej, kaj so ugotovili.
LP
LP
MR-OzO ::
Jaz bi še samo dodal da se za monitor splača res da nek gnar pa se izprsit. Ena najvažnejših komponent ki tut časovno najbolj dolgo drži.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsi S-IPS in PVA LCD monitorji ki se dobijo pri nasOddelek: Kaj kupiti | 6740 (5504) | Zheegec |
» | monitorOddelek: Kaj kupiti | 2203 (1773) | msedem |
» | 24" LCD - izbor in mnenja...Oddelek: Kaj kupiti | 3047 (1904) | ender |
» | LCD 17 ali 19 COLOddelek: Kaj kupiti | 2558 (1887) | policmitja |
» | Kater velik LCD? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 16998 (10450) | franci |