» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
14 / 66
»»

Fizikalko ::

?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Fizikalko ()

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

OmegaBlue ::

Je že nekaj časa pred tvojim postom aktivno "mirjen" in nosi naziv.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Nejc Pintar ::

Lahko je biti prvi, če si edini!

CCfly ::

Hvala, tema je zdaj malenkost okrajšana.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

OwcA ::

Kris_kros mi je v ZS 31.03.2006 ob 19:10:16 napisal:
Oj
Sem že pisal moderatorju Fizikalku...
Zatorej, moderator ne sme na podlagi svojega mnenja določevati cene!
"nategovanje na bolhi" me zanima, kako bi bilo, če vse print-screene pošljem na bolho.
Me interesira , njihovo mnenje o moderatorstvu na slo-techu...
Zatorej pobrišite ali svoj komentar na moj oglas, ali pa pobrišite cel oglas in vse teme, ki so dotični temi sledile.

Na tem forumu imajo po odločitvi vodstva moderatorji možnost opozoriti uporabnike naše storitve Mali oglasi na, po moderatorjvem mnenju (določeno na podlagi trenutnih cen novih komponent), pretirano ceno.

Odkrito povedano, ljudi ki se s takšnim početjem (ob predpostavki, da je očitek utemeljen) ne strinjajo, si niti ne želimo na tej strani.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Kris_kros ::

Na vašem forumu sem aktiven kar precejšnji čas, tudi po temah ne gnojim!
Kako lahko ocenite "Cene so močno previsoke" , če bi redno opravljali vaše delo, bi potem takem morali popraviti 95% oglasov... Cena je podana, nakup pa je stvar posameznika!
Moderatorji se v te stvari nebi smeli utikati! Me pa resnično zanima, kaj bodo rekli moderatorji bolhe na tvoj citat "Cene ocenjujemo na podlagi cen novih komponent, ne nategovanj na Bolhi"

Večina oglasov je popravljena. Če opaziš še kakšnega pa le opozori v tej temi.
Slo-tech se trudi da bi bil kvaliteten, tudi na področju malih oglasov. To najlaže doseže če javnost opozori na visoke cene!

klemen22 ::

Najbolje da začnete cene primerjati kar z povprečno ceno na Ebayu.:\
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Me pa resnično zanima, kaj bodo rekli moderatorji bolhe na tvoj citat "Cene ocenjujemo na podlagi cen novih komponent, ne nategovanj na Bolhi"

Ne vem, niti me ne zanima.

Pritožba zavrnjena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Mnenje posameznika, je bilo izrečeno v temi, ki pa jo je moderator takoj zaklenil. Predvidevam , da zato ker ni bila napisana teza v njegovo korist.

Polek tega so moderatorji kršili pravila foruma, ki so jih postavili sami!

No in po teh dotičnih oglasih, vidiš da moje cene niso MOČNO PRETIRANE!

Po teh dotičnih oglasih se vidi da Bolha ni kredibilna, torej ni primerna za primerjavo z S-T!

Moderator je temo zaklenil ker si ob temo Pritožbe dodal novo temo z enako vsebino.

Slo-tech je strogo moderiran in to zagotavlja njegovo bralnost.

Mnenje posameznika, je bilo izrečeno v temi, ki pa jo je moderator takoj zaklenil. Predvidevam , da zato ker ni bila napisana teza v njegovo korist.

Predvidevaš narobe.
Kot je bilo že tam zapisano, je pritožbam nad moderatorskimi ukrepi namenjena ta tema tukaj, to je edini razlog, da smo izvorno temo zaklenili.

Če brišete sporočila, sebi u prid, potem ste res forum na nivoju...
Dragi moderator, če ti zmanjka idej, sporočila pobriši:D Novi člen pravil >:D :8)

Stepni Volk ::

Pravila veljajo tudi v tej temi. Preberi si jih.

Kot že rečeno, pritožba zavrnjena, naslednji prosim.

BladE_ ::

Akcija - Reakcija

PROTOTIP ::

Nekdo napiše, da sem nekoga užalil, da me bo pretepel, ne razumem ne kje ne kdaj ne s čim, potem modelu odgovorim, pač, v podobnem tonu, moderator zbriše moj post, grozi z neko titulo, medtem ko post izzivalca ostane ;( ... Pišem ZS a moderator ne odgovori, zdaj pišem tule, tud ne vem če kak argumentiran odgovor, btw. vse to v problemi človeštva, tema, ki sem jo odprl.
Sramota.;(

Gundolf ::

Če dovoliš iz vidika tretje osebe: Tip (husler verjetno) ti ni grozil ampak ti je dal primer, kako se da napačno reagirat na izzivanje (oz. kako se da nekaj vzeti za izzivanje, čeprav to sploh ni). Se pravi pokazati ti je hotel, da je izzivanje le zelo slab izgovor za nadlegovanje kakršnekoli sorte. Ti pa si očitno to napačno razumel in zelo napačno odreagiral (raje ne vem kaj so morali moderatorji brisat).

Ja, tudi jaz sem razumel kot slikovit primer in ne grožnjo. Pozabi.

Na primer da te jest zdele zbutam do konca, bi pol bil še kar istega mnenja? Zanimiva primerjava, če odgovoriš žaljivo nazaj je dolžan moderator izbrisati, ker sem samo primer podal.
Veš kaj ti jaz povem, do sedaj v življenju nisem pošlatal ženske, ki je jasno dajala znake, da si tega ne želi. Nobena me ne obtožuje ničesar in jaz nobeni ne očitam ničesar. Vseeno pa se je že dogodilo kolegu mojemu, da ga je ženska izzivala, nato pa, ko je ugotovila, da ni noben bogataš, ga je pustila na cedilu, pa še tožla ga je zaradi nevemkakšnega nadlegovanja ;(

Ziga Dolhar ::

husler pravi:

PROTOTIP, ker se mi zdijo tvoji posti na forumu žaljivi te bom ob naslednji priložnosti pretepel. Me izzivas. Ti je to všeč?

Kontrola nagonov je ena izmed lastnosti, ki nas loči od živali.

PROTOTIP pravi, da tega prispevka semantično ne ume razumet.

Jest mu ne verjamem. Verjetno je le malo prehitro prebral ...
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Bravo, čestitamo, še kdo ma kej za povedat, dejmo no, moderatorji na dan z besedo, vsi huslerjevi možje na juriš, na prototipa, dejmo ga podpret, kole pa vile v roke... Husler pravi, da sem žalil torej sem žalil, dokazov ne rabi. Le vkup, le vkup uboga gmajna. Baje če te na podlagi semantično nedvoumnega primera nekdo zares napade se še po zakonu branit ne smeš. 8-O Pa žaljivke, baje ti ni treba biti žaljiv do nikogar, vseeno so ti očitane sam husler moraš bit, pa lahko očitaš karkoli komerkoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PROTOTIP ()

BluPhenix ::

Glede na to, da je napisal da se mu ZDIJO tvoji posti žaljivi, še ne pomeni, da so. Ker tega ne trdi, ne potrebuje dokazov. Sploh mi ni jasno, kako lahko človek dokaže, da se mu neka stvar zdi.

PROTOTIP: v dotični temi pa je bil tvoj post precej žaljivo napisan. Sicer nisi dopisal, komu je bil namenjev, vendar ni bilo težko sklepati.

Vseeno pa se je že dogodilo kolegu mojemu, da ga je ženska izzivala, nato pa, ko je ugotovila, da ni noben bogataš, ga je pustila na cedilu, pa še tožla ga je zaradi nevemkakšnega nadlegovanja ;(

Pa ga je res izzivala, ali se je to njemu zdelo, da ga izziva? Ti je sedaj primer kaj bolj jasen? A na podlagi izkušenj tvojega kolega mečeš vse ženske v isti koš? Mogoče to, da se tvoj kolega ni izkazal za tisto kar je mislila da je (ne štej bogatstva) ne more biti razlog, da si je premislila?

Sicer pa bo vse to itak pobrisano in nima smisla debatirati v to smer. Nadaljujmo raje v omenjeni temi, čeprav IMO nadaljevanje ni potrebno.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.

Zgodovina sprememb…

Evo, Prototip, pravzaprav se obnašaš tako kot ženske po tvojem mnenju - torej si sam analogno lahko rečeš: kaj zdaj jokcaš, sam si izzival, sam si si želel grožnje, da te bo nabutal. Pa te sploh še ni, kako bi šele jokal, če bi te... Zdaj morda veš, kako se počuti ženska, ko jo pošlataš kar tako.

Zgodovina sprememb…

Kje si bil fizikalko, ko so v šoli učili slovenščino, najbrž vse prej kje drugje, kot v učilnici, zato boš pa pač skoz cel življenje fizikalc... Nevem kje ti vidiš analogijo med fizičnim nasiljem in sexualnostjo, konec koncev, noben zdravorazumen človek ne želi imet opravka s kakim moronom s sekiro in 10 pomagači, marsikatera ženska, ki jo razganja, ki verbalno in neverbalno izziva, pa želi da bi jo zgrabil nekdo za rit in tega ne dojema kot nasilje.
Verjetno mora bit tvoja ženska precej plava in uboga, ko vidm da sex enačiš s pretepanjem in res je kar na jok mi gre, ko vidim kako nedolžne ženske trpijo zaradi primitivno razmišljujočih.

vrtnyka ::

Kaj, če bi ti svoje težave reševal skozi ZS, namesto, da se tu kregas z vsakim, ki odpiše na tvoj post. Pritožbe niso namenjene zasebnim sporom, temvec so namenjene da se uporabnik pritoži čez moderatorja in če mu obrazložitev ni useč bo zadnjo besedo podal TP.
Tvoja pritožba je bla, da so grdo ravnali s tabo ( ker so edini tebi zbrisali post). Rajši poglej svoje poste in se zamisli nad sabo.
vrtnyka ma resota rada

BigWhale ::

Prototip,

Sem ti odgovoril takoj, ko sem tvoje sporocilo opazil, kakor tudi odgovarjam sem, takoj, ko sem opazil, pritozbo.

Tvoj post je bil izbrisan v skladu s pravili Slo-Techa. Bil si zaljiv in nevljuden do ostalih. Da te se citiram:

> Mislm, kak fašistični moderatoji, moj post izbrišejo, post
> od kretena, ki me izziva, pa ne. Prokleta banda
> fašistična.

Za vse ostale pa, prosim, da ne debatirate tukaj, ker je tema namenjena Pritozbam.

Hvala,

zee ::

ta tema hoče sprožiti požar.

lp
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Hvala za opozorilo, urejeno.

CaqKa ::

Windows 2003 + Remote Desktop Connection

Pritožba se nanaša na moderatorja BigWhale

uporabil sen iskanje, ki mi je na search word remote desktop našlo le nekaj rezultatov, da nebi odpiral nove teme sem seveda uporabil staro, v kateri mislim da sem celo našel enak problem kot ga imam sam. podal sem rešitev, sedaj pa je tema zaklenjena ker bi naj bilo kao preveč tem?
iskanje ne pravi tako.

Opkow ::

Tukaj se grejo crno ekonomijo...

Najlepša ti dala.

Na prvi strani oddelka operacijski sistemi, so skupaj s tvojo na novo obujeno temo ze tri teme o oddaljenem dostopu. Res ni bilo potrebe odpirati oziroma na novo obujati se ene.

CaqKa ::

to je meni vse jasno, samo ciljam na to da search tega ni našel, ter da bi ostale teme lahko bile v tistem searchu.

nadalje me zanima kaj je kriterij da je od teh treh tem, ki 'vse pokrivajo enako' tematiko, se zaklenila samo ena? zakaj se nista dve, tako da ostane samo ena. kje je kriterij, da je dotična tema potrebna zaklepa ostali dve pa ne?
če se sklicuješ na to, da imajo te tri teme enak tematiko razprave, potem bi naj zaklenil dve temi ter pustil eno živeti (ne pa dveh, saj je sedaj spet 'zmeda' zaradi preveč tem, ki pokrivajo enako tematiko).

Matev ::

cacka maš ti tud ene probleme
joj

a si tak tud v real lifu?

Zakaj? Pojma nimam. Najbrz sem moral it po tamalga v vrtec al pa se je eden od tamalih zacel dret.

Aja ne, zato, ker mi ti nisi vsec. Ja, zato. Itak pri meni vse teorije zarote drzijo... Geez...

Microsoft@Popustil najšibkejši člen slo-techa

Že na prvi strani je uporabnik Microsoft spodbujal k flamewaru.:\

kuglvinkl ::

Res, vendar se celo kričečim udeležencem te debate počasi svita, kaj se je zgodilo in da ima OS načeloma pri tem veze toliko kot majski hrošči s plesnivim sirom.
Your focus determines your reallity

Good Guy ::

Prosim enga moda nej opozori saya ker spet spamma

strojna oprema -> conroe procesorji so med nami.....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Bom pogledal.

se lahko pozanimate kdo je "rovtarček" (pomoje gre za saaya)....

ker mori, vsaj meni z samim nickom...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Good Guy ()

Ja spremenil si je uporabniško ime.

rovtarček ::

hehe, it is my right
Osem tisoč sto sedeminšestdeset rovtarčkov je suvalo kuglfrinkla v rit,
ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še Serious Sama
http://img90.imageshack.us/img90/856/rovt0df.jpg

lahko prosim, prosim prbijete temu rovtarčku en warn al pa neki... ker ne zna druzga kot spammat (strojna oprema->conore procesorji so med nami)

Uporabnik mcbd žali Čakuko v Funny and cool links.

Grem čistko narest, samo metlo zagrabim.

;-) ::

men pa gra na k**** ko moderatorji se pametne delajo pa brišejo odgovore...

primer.:
tema: Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo!

!!!TnX!!!

[Ta odgovor je izbrisal kuglvinkl dne 17.04.2006 ob 18:10:36.]
[Ta odgovor je ustvaril EWEER dne 17.04.2006 ob 16:57:23.]

[Ta odgovor je izbrisal kuglvinkl dne 17.04.2006 ob 18:10:40.]
[Ta odgovor je ustvaril EWEER dne 17.04.2006 ob 18:05:29.]

Držite se teme!

Why can't a man fly like a bird?
The manufacturing process doesn't allow.

fora je v tem da postavim 2 vprašanja ki nobenega ne ovirata....pa mi zbrišete ker je off-topic....v resnici pa je cela tema v KU*** zato ker je VSE OFF TOPIC (ni poanta v tem da daja folk screenshote gor ampak ozadja!

BrezZamereLP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3692565044 (13920) delavec44

Več podobnih tem