» »

Nabava mobitela

Nabava mobitela

jjohny ::

Potrebujem novi mobitel, ker je dosedanji že popolnoma zdelan. Trenutno imam Penzion paket.
Sedaj imam možnost, da podaljšam Penzion paket in po ugodni ceni nabavim nov mobitel. Zanima me katerega mi priporočate, od tistih, ki so trenutno na razpolago???
Druga možnost, pa je, da kupim Mobi paket in tako pridem do telefona.
Tretja možnost pa je nakup preko Oglasnika, vendar ne vem koliko je to varno??
Kaj mi priporočate?

lp, jani

[mobilne tehnologije te z veseljem pričakujejo T.]
  • premaknil iz Loža: Tody ()

Tribal ::

Ericsson T610

Hammer123 ::

SonyEricsson T630! Imam ga sam, pa ti lahko povem da vsebuje vse kar potrebuješ in še malo več. Sicer je včasih malo počasen(kadar je poln pomnilnik), drugače pa mi služi brez problema.

K0K0 ::

Osebno ti ericsona toplo odsvetujem, razen če nucaš telefon za pol leta. Ericsoni sicer lepo zgledajo pa tud dost funkcij imajo sam s kvaliteto so pa na nuli, da o hitrosti sploh ne govorimo pa rečte kar hočte. Ne vem kako jih lahko tisti ki ga imate še naprej priporočate? Osebno ne poznam nobenga uporabnika ericsona ki bi lahko iskreno rekel da je zadovoljen z njim.

alesrosina ::

modri_zob: hm, ne vem kaj drugi pravjo, samo jst mam ericsona T100 ze 2 leti pa mi prou lepo dela. In ja, sem zadovoljen z njim.

Drgac pa prek oglasnika jst ne bi sel kupovat. (mam slabe izkusnje). Seveda je pa spet odvisno, kolk dnarja si prpravljen dat.

alum ::

Modri_zob...mogoce je cas, da se spoznava osebno, da bos lahko rekel, da osebno poznas uporabnika ericssona, ki je zadovoljen:D

poweroff ::

Hehe, najprej si preberi članek zakoniti nadzor v Sloveniji, 2. del. :D

Pol se pa odloči...
sudo poweroff

Edi999 ::

SE so zelo dobri telefoni, NE SAMO ZA 1/2 LETA!!!:P

Sam imam trenutno K500i in nimam pritožb. Pred tem pa sem imel že zelo dosti Ericssonov in SonyEricssonov, pa nisem imel nikoli nobenih problemov! Delajo dobro, po dolgem času so tudi malo spremenili menije (kar je zelo dobro, ker starega sem se že zelo naveličal:D !!) baterije so odlične, približno enake kot pri Nokijah (razen posebnih, kot npr. 6310i)!
Tako da kar kupi SE, če ga imaš prikožnost dobiti za mali $$$ ! Menim, da ti nebo žal! Glej samo, da bo imel dosti pomnilnika, ker ti se zelo hitro napolnijo!>:D

LP, Edi

2tiLen ::

@jjohny:
Morš povedat kolk denarja si pripravljen dat.... ker drugače se lahko kregamo o kvaliteti mobitelov od 10k do 100k sit...
btw: jst bom počaku na Sagema MyX-8.... za cca 30000 sit dobiš res veliko...

LP
Tilen

alesrosina ::

Aja, no k smo ze pr temu - kaj pa una nokia k je v mobitelovi akciji za 6 jurjev? Ker men se zdi brezveze dat za mobitel več kot 10 čukov .....

Edi999 ::

ASPmaster:

Vrjetno misliš NOKIO 2650! Če vprašaš mene ga nebi NIKOLI vzel! Ima samo 4.096 barvni zaslon, kar je zdaj že ultra malo, Potem nima niti fotoaparata, kar imajo zdajšnji telefoni že skoraj vsi! Baterija drži dejansko cca 3 dni ob zmerni uporabi! Ko ga odpreš zgleda, kot nekakšen ležalnik za miši>:D ! Po moje bi ga bile zelo vesele!:D

No, kakorkoli že tega telefona raje ne jemlji! Raje daj zraven tista 2 jurčka in vzemi simensa, ki je dosti boljši!:P Kaj več o tem siemensu si preberi tukaj!

Jaz sem si drugače kupil SE K500i in morem povedati, da sem zelo presenečen kaj vse ta telefon ponuja! Za tak denar ne moreš dobiti NOBENEGA boljšega!

Odločitev pa je seveda tvoja!:D

LP, Edi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Edi999 ()

K0K0 ::

Ja sej ne crkne vsak edn od desetih je mogoče vredu. Jest tko mal gledam k so znanci mel ericsone pa so skor vsi neki zajebaval. Tko da ne vem no jest ga nebi kupu, ker ti sam živce žre če že ne z druzmu pa z svojo počasnostjo. No ajt tile tanovi so mal hitrejši sam to je še zmeri ericson in ne verjamem da so se kar čez noč popravli.
Edi kolk časa si mel najdle ericsona?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: K0K0 ()

phoinix ::

Jaz čakam na sagem X8. Sem imel X6, ki je bil by far najbolši telefon kar sem jih mel do sedaj, tudi v primerjavi s kakim T610. Zaslon je outstanding, funkcije tudi. Da ne omenjam s kakih višin mi je že padal na tla in v čem vse se je že kopal, deloval pa vedno brez problemov. Zej pa čakam na X8, ki je sicer 30000, ampak ima vse kar bi (vsaj jaz) rabil naslednjih 3 leta. Samo sagem lahko priporočam, po mojih izkušnjah.

2tiLen ::

potrdim vse kar je rekel phoinix... popolnoma enake izkušnje... slava Sagemu...

Hammer123 ::

Modri zob:
Jaz sem imel Ericssona 4,5 leta (2. reglja). Pa mi je tud že u vodo padla pa je delala pol po parih dneh. mel sem tud SET100 2 leti tud brez problemov, tko da...

jjohny ::

Denarja bi dal max 30000 SIT. Sedaj sem pa precej v dvomih. Jaz sem do sedaj mislil, da je Nokia daleč najboljša. Vendar glede na vaše odgovore so profi tudi Sagemi in SE. Meni je pomembno predvsem, da baterija zdrži čim dlje, da je odporen na padce, da ima vibro, enostaven za uporabo,...
Še kakšen predlog prosim, znotraj 30000 SIT.

lp, jani

misso ::

Jest sem pa imel eriksona R600 pa sem ga lahko po 1 letu(pretekla je že garancija) vrgel v predal k nisem imel signala pa še telefon se mi ni hotel polniti

K0K0 ::

Papica sej sm reku da so izjeme k delajo. Če ti je važna baterija potem vzami rablenga 6310i sicer nima barvnega zaslona pa tud mal velik je sam drugač je pa zakon baterija zdrži tud do en tedn.

Edi999 ::

Modri_zob:

SE sem imel najdlje 1.5 leta in je še vedno bil enak, kot takrat ko sem ga kupil! Baterija je držala še vedno približno enako, nikoli mi ni zaštekal ali podobno, itd.! Zato sem tudi zdaj kupil K500i, ker vem, da je zelo dober telefon in ponuja nenormalno dosti funkcij in vsega glede na ceno!
Kar se pa tiče Nokie 6310i sem jo prav tako imel dobro leto in morem povedati, da ni telefona čez tega! Res je, da nima barvnega zaslona in fotoaparata, je pa zato zelo dober telefon! Glede baterije pa te morem popravit! Ob normalni uporabi )cca 2uri pogovora dnevno) drži baterija najmanj 1 teden, drugače pa še dlje! Baterija v tem telefonu je ultra dobra (sicer pa je to že samoumnevno, če pogledaš njeno velikost!>:D )!

LP, Edi

alum ::

Modri_zob: Neverjetno dosti izjem, ane>:D

alesrosina ::

Sam to se pa strinjam Nokia 6310i je eden najboljsih poslovnih telefonov. Brez neuporabnega kiča, lep na pogled, cisto tanek (lepo gre v zep), velike tipke, citljiv zaslon - kaj se ostane velikim? kot je bila vcasih ena reklama :)

OldSkul ::

Kupujte SE telefone. Resno.
Pa ne podpirat Nokie, ker ste jo s tem, da ste jo držali in jo še vedno na prvem mestu po prodanih telefonih, popolnoma polenili in izdaja samo ene glupe telefone, ki so si vsi isti samo oblika je drugačna.

CaqKa ::

če imaš penzion paket, in več nimaš aneksa potem premisli o prestopu k simobilu.
trenutno so njihovi smart paketi ultra ugodni.
ker je pač mobitel ravnokar izdal božično ponudbo pač imaš pri simobilu manj telefonov na izbiro. samo mislim da tisti kiri so, so zelo dobri.
jaz čakam da skup naberem za s65.
sicer je naslednja opcija nokia 6310i.

lp

phoinix ::

Sem glih kupu Sagem X8, pa je tko lep, poleg vseh funkcij ki jih ma, excelent history od X6... men je to zej naj naj telefon. Zaslon.... se morš zlo potrudt da najdeš pikico :D Poleg pa dobiš še slušalke za poslušam mp3, kar sploh ni blo nikjer omenjeno da je v paketu. Sam telefon navidez deluje da je cegu, ko pa dam poleg npr alcatel 302, ki je dost mali telefon, se vidi da je komaj kaj večji, pa precej tanjši. Ohišje je pa iz aluminijeve litine, zelo dober občutek trdnega, brez plastike. Tipke so boljše, niso več "glasne", navigacijska tipka natančna. Ostalo pa ko ga bom dejansko prižgal... čez 16 ur. Lahko rečem samo: Priporočam!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: phoinix ()

K0K0 ::

Ma dobr no sej me ni treba poslušat, kupujte kar hočte zarad mene lohka tud SE >:D.

OldSkul ::

Jaz sem imel do zdaj samo SE in Ericssone in so mi še vsi dobro služili. Zdaj mam P900 pa mi prav tako dobro služi. Zelo dober telefon.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14810460 (6446) zolja
»

kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12512795 (8964) Azrael
»

Nov mobi

Oddelek: Kaj kupiti
251860 (1399) Mr_Globus
»

kateri mobitel kupiti?

Oddelek: Mobilne tehnologije
304082 (3685) NemecRok
»

Folk, kake mobitele ste imeli in kakega imate zdaj? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13612639 (10815) atubbuta

Več podobnih tem