Forum » Pomoč in nasveti » Stran se ne odpre- časovno poteče
Stran se ne odpre- časovno poteče
Al-Ni ::
Hello!
Imam problem. Uporabljam firefox in tudi internet explorer. Strani se mi odpirajo normalno. Pri eni strani pa naleti na težavo in se ne odpre- piše da je časovno potekla ( na stran sicer normalno pridejo vsi drugi in dela ok)
Naredila sem ad aware in search & destroy pa ni nič boljše. En teden nazaj so mi na novo naložili cel sistem pa je prvi dan vse ok delalo, drugi dan pa tale težavo s to stranjo.
Mi lahko kdo pomaga? Kaj se da narediti?
Najlepša hvala!
Imam problem. Uporabljam firefox in tudi internet explorer. Strani se mi odpirajo normalno. Pri eni strani pa naleti na težavo in se ne odpre- piše da je časovno potekla ( na stran sicer normalno pridejo vsi drugi in dela ok)
Naredila sem ad aware in search & destroy pa ni nič boljše. En teden nazaj so mi na novo naložili cel sistem pa je prvi dan vse ok delalo, drugi dan pa tale težavo s to stranjo.
Mi lahko kdo pomaga? Kaj se da narediti?
Najlepša hvala!
- polepsal: perci ()
Al-Ni ::
ŽAL NE DELUJE. iZ DOMAČEGA RAČUNALNIKA RECIMO NE MOREM DOSTOPAT Z DRUGEGA LAHKO. Je jih pa kar nekaj takih ki imajo podoben problem na isto strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SiOL / kaj me **be?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1179) | makrneki |
» | Zamenjava ISP-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5473 (4650) | NeMeTko |
» | Domena kupljena, kako naprej?Oddelek: Omrežja in internet | 5030 (4130) | Rokic |
» | Slovenija IP rangeOddelek: Omrežja in internet | 4763 (4292) | Soprano |
» | Internet štekal danes ponoči (ADSL) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7049 (5317) | IceLord |