Forum » Pomoč in nasveti » konstanten download
konstanten download
MrBrightside ::
Imam naslednji problem. Rad bi se prikljucu na internet preko svojega umts mobilca, a mi racunalnik konstano neki doawnloada kake 1-3 kB/s in js ne morem odkriti sourca. Tezava je v tem da pri mobitelu placas kolicino prejetih podatkov in ne casovno uporabo neta. Zagnal sem ze vse anti virus/kookie programe in nisem nasel nic skodljivega.
Kako lako lociram source tega tecnega downloadanja, ali ga preprecim?
Kako lako lociram source tega tecnega downloadanja, ali ga preprecim?
Highlag ::
firewalla nimaš?
Sygate personal firewall prikazuje promet od vsega mogočega. Samo se bojim da se tistega prometa ne boš znebil. Meni kaže cca 4K Broadcast prometa ko se nič ne dogaja.
Sygate personal firewall prikazuje promet od vsega mogočega. Samo se bojim da se tistega prometa ne boš znebil. Meni kaže cca 4K Broadcast prometa ko se nič ne dogaja.
Never trust a computer you can't throw out a window
MrBrightside ::
Hvala za pomoc, sourca nhisem nasu, sem ga pa ustavu z zonealarmom, vsaj kakih par minut mi ga blokira :s zgleda da ne bo nic z mobilnim internetom....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Androidu prežijo krvosesiOddelek: Novice / Varnost | 8195 (5967) | GupeM |
» | Cisco 1710 usmerjevalnik in internet hitrejši od 10Mbps?Oddelek: Omrežja in internet | 2801 (2178) | Bakunin |
» | DNS amplification DDoS napadOddelek: Novice / Varnost | 5820 (4548) | jype |
» | Debian blokira IP...Oddelek: Operacijski sistemi | 1135 (921) | BigWhale |
» | Linux in antivirusni pregled virusov ??Oddelek: Programska oprema | 1479 (1235) | Ales |