Forum » Pomoč in nasveti » Problem z winsi
Problem z winsi
mat3jc3k ::
Zdravo
vceraj je moj kolega neki šaril po windowsih in ocitno neki zaj...
povedu mi je da je sel na Add/Remove programs in tam zbrisal vse Windows hot-keyse
ter security update-e, ker naj bi mu le ti podirali sistem.. ko sm to slisal nisem mogel vrjet. Šel sem do tipsona in ko sem prizgal komp je nenavadno dolgo trajalo zagon v winse, ki se drugace odvije prej kot na mojem mlincku. Pridem v "winse" pokaze mu samo wallpaper ,ne desktop.Pogledal sem Process-e in je mel tip samo 15 procesov...cez minutko ko se mu stvari "postavljajo" pa mu freezne explorer.exe in se ga nikakor ne da prizgat. kako bi mu zdej to popravil da bi mu windowsi zaceli delovat normalno.. ker nujno rabi masino za delo
ANY IDEA?!
EDIT: zdej ne vem al nej nardim Repair iz WinXP CD-ja al nej mu formatiram?!!
Hvala
vceraj je moj kolega neki šaril po windowsih in ocitno neki zaj...
povedu mi je da je sel na Add/Remove programs in tam zbrisal vse Windows hot-keyse
ter security update-e, ker naj bi mu le ti podirali sistem.. ko sm to slisal nisem mogel vrjet. Šel sem do tipsona in ko sem prizgal komp je nenavadno dolgo trajalo zagon v winse, ki se drugace odvije prej kot na mojem mlincku. Pridem v "winse" pokaze mu samo wallpaper ,ne desktop.Pogledal sem Process-e in je mel tip samo 15 procesov...cez minutko ko se mu stvari "postavljajo" pa mu freezne explorer.exe in se ga nikakor ne da prizgat. kako bi mu zdej to popravil da bi mu windowsi zaceli delovat normalno.. ker nujno rabi masino za delo
ANY IDEA?!
EDIT: zdej ne vem al nej nardim Repair iz WinXP CD-ja al nej mu formatiram?!!
Hvala
- spremenil: mat3jc3k ()
Equinoxe ::
Jaz bi naredil kar nov install. Par uric pa si končal.
Bogastvo ni to kar imaš, je to kar si!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ponaredki WindowsiOddelek: Operacijski sistemi | 1581 (1166) | CCfly |
⊘ | Dothan in navijanje le tega > FSB lock (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3916 (2826) | tiborrr |
» | Želite formatirati particijo D? NEE!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (1011) | Roadkill |
» | System TrayOddelek: Pomoč in nasveti | 770 (713) | andrej |
» | Ker proc?Oddelek: Kaj kupiti | 1442 (1356) | JLP |