Forum » Programiranje » Seminarska naloga
Seminarska naloga
Camel ::
Lep pozdrav!
Na faksu moramo za frekvenco narediti seminarsko nalogo, ki pa meni ne gre od rok oz. nimam časa, ker imam še tolik drugih obveznosti.
Zanima me, če mi je kdo pripravljen(seveda za denar) narediti to seminarsko nalogo in mi potem to tudi malo razložiti.
za seminarsko je potrebno: poznavanje Linuxa, C, Latex
Celotna navodila za seminarsko nalogo vam pošljem na mail, če bo kdo zainteresiran. Zaželjena je okolica Celja ali Maribora ni pa obvezno.
moj mail: mail
hvala in lp
Na faksu moramo za frekvenco narediti seminarsko nalogo, ki pa meni ne gre od rok oz. nimam časa, ker imam še tolik drugih obveznosti.
Zanima me, če mi je kdo pripravljen(seveda za denar) narediti to seminarsko nalogo in mi potem to tudi malo razložiti.
za seminarsko je potrebno: poznavanje Linuxa, C, Latex
Celotna navodila za seminarsko nalogo vam pošljem na mail, če bo kdo zainteresiran. Zaželjena je okolica Celja ali Maribora ni pa obvezno.
moj mail: mail
hvala in lp
- zaklenilo: OwcA ()
Camel ::
Zaka bi bil optimist? Mogoče se pa najde kdo, ki bi rad delu kaj takega pa še zaslužu povrh.
LP
LP
Dolce far niente
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poslovna informatika EF (po diplomi FRI)Oddelek: Šola | 2800 (2074) | Invictus |
» | seminarska naloga- o čem pisatiOddelek: Šola | 4171 (4077) | Phantomeye |
» | Primer seminarske naloge (za maturo)Oddelek: Šola | 13026 (12816) | Trololololo1 |
» | razpisujem nagrado (fizika)Oddelek: Šola | 2794 (1740) | msms |
» | sem. nalogo prenosni računalnikiOddelek: Šola | 1825 (1644) | Sergio |