Forum » Slo-Tech » Pritožbe - 2
Pritožbe - 2
Temo vidijo: vsi

strunfi ::
no pri tem odgovoru ne vem kaj sm narobe naredu
če vas zanima še kaj pridite sm gor http://rokson.mojforum.si/

strunfi ::
no recmo pri tem odgovoru (jst mam hp 3.4ghz 100gb 1024rama pa sm dal zanga v tojini 1000evrov približeno) kaj je bilo narobe da mi ga je oseba (Primož) zbrisala
če vas zanima še kaj pridite sm gor http://rokson.mojforum.si/

drejc ::
Zakaj je bllo moje sporočilo brisano v temi o 4ih vojakih v iraku?
Zdej veste o kirem sporočilu se gre, tko da kaj vas zaustavlja pred odgovorom?
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse
- Archimedes of Syracuse

BigWhale ::
Drejc,
Tvoja dva sporocila, sta bila brisana, ker nista bila v skladu s drugim in tretjim clenom pravil ali pa sta se nanasala na kako drugo izbrisano sporocilo. Izbris je bil tak 'paketen', ker vam je tema usla iz vajeti.
Tvoja dva sporocila, sta bila brisana, ker nista bila v skladu s drugim in tretjim clenom pravil ali pa sta se nanasala na kako drugo izbrisano sporocilo. Izbris je bil tak 'paketen', ker vam je tema usla iz vajeti.

~b4g~ ::
Stran S-T je dobra in vse, ampak kaj se pa dogaja v malih oglasih?
Odprem temo, kjer prodajam računalnik, za katerega dam mail za ponudbe in napišem, da čakam najboljšega ponudnika, za novi računalnik, ki ga kupujem pa napišem okvirno ceno...
In potem mi en moderator zapre temo, medtem ko je vsaj tisoč tem takih, kjer avtorji čakajo na najboljšega ponudnika.
Ali zaposlujete kot moderatorje 12 letne otroke, ali pa se je S-T ekipa poslabšala in izgubila nekaj dobrih članov? Karkoli se grete, zahtevam, da mi nekdo to razloži.
Kul, zdaj so mi še to temo zaklenili in pač pišem sem, čeprav bolj znani memberji si pa lahko svoje teme privoščijo za pritožbe.
Kup nezrelih in lenih kretenov, ki ne znajo drugega kot zapirati teme ste.
Odprem temo, kjer prodajam računalnik, za katerega dam mail za ponudbe in napišem, da čakam najboljšega ponudnika, za novi računalnik, ki ga kupujem pa napišem okvirno ceno...
In potem mi en moderator zapre temo, medtem ko je vsaj tisoč tem takih, kjer avtorji čakajo na najboljšega ponudnika.
Ali zaposlujete kot moderatorje 12 letne otroke, ali pa se je S-T ekipa poslabšala in izgubila nekaj dobrih članov? Karkoli se grete, zahtevam, da mi nekdo to razloži.
Kul, zdaj so mi še to temo zaklenili in pač pišem sem, čeprav bolj znani memberji si pa lahko svoje teme privoščijo za pritožbe.
Kup nezrelih in lenih kretenov, ki ne znajo drugega kot zapirati teme ste.
in b4g we trust

Zdaj se mi oglasi lepo zaklepajo, pa me zanima zakaj ni na primer ta zaklenjen :
Če mi lahko kdo od vas nesposobnežev odgovori?
Če mi lahko kdo od vas nesposobnežev odgovori?
in b4g we trust

perci ::
Tvoj oglas ni imel cene.
Tudi po izbrisanih postih, se vedno postas en in isti oglas brez cene.
Pravila za pisanje malih oglasov so popolnoma jasna in od njih ne bomo odstopali. Velja tako zate kot za druge.
Oglas na tistem linku je bil očitno 6 dni nazaj spregledan. Sedaj je brisan.
P.S. Z zmerjanjem ne boš daleč prišel.
Tudi po izbrisanih postih, se vedno postas en in isti oglas brez cene.
Pravila za pisanje malih oglasov so popolnoma jasna in od njih ne bomo odstopali. Velja tako zate kot za druge.
Oglas na tistem linku je bil očitno 6 dni nazaj spregledan. Sedaj je brisan.
P.S. Z zmerjanjem ne boš daleč prišel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()

nekam dosti oglasov vi spregledate....svetujem vam, da se malo zorganizirate potem, pol pa ste tukaj glasni o svojih pravilih in temu sranju, nič prej!
in b4g we trust

Primoz ::
včasih pač traja kakšno uro, da kaj pobrišemo. Ampak to ne pomeni, da so pravila zato da se jih krši. Pravila so zato, da se jih drži in potem nam ni treba delat ;)) (če verjameš...)[>:D]
There can be no real freedom without the freedom to fail.

vrtnyka ::
b4g, sej sem ti napisala na ZS, da je prislo do napake, ki smo jo tudi popravili :)
vrtnyka ma resota rada

Aha, ok se oproščam potem, sem mislil že, da ste me dali na kako blacklisto must-kill teroristov ali kaj podobnega

in b4g we trust

64738 ::
Tukile mi je OmegaBlue zbrisal post, ker sem omenil torrent iskalnike. Tisto po mojem ni nasproti pravilom, ker je samo iskalnik po straneh, ki indeksirajo torrente. Ne iskalnik, ne strani nimajo piratskih datotek gor! Se pravi, da se kdo moti ali pa razmisljate kot RIAA in MPAA. V EU zaenkrat ni prepovedano govoriti o tem, ce pa vi podpirate RIAA, potem tudi prav, saj sem ze obupal nad vami...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 64738 ()

roli ::
Strinjal bi se z 64738.
Namreč večina torent iskalnikov ne gostuje datotek kar bi pomenilo,da niso nelegalne.
Citat copyrighta iz enega torrent iskalnika:
isoHXXXXX provides only links and metadata in its search results, and hosts no actual file for download. We strive to provide a conprehensive index of P2P resources, and our automated indexing cannot discriminate copyrighted or non-copyrighted works. Torrent files (*.torrent) you download here are metadata, which describe and link to BitTorrent resources. We index and search such metadata.
We respect copyright, and will filter such P2P links at your request, provided you show proof that you directly represent the owner of copyright for the content in question. P2P links pointing to your identified copyrighted works will be disabled. If you see P2P links to material under your copyright, send us an email with a list of the P2P links in question. For our processing, list the links on separate lines and in plaintext format.
In še en moj primer: Jaz sem svoj DVD objavil na torent strani samo zaradi tega,ker ne najdem dovolj prostora drugje.Torej to v teoriji ( in praksi
) pomeni,da ne smem objaviti povezave do torrent strani na kateri je moj torrent?
Namreč večina torent iskalnikov ne gostuje datotek kar bi pomenilo,da niso nelegalne.
Citat copyrighta iz enega torrent iskalnika:
isoHXXXXX provides only links and metadata in its search results, and hosts no actual file for download. We strive to provide a conprehensive index of P2P resources, and our automated indexing cannot discriminate copyrighted or non-copyrighted works. Torrent files (*.torrent) you download here are metadata, which describe and link to BitTorrent resources. We index and search such metadata.
We respect copyright, and will filter such P2P links at your request, provided you show proof that you directly represent the owner of copyright for the content in question. P2P links pointing to your identified copyrighted works will be disabled. If you see P2P links to material under your copyright, send us an email with a list of the P2P links in question. For our processing, list the links on separate lines and in plaintext format.
In še en moj primer: Jaz sem svoj DVD objavil na torent strani samo zaradi tega,ker ne najdem dovolj prostora drugje.Torej to v teoriji ( in praksi

http://www.r00li.com

OmegaBlue ::
Takšni linki nikoli niso bili in ne bodo odobravani s strani vodstva kot tudi pravil, tudi če sam .torrent metafile ne vsebuje datoteke/podatkov, omogoča nelegalno pridobitev avtorsko zaščitene vsebine - prosim ne delajte se neumne, ker dobro veste, da so te strani in iskalniki posvečeni indeksiranju samo "ta grdih" torrentov.
Nihče nima nič proti če distributirate svoje lastno delo preko torrent sistema, vsebino, ki je dovoljena s strani avtorja ali to dovoljuje licenca dela.
Nihče nima nič proti če distributirate svoje lastno delo preko torrent sistema, vsebino, ki je dovoljena s strani avtorja ali to dovoljuje licenca dela.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

thramos ::
Hm a potem cenzurirate tud Google, ker omogoča nelegalno pridobitev avtorsko zaščitene vsebine?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thramos ()

thramos: Se morda na kaj konkretnega pritozujes, ker vsebine pritozbe iz tvojega posta ne zaznam. Preberi si prvi post te teme - tam so navodila za oblikovanje pritožb.
Če želiš debatirati o smotrnosti brisanja torrent strani na splošno, pa izvoli odpreti novo temo. Tale ni namenjena takim debatam.
Če želiš debatirati o smotrnosti brisanja torrent strani na splošno, pa izvoli odpreti novo temo. Tale ni namenjena takim debatam.

Dr_M ::
torej v tej temi je biu zbrisan moj komentar na branetov post, ki pa ni bil brisan, je pa vseeno zelo nekonstruktiven (tako kot je bil baje moj).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Primoz ::
Torej glede piratebay teme se opravičujemo. Tema je odbrisana (dokler bo ostala pri trenutni tematiki -- to je piratebay pravniski oddelek in ne piratebay kot vir piratske vsebine).
Našim dobro treniranim moderatorjem se očitno stemni pred očmi čim vidijo kaj podobnega besedi "pirat".
Našim dobro treniranim moderatorjem se očitno stemni pred očmi čim vidijo kaj podobnega besedi "pirat".
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Shadowman-x ::
Tudi sam želim podati pritožbo zoper moderatorko - vrtnyka!
Zadeva pritožbe:
Že nekaj časa opažam, da sem omenjeni trn v peti in mi briše oglase v obdobju polne lune (nekaj dni pred, med in nekaj dni potem). Pri tem je celo tako arogantna, da se ji ne zdi vredno objasniti v izbrisanem oglasu zakaj je to storila. Kakor je že v nekaj prejšnjih postih bilo napisano, da so nekateri moderatorji "otroci", kateri so komaj povohali Slo-tech in že mislijo, da so požrli vso znanost tega sveta ter zganjajo teror nad nami, ki smo pri Slo-techu že od samega začetka in smo (v tem primeru mislim tudi sebe) pripomogli k temu, da je Slo-tech to kar je danes.
Sicer je na moje vprašanje preko ZS prekopirala 17. člen pravil, kar pa je v tem primeru popolna neumnost. Zakaj? Beri utemeljitev.
Utemeljitev:
Število mojih oglasov na Slo-techu ne presega (nekaterim se niti ne približa) števila oglasov nekaterih drugih uporabnikov, kateri prav tako niso sklenili kakršnekoli pogodbe ali dogovora z uredniki Slo-techa. Ne me spraševati kdo so ti, ker na to vprašanje ne mislim odgovarjati - ugotovite sami, vrtnyka je očitno pri tem zelo slaba. Zna se spraviti samo na nekatere.
Pa še o 17. členu - kopirano:
1. Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.
Mali oglasi sami po sebi povedao, da so oglasi, kjer je na enem mestu možno najti stvari, katere se prodajajo, menjavajo, ... in je to samo po sebi namenjeno pospeševanju prodaje. Nismo več v prazgodovini, ko se je prodajalo tako, da je to šlo od ust do ust.
Prav tako ne vem katera je ta meja, ki je še dovoljena da se ne sklepa poseben dogovor, saj se mi zdi to neumnost, ker nisem pravna oseba ali s.p. V tewm primeru bi mi bilo jasno kako in kaj.
Pa še glede malih oglasov, dajte preveriti koliko obiska imate tudi samo zaradi malih oglasov, ko osebe kliknejo Slo-tech le zaradi tega. Tudi to nekaj šteje.
Želim, da se ta zadeva čim prej razreši, za vmesni čas pa, prosim, ohladite to "moderatorko", čeprav bi sam raje uporabil kakšen drug izraz.
Zadeva pritožbe:
Že nekaj časa opažam, da sem omenjeni trn v peti in mi briše oglase v obdobju polne lune (nekaj dni pred, med in nekaj dni potem). Pri tem je celo tako arogantna, da se ji ne zdi vredno objasniti v izbrisanem oglasu zakaj je to storila. Kakor je že v nekaj prejšnjih postih bilo napisano, da so nekateri moderatorji "otroci", kateri so komaj povohali Slo-tech in že mislijo, da so požrli vso znanost tega sveta ter zganjajo teror nad nami, ki smo pri Slo-techu že od samega začetka in smo (v tem primeru mislim tudi sebe) pripomogli k temu, da je Slo-tech to kar je danes.
Sicer je na moje vprašanje preko ZS prekopirala 17. člen pravil, kar pa je v tem primeru popolna neumnost. Zakaj? Beri utemeljitev.
Utemeljitev:
Število mojih oglasov na Slo-techu ne presega (nekaterim se niti ne približa) števila oglasov nekaterih drugih uporabnikov, kateri prav tako niso sklenili kakršnekoli pogodbe ali dogovora z uredniki Slo-techa. Ne me spraševati kdo so ti, ker na to vprašanje ne mislim odgovarjati - ugotovite sami, vrtnyka je očitno pri tem zelo slaba. Zna se spraviti samo na nekatere.
Pa še o 17. členu - kopirano:
1. Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z upravljavcem strani.
Mali oglasi sami po sebi povedao, da so oglasi, kjer je na enem mestu možno najti stvari, katere se prodajajo, menjavajo, ... in je to samo po sebi namenjeno pospeševanju prodaje. Nismo več v prazgodovini, ko se je prodajalo tako, da je to šlo od ust do ust.
Prav tako ne vem katera je ta meja, ki je še dovoljena da se ne sklepa poseben dogovor, saj se mi zdi to neumnost, ker nisem pravna oseba ali s.p. V tewm primeru bi mi bilo jasno kako in kaj.
Pa še glede malih oglasov, dajte preveriti koliko obiska imate tudi samo zaradi malih oglasov, ko osebe kliknejo Slo-tech le zaradi tega. Tudi to nekaj šteje.
Želim, da se ta zadeva čim prej razreši, za vmesni čas pa, prosim, ohladite to "moderatorko", čeprav bi sam raje uporabil kakšen drug izraz.

Nejc Pintar ::
V Loži, v temi o zabavi v LJ je edward spet malo žalil. Upam samo da ne bo spet jamral da ne ve zakaj so mu post zbrisal.
Lahko je biti prvi, če si edini!

kuglvinkl ::
da so nekateri moderatorji "otroci", kateri so komaj povohali Slo-tech in že mislijo, da so požrli vso znanost tega sveta ter zganjajo teror nad nami,
Sicer sem imel neke črno črne noči idejo, da bi izključil obveznost drugostopnega odločanja o pritožbi, če pritožnik označuje osebje z namenom žaljenja. Pa sem se domisli, da SLo-tech (še ni) država. Tako da tvoje pisanje sprejmem pred oči. Bom pa pokomentiral nekatere doprinose, ki jih običajno ne.
ki smo pri Slo-techu že od samega začetka in smo (v tem primeru mislim tudi sebe) pripomogli k temu, da je Slo-tech to kar je danes.
Tu bi se dalo diskutirati. Namreč, sploh se te ne spomnem, tako da tvoje trditve stojijo na majavih polenih, govorim zate seveda.
Ukrep je moderatorke je bil pravilen. Kot obrazložitev je skopirala 17. člen PRavil, ki ureja ravno ta primer. IN ta člen ima zanimivo določilo, ki se ji pravi obrnjeno dokazno breme. Ti moraš dokazati, da ne gre za pospeševanje prodaje. Trudiš se s tem:
Število mojih oglasov na Slo-techu ne presega (nekaterim se niti ne približa) števila oglasov nekaterih drugih uporabnikov, kateri prav tako niso sklenili kakršnekoli pogodbe ali dogovora z uredniki Slo-techa.
Število oglasov je gotovo indic, ki v napeto prežo postavi moderatorja, ni pa to edini. Pred nedavno razvpitim primerom je bil samo en "oglas" dovolj. Poleg tega, nisi nedovumno pojasnil, da ne gre za pospeševanje prodaje, ki se, če ni v skladu s pravili, briše. Ob teh mrzlih nočeh (in dolgih) vrzi uč na Zakon o medijih. Še posebej, ker imaš specifične predstave o pospeševanju vsebine: Mali oglasi sami po sebi povedao, da so oglasi, kjer je na enem mestu možno najti stvari, katere se prodajajo, menjavajo, ... in je to samo po sebi namenjeno pospeševanju prodaje. Nismo več v prazgodovini, ko se je prodajalo tako, da je to šlo od ust do ust.
STatusna oblika seveda ni pomembna. Če si v dvomih, prej vprašaj.
ST seveda ni kup malo sposobnih individuumov, tako da vsako sekundo vemo, koliko je tozadevnega obiska.
prosim, ohladite to "moderatorko", čeprav bi sam raje uporabil kakšen drug izraz.
Bo že tako, da smo te mi dali na led.
Sicer sem imel neke črno črne noči idejo, da bi izključil obveznost drugostopnega odločanja o pritožbi, če pritožnik označuje osebje z namenom žaljenja. Pa sem se domisli, da SLo-tech (še ni) država. Tako da tvoje pisanje sprejmem pred oči. Bom pa pokomentiral nekatere doprinose, ki jih običajno ne.
ki smo pri Slo-techu že od samega začetka in smo (v tem primeru mislim tudi sebe) pripomogli k temu, da je Slo-tech to kar je danes.
Tu bi se dalo diskutirati. Namreč, sploh se te ne spomnem, tako da tvoje trditve stojijo na majavih polenih, govorim zate seveda.
Ukrep je moderatorke je bil pravilen. Kot obrazložitev je skopirala 17. člen PRavil, ki ureja ravno ta primer. IN ta člen ima zanimivo določilo, ki se ji pravi obrnjeno dokazno breme. Ti moraš dokazati, da ne gre za pospeševanje prodaje. Trudiš se s tem:
Število mojih oglasov na Slo-techu ne presega (nekaterim se niti ne približa) števila oglasov nekaterih drugih uporabnikov, kateri prav tako niso sklenili kakršnekoli pogodbe ali dogovora z uredniki Slo-techa.
Število oglasov je gotovo indic, ki v napeto prežo postavi moderatorja, ni pa to edini. Pred nedavno razvpitim primerom je bil samo en "oglas" dovolj. Poleg tega, nisi nedovumno pojasnil, da ne gre za pospeševanje prodaje, ki se, če ni v skladu s pravili, briše. Ob teh mrzlih nočeh (in dolgih) vrzi uč na Zakon o medijih. Še posebej, ker imaš specifične predstave o pospeševanju vsebine: Mali oglasi sami po sebi povedao, da so oglasi, kjer je na enem mestu možno najti stvari, katere se prodajajo, menjavajo, ... in je to samo po sebi namenjeno pospeševanju prodaje. Nismo več v prazgodovini, ko se je prodajalo tako, da je to šlo od ust do ust.
STatusna oblika seveda ni pomembna. Če si v dvomih, prej vprašaj.
ST seveda ni kup malo sposobnih individuumov, tako da vsako sekundo vemo, koliko je tozadevnega obiska.
prosim, ohladite to "moderatorko", čeprav bi sam raje uporabil kakšen drug izraz.
Bo že tako, da smo te mi dali na led.
Your focus determines your reallity

mtosev ::
Pritožba čez neke fore katere mate v temi "funny and cool links". Jaz linkam na temo/e na S-Tju da bi blo smešno (meni so te stare teme smešne) potem pa napišete: "mtosev: Low, even for you.".
Očitno vas muči da sami kršite plavila katera ste sami postavili.
Zdaj pa hočem videt v katerem S-Tem členu je prepovedano linkat na stare teme?
Pa še to kdaj boste rudis umaklili skoraj je en dan minlo?
Očitno vas muči da sami kršite plavila katera ste sami postavili.

Zdaj pa hočem videt v katerem S-Tem členu je prepovedano linkat na stare teme?

Pa še to kdaj boste rudis umaklili skoraj je en dan minlo?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

Stepni Volk ::
Linkanje na teme Slo-techa ni prepovedano. Če je v sami temi kaj, kar nasprotuje sedaj veljavnim pravilom se briše.
Glede naziva ti bo odgovoril tisti, ki ti ga je tudi prisodil. Opravičilo sem vsaj jaz videl v tem oddelku.
Glede naziva ti bo odgovoril tisti, ki ti ga je tudi prisodil. Opravičilo sem vsaj jaz videl v tem oddelku.

Fizikalko ::
Jaz bi se prvič, odkar sem na STju, pritožil. Dajte že umirit takele otročarije, ki se non-stop, ampak non-stop ponavljajo med akterjema tule:
Štirijedrni AMD procesorji za Socket-M2
v praktično vsaki hardware temi. To gre že res čez vse meje, tričetrt teme zasmetita. Še posebej Klemen22. Obup od obupa.
Štirijedrni AMD procesorji za Socket-M2
v praktično vsaki hardware temi. To gre že res čez vse meje, tričetrt teme zasmetita. Še posebej Klemen22. Obup od obupa.

@OwcA
Kaj sem provociral samo svoje mnjenje sem napisal? Pričekujem da se povrne moj post.
Kaj sem provociral samo svoje mnjenje sem napisal? Pričekujem da se povrne moj post.

OwcA ::
Ko v roku 10 min tvoj odgovor izvabi dve natako tako brezpredmetni repliki, je to provociranje (ali podžiganje, če ti je ljubše).
Pritožba zavrnjena.
Pritožba zavrnjena.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Sem zelo razočaran in bi se htel zahvalit da je "dovoljeno" svoje mnjenje povedat.
Jaz se več "negrem". LP
Jaz se več "negrem". LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()

OwcA ::
Se ti ne zdi, da od tvojega enostavčnega mnenja, nima nihče kaj dosti, "debata", ki se je iz njega razvila pa se niti ne nanaša na temo novice.
Četudi to ni vedno razvidno, se trudimo, da bi bila osnovna funkcija te strani izmenjava koristnih informacij, ne spovednica. Hvala za razumevanje.
Četudi to ni vedno razvidno, se trudimo, da bi bila osnovna funkcija te strani izmenjava koristnih informacij, ne spovednica. Hvala za razumevanje.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()

CaqKa ::
Pritožujem se čez TP OmegaBlue
izbrisal mi je post, ter mi ni direktno razložil ukrepa. nadalje je očitno mene in še dva uporabnika za mano zmerjal s izrazom 'troll'.
za takšno zbadljivko zahtevan javno opravičilo v tejle, temu namenjeni temi.
imam pa predlog da za obiskovalce, ki vašega foruma ne obiskujemo (več!!!) redno, držite v takšnih temah kot je zgoraj omenjena en red in post OB v katerem na veliko piše POVABILA skopirate v prvi post isto imenske teme in se takšnega početja v bodoče držite. Če je to uspelo meni stepnemu volku in dejancku, zakaj nebi še ostalim, ki ste na višjih mestih?
Za zgled si vzamite tole temo, pri tem pa pazite da v temah, kjer tega niste storili, ne povzdigujete glasu, ker uporabniki po vaši malomarnosti niso bili prej opozorjeni. Hvala.
izbrisal mi je post, ter mi ni direktno razložil ukrepa. nadalje je očitno mene in še dva uporabnika za mano zmerjal s izrazom 'troll'.
za takšno zbadljivko zahtevan javno opravičilo v tejle, temu namenjeni temi.
imam pa predlog da za obiskovalce, ki vašega foruma ne obiskujemo (več!!!) redno, držite v takšnih temah kot je zgoraj omenjena en red in post OB v katerem na veliko piše POVABILA skopirate v prvi post isto imenske teme in se takšnega početja v bodoče držite. Če je to uspelo meni stepnemu volku in dejancku, zakaj nebi še ostalim, ki ste na višjih mestih?
Za zgled si vzamite tole temo, pri tem pa pazite da v temah, kjer tega niste storili, ne povzdigujete glasu, ker uporabniki po vaši malomarnosti niso bili prej opozorjeni. Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()

OmegaBlue ::
Pozdravljen,
brisanih je bilo več postov kot samo tvoj in je obrazložitev napisana za vse skupaj v prvih vrsticah mojega posta, ki jim sledi
Ukrep je bil obrazložen, kar se lahko odkrije z branjem postov osebja, direktna obrazložitev ni nikjer zahtevana.
Omemba "spoštovanih uporabnikov" te pa ne moti? Če si sam sebe razpoznal pod definicijo "forum trolla" brez kakeršnekoli omembe vzdevkov ali namigovanja se ti lahko opravičujem a dvomim da je problem na moji strani. Navsezadnje ti nisi edini, ki bere tisto temo in kot "nerednemu obiskovalcu" ti je zadnja "revolucija" zagotovo ni padla v oči.
Moj post s povabili sem napisal šele po tem, ko ste ti in nekaj ostalih uporabnikov "spregledali" naslov teme, do tedaj ni bilo nobenega offtopic posta, ki bi bil posledica ne opažanja šopka že obstoječih MSN Messenger tem.
Moje bold besedilo NI povzdigovanje glasu, je samo dejavnik k večji opaznosti in kot malomarnost s strani uporabnikov smatram tudi ne uporabo iskalnika ali kratek pregled foruma, da bi našli primerno temo za svoje vprašanje.
Povezava na invite temo je bila dodana tudi v prvi post info teme na tvoj predlog, prvih postov ostalih uporabnikov, ki niso del osebja in namen teme ni obveščanje [različne sticky teme] načeloma ne spreminjamo.
brisanih je bilo več postov kot samo tvoj in je obrazložitev napisana za vse skupaj v prvih vrsticah mojega posta, ki jim sledi
..glede novosti v MSN Messenger Live (AKA MSN8) imamo že posvečeno temo [INFO]Windows Live Messenger.
Prepustimo tole temo prošnjam za invite.
Ukrep je bil obrazložen, kar se lahko odkrije z branjem postov osebja, direktna obrazložitev ni nikjer zahtevana.
..nadalje je očitno mene in še dva uporabnika za mano zmerjal s izrazom 'troll'...
Omemba "spoštovanih uporabnikov" te pa ne moti? Če si sam sebe razpoznal pod definicijo "forum trolla" brez kakeršnekoli omembe vzdevkov ali namigovanja se ti lahko opravičujem a dvomim da je problem na moji strani. Navsezadnje ti nisi edini, ki bere tisto temo in kot "nerednemu obiskovalcu" ti je zadnja "revolucija" zagotovo ni padla v oči.
Moj post s povabili sem napisal šele po tem, ko ste ti in nekaj ostalih uporabnikov "spregledali" naslov teme, do tedaj ni bilo nobenega offtopic posta, ki bi bil posledica ne opažanja šopka že obstoječih MSN Messenger tem.
Moje bold besedilo NI povzdigovanje glasu, je samo dejavnik k večji opaznosti in kot malomarnost s strani uporabnikov smatram tudi ne uporabo iskalnika ali kratek pregled foruma, da bi našli primerno temo za svoje vprašanje.
Povezava na invite temo je bila dodana tudi v prvi post info teme na tvoj predlog, prvih postov ostalih uporabnikov, ki niso del osebja in namen teme ni obveščanje [različne sticky teme] načeloma ne spreminjamo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

CaqKa ::
>>> Če si sam sebe razpoznal pod definicijo "forum trolla" brez kakeršnekoli omembe vzdevkov ali namigovanja se ti lahko opravičujem a dvomim da je problem na moji strani.
No potem pa se kar opraviči.
ostalo pa bomo razrešli v drugi temi.
No potem pa se kar opraviči.
ostalo pa bomo razrešli v drugi temi.

vid ::
Hvala za odgovor , ampak bi prosil še za natančnejša pojasnila ( ime )
Zato , ker sem napisal opravičilo in mi je OmegaBlue odgovoril, da mo lahko naziv izbriše samo tisti , ki mi ga je dal!
že v naprej se zahvalujem za odgovore!
LP
VID
Zato , ker sem napisal opravičilo in mi je OmegaBlue odgovoril, da mo lahko naziv izbriše samo tisti , ki mi ga je dal!
že v naprej se zahvalujem za odgovore!
LP
VID

Dr_M ::
ok, ponavad nocem specat, pa tut vem da tole ni primerna tema, ampak tole je pa ze na meji dobrega okusa...
clovk neki prodaja, kar se da dobit zastonj.vsaj za vecino.
clovk neki prodaja, kar se da dobit zastonj.vsaj za vecino.
The reason why most of society hates conservatives and
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()

Fizikalko ::
Samsung razvil superreflektivni 1,72-palčni LCD zaslon
Ne bom reagiral na take provokacije, izbris pa ne bi skodoval...
Ne bom reagiral na take provokacije, izbris pa ne bi skodoval...

Thomas ::
Perci:
> Vidim, da me Thomas in Amir nista razumela.
Thomas:
>> Kje sem se pregrešu? lahko citiraš?
No, tuki citiraj, ali pa se opraviči, ker po nemarnem omenjaš moje ime.
> Vidim, da me Thomas in Amir nista razumela.
Thomas:
>> Kje sem se pregrešu? lahko citiraš?
No, tuki citiraj, ali pa se opraviči, ker po nemarnem omenjaš moje ime.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

No ja, ene 100 do 1000 Evropejcev vam bo uspelo še pobit, najbrž. Potem boste spoznali, da tako pač ne bo šlo.
Kar pobijte še par 100 ali 1000 Evropejcev in Američanov, pa se bo to zgodilo. Lačni kot v Afriki, oziroma še precej bolj.
Tole so odgovori na Amirjeve poste. Če ima Thomas dokaz, da je Amir že koga ubil ali da podpira islamski terorizem, se bom opravičil.
Drugače bi bilo pa korektno, da se TI opravičiš.

Thomas ::
Hja ... po tvojem svarilu, da je to prepovedano ... sem jest nehal uporabljati drugo osebo množine.
Ti si pa rekel, da nisem razumel opozorila.
Zato te še enkrat vprašam, kje po tem tvojem opozorilu sem jo še uporabil? Nikjer.
Zakar torej govoriš, da "nisem razumel"?
TO sprašujem.
Ti si pa rekel, da nisem razumel opozorila.
Zato te še enkrat vprašam, kje po tem tvojem opozorilu sem jo še uporabil? Nikjer.
Zakar torej govoriš, da "nisem razumel"?
TO sprašujem.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 566197 (15073) | delavec44 |