Forum » Pomoč in nasveti » ne zazna mi modema
ne zazna mi modema
AglioAlio ::
Lep pozdrav!
Imam sledeč problem. Pri delu z računnalnikom mi je zmanjkalo elektrike(napajanja - slabo vreme). Ni udarila strela. Ko sm ga ponovno zagnal mi je javilo da nimam inštaliranega printerja, modema... Printer sm uštimal modema pa ne. Kupil sm novega , ker sem mislil da ga je skurilo in še vedno mi ga ne zazna, bilo v kateri slot ga vstavim.
Kaj bi lahko bilo narobe. Bios, matična?
Upam da mi boste znali pomagat
hvala , lp
Imam sledeč problem. Pri delu z računnalnikom mi je zmanjkalo elektrike(napajanja - slabo vreme). Ni udarila strela. Ko sm ga ponovno zagnal mi je javilo da nimam inštaliranega printerja, modema... Printer sm uštimal modema pa ne. Kupil sm novega , ker sem mislil da ga je skurilo in še vedno mi ga ne zazna, bilo v kateri slot ga vstavim.
Kaj bi lahko bilo narobe. Bios, matična?
Upam da mi boste znali pomagat
hvala , lp
Mitch ::
Plug'nPlay ti ne dela! Probaj se v BIOSu poigrat z nastavitvami kot so: Plug and Play OS, Support legacy devices in drugimi. Ne verjamem, da je kaj narobe z matično. Lahko pa si instaliraš kakšen programček za merjenje napetosti na posameznih linijah in zadevo prečekiraš...
Mitch
Mitch
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus P5Q Pro ICH10ROddelek: Strojna oprema | 1236 (965) | axee |
» | Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7209 (4927) | Zheegec |
» | Pomoč pri zvočni in čitalcih karticeOddelek: Programska oprema | 2465 (2369) | jan01 |
» | integrirana grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1193 (984) | tv6865 |
» | Kako rešit tepežkanje naprav med saboOddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (908) | Highlag |