Forum » Strojna oprema » LANParty UT nF4 Ultra-D
LANParty UT nF4 Ultra-D
Bato ::
Zanimam se za novo ploščo in mislim nabavite sledečo, ker se vredu navija (LANParty UT nF4 Ultra-D), me pa nekaj zanima. Ta plošča nima agp vodil torej jaz nemorem vstavit v njo moje stare grafične, ki ima AGP vodilo. Nisem najbolj seznanjen z PCI expres. Zato vas prosim če mi poveste ali pravilno sklepam.
Hvala
Hvala
Bato
chief ::
Res je. Na to plate ne mores vstavit AGP garficene, ker ta plosca je za PCI-Express, tako kot vse plosce z Nforce 4 naborom!Nobena plosca ki temelji na Nforce4 cipovju nima AGP vodila, saj sta nekopatibilna.
Glede navijanja pa nevem tocno ampak bi sklepal da je vredi, saj jo ma 3/4 folka tle po Sloveniji......(neuradni podatki)
lp
Glede navijanja pa nevem tocno ampak bi sklepal da je vredi, saj jo ma 3/4 folka tle po Sloveniji......(neuradni podatki)
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DX10 grafična na navadnem PCI vodilu?Oddelek: Kaj kupiti | 1361 (1128) | Dr_M |
» | Katero osnovno ploščo za 939 podnožje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4548 (3414) | rap3r |
» | Katero osnovno ploščo kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 1259 (1049) | aco111 |
» | osnovna ploščaOddelek: Strojna oprema | 1351 (1072) | felo |
» | Plate na nForce4 ! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4650 (3440) | Wortex |