Forum » Zvok in slika » zelo zelo poceni GF3
zelo zelo poceni GF3
|might| ::
Zdaj je izšla grafična kartic VisionTek GF3 ki je izjemno poceni ~ 280$ !!!!!
Zanima me če mate kkšne nove podatke o tej grafični kartici!!! Na extrem overclocing strani je bil test o tej kartici in je dobil čisto desetko za hardcore uporabnike!!!!
Zanima me če mate kkšne nove podatke o tej grafični kartici!!! Na extrem overclocing strani je bil test o tej kartici in je dobil čisto desetko za hardcore uporabnike!!!!
kr neki
luni ::
visionteka ni pri nas tako da kar pozabi... na splosno pa so visiontek baje kar dobre karte
Artificial Intelligentia
ABX ::
Dvomim da kdo od vas, ki misli da karta za 280$ je poceni, dela.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Dami ::
Pa saj so pršli gforci Ti ven. Me res zanima kulk bo pršu gf3 Ti 200. Če bo pod 45k sit, bomo nabavl.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
yjj ::
Vsi geforci 3 so še zelooooo dragi, kar pa ni nič hudega, če pogledamo da takšnih kartic sploh še ne rabimo. Ko bodo igre tolikokrat hardversko bolj zahtevne bodo tudi gf3 cenejši
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visiontek X1300 256MB PCIOddelek: Novice / Grafične kartice | 3138 (2647) | opeter |
» | VisionTek Radeon X800ProOddelek: Novice / Grafične kartice | 2595 (2595) | Caligula |
» | Oh, Visiontek...Oddelek: Novice / Grafične kartice | 1991 (1991) | ragnarock |
» | nVidia z novima NV28 čipomaOddelek: Novice / Grafične kartice | 2209 (2209) | morphling1 |
» | Geforce 3 me je ZELO razocaral!Oddelek: Zvok in slika | 1795 (1193) | OChack |