Forum » Operacijski sistemi » problem pri formatiranju!
problem pri formatiranju!
Doman ::
Prijatelj me je prosil, če mu na en star računalnik instaleram win98. Problem je nastal pri formatiranju. Bootal sem normalno z zagonsko disketo ter napisal:
FORMAT C:
računlnik pa napiše....
UKAZA FORMAT NE MORETE UPORABITI ZA POGON C:
FORMATIRANJE JE KONČANO
Na disku je že nameščen win98 vendar poln enih erorjev..... in samo C particija.
Kakšen nasvet?
FORMAT C:
računlnik pa napiše....
UKAZA FORMAT NE MORETE UPORABITI ZA POGON C:
FORMATIRANJE JE KONČANO
Na disku je že nameščen win98 vendar poln enih erorjev..... in samo C particija.
Kakšen nasvet?
ToniT ::
Probaj z fdisk zbrisati particijo in jo na novo ustvariti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
SavoS ::
Če ima disk bad sektorje, je priporočljivo dobiti z proizvajalčeve strani diska, program za LOW LEVEL FORMAT za disk, ga sformatiraš in potem nanovo ustvariš particije ter naložiš win 98...., drugače pa samo z FDISK-om pobriši particije in jih nanovo ustavri kot je že rekel ToniT!
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z MS Office 2003Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1019) | Duhec |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3149 (2387) | xpozed |
» | Karseda neboleča reinštalacija OS WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1383) | @ljash |
» | dodal se en disk, instalacija xp spodletela kaj storiti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1630 (1392) | amater |
» | Težave z WINxp formatiranje diska!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1490 (1271) | TESKAn |