Forum » Strojna oprema » Pokvarjen monitor
Pokvarjen monitor
m_a_t ::
Zdravo...
Zanima me naslednje, če mi kdo lahko pomaga. Grem danes mimo kontejnerja in vidim en monitor 21 incni. No in ga prinesem pa prižgem pa vidim, da je slika zje....: preveč svetla, brez pravih barv, kontrasta in predvsem zelena... Zdaj me pa zanima, če se splača nest to popravit ker bi mi monitor služu za gledanje filmov v štud.stanovanju, ali bi ga bilo bolje nest nazaj kamor spada. Monitor je pa crt od sonija. Hvala
Zanima me naslednje, če mi kdo lahko pomaga. Grem danes mimo kontejnerja in vidim en monitor 21 incni. No in ga prinesem pa prižgem pa vidim, da je slika zje....: preveč svetla, brez pravih barv, kontrasta in predvsem zelena... Zdaj me pa zanima, če se splača nest to popravit ker bi mi monitor služu za gledanje filmov v štud.stanovanju, ali bi ga bilo bolje nest nazaj kamor spada. Monitor je pa crt od sonija. Hvala
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
beukcan ::
živjo
Po moje če je nekdo vrgel monitor v smeti sigurno nekaj ne štima.
Probaj na nastavitvah če lahko popraviš kontrast.Če se ga ne da ga vrni tam kjer je bil ker se ne splača popravljat.Dobiš pa rabljenga že za zelo ugodno ceno. Probaj na www.bolha.com
Po moje če je nekdo vrgel monitor v smeti sigurno nekaj ne štima.
Probaj na nastavitvah če lahko popraviš kontrast.Če se ga ne da ga vrni tam kjer je bil ker se ne splača popravljat.Dobiš pa rabljenga že za zelo ugodno ceno. Probaj na www.bolha.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uttripanje monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1037 (911) | Vlady |
» | Vidijo se sive črte na monitorju zaradi grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1247) | weishaupt |
» | Radeon 9500 PRO in moteče valovanje slike.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (1018) | CaqKa |
» | lastniki LCD monitorjevOddelek: Kaj kupiti | 1603 (1270) | tx-z |
» | Monitorju gre na slabšeOddelek: Pomoč in nasveti | 1039 (827) | Mercier |