» »

Pritožbe - 2

Pritožbe - 2

Temo vidijo: vsi
««
5 / 66
»»

Raw ::

I rest my case.
I am what I am and I do what I can

OmegaBlue ::

Me veseli, da zdaj razumeš pravila.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Myth ::

Ahahaha... ne morem si kaj, da nebi nečesa omenil. :D

Čim prodajate (četudi gre za kombinacijo prodam ali menjam), obvezno navedite vsaj okvirno ceno v nedvoumni enoti ("2k SIT" je, "male pare" ni).

Samo zaradi mene so dodali objasnilo. Vsaka vam čast, da ste priznali svojo zmoto. 8-)
Toliko o teh vaših pravilih. Očitno pa končno tema Pritožbe pripomore k čemu. >:D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Myth ()

OwcA ::

Zmote ni blo, le precenjnje umskih zmožnosti naših uporabnikov.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Kami ::

Malo poglejte prispevka od uporabnika "zdrifko" kar fanj oglašuje "svojo" trgovino

strictom ::

4 stvari prodaja. Po normalni ceni. To vsaj za mene ni trgovina no :8)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Myth ::

V tej temi se je zgodil izbris naslednjega posta:

Predvsem spoštujte svojega sogovornika, ne gleda nato, kaj verjame, ve, piše...

Kako naj sogovorniki njega spoštujejo(mo), če pa on ne vas/nas??? Malo se zamisli preden kaj takšnega napišeš. Bo spet nekdo od mod ali TP bil na limanicah v Pritožbah zaradi malomarnosti.

just for the record!
over & out
----------------------

Bil je kršen 3.člen, ki se glasi: V odgovorih je potrebno slediti vsebini postavljene teme ali novice.

Zdaj če je kršitev mišljena kot izbris zaradi tega, ker se ne nanaša na samo vsebino večine postov, se opravičujem. Sicer je pa izbris po vaših pravilih nepravilno početje! Čeprav sem podal ta komentar Stepnemu, da bi povdaril kakšno 'neumnost' je napisal. (btw, če že berete , preberite celoten post-a veste kaj pomeni just for the record? ) Namreč iz celotne debate je razvidno, da vaš sogovornik ramses324 ne spoštuje nikogar in nikoli mu post ni bil moderiran ali izbrisan zaradi nespoštljivosti ali žaljenja (možno da sem kakšen moderiran post tudi spregledal)

Bom pa tukaj bolj povdaril in predrugačil napisano. Dobro premislite preden kaj storite ali napišete!!
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Stepni Volk ::

Sporoči raje katero sporočilo je žaljivo, da bomo lahko ukrepali. Nekoč si to znal tudi preko ZS.

gfighter ::

Nekoč si to znal tudi preko ZS.

36. člen Pravil

1. Vse pritožbe so javne. Podane morajo biti v 7 dneh od ukrepa, izjemoma v enem mesecu.

2. Argumentirano pritožbo mora uporabnik poslati v oddelek Slo-Tech, tema Pritožbe. Pritožb poslanih po zasebnih sporočilih, elektronski pošti ali postavljenih v drugih oddelkih ne bomo upoštevali.

OwcA ::

To, o čemer je govoril Stepni Volk, ni pritožba, temveč opozorilo na potencialno neprimeren odgovor ali temo.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

mtosev ::

aljosa17 tu odpira teme.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

nevone ::

V temi o Siriji mi je bil brez obrazložitve izbrisan sledeči post.

---------------
>Torej sem tudi jaz, ker sem Palestinec že avtomatično terorist? Bedarije, da ni večje...

To da ti nisi terorist tudi ne pomeni da Palestinci niso. Ne moreš rečt, jaz nisem terorist, torej tudi Palestinci niso. Na to finto bi sicer zelo radi opravičevali svoje brate Palestince, smo eni nismo tako naivni, da bi nasedali na te finte.

o+ nevone
---------------
Potem je sledilo opozorilo Tajne Policije:

Prav nič mi ni všeč, kako se odvija tale debata. Vsa posploševanja bom brisal.
---------------

Zdej nej mi pa eden razloži, kje v mojem postu je posploševanje?

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

kuglvinkl ::

@nevone

To da ti nisi terorist tudi ne pomeni da Palestinci niso. Ne moreš rečt, jaz nisem terorist, torej tudi Palestinci niso. Na to finto bi sicer zelo radi opravičevali svoje brate Palestince, smo eni nismo tako naivni, da bi nasedali na te finte.

Kurzivno je posploševanje. Prvi del je OK, če ne bi bilo dodatka, ki zadevo postavi v novo luč.
Your focus determines your reallity

Sem dobila sledeči razlog za izbris:

prvi del je pravilen. In bi blo OK, če bi pri tem ostalo. Drugi del je pa v nasprotju s 1. členom Pravil. Namreč, vsi Palestinci niso teroristi.

Kje v svojem postu sem trdila, da so vsi Palestinci teroristi?

o+ nevone

>Kurzivno je posploševanje. Prvi del je OK, če ne bi bilo dodatka, ki zadevo postavi v novo luč.

Ni tole glih najbolj konzistentno. Seveda da postavi v novo luč. In ta vam ni všeč, zato ste pobrisali. Če bi tako "dosledno" brisali vse, bi komaj še kaj ostalo od tega foruma, sploh od Problemov človeštva.

o+ nevone

Vidi se da razprava na tej strani ni dovoljena. Click

Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.

In kje si to vido v mojem postu?

Napisal sem: "Palestinci rabijo zapret ali ubit teroriste kot so: Islamski džihad, Al Aksa, Fatah,.... ker drugače nezaslužijo meti državo.

Izrael je naredil prvi korak in se je umaknil iz Gaze in zdaj so navrsti palestinci da naredijo naslednji korak."

Kaj je tu narobe?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

Ker nekateri (konkretno mtosev) menite, da je ta forum namenjen vašim osebnim neprimernim izpadom, bo tema do nadaljnega zaklenjena.

O kakemu izpadu ti govoriš????????????

Zgodovina sprememb…

leinad ::

Pritožil bi se rad zaradi zaklepa teme "Sirija v dreku" (poetični naslov ni kaj ;>). Ker je očitno moderatorju barakudi1 uporabnik mtosev trn v peti s svojimi domnevno neumestnimi posti, predlagam, da se njega opozori ali odredi primerne sankcije, in ne da zaradi tega nastradamo drugi, ki imamo zgolj v želji normalno naprej debatirati.

Barakuda1 ::

mtosev

Odgovoril ti bom kar na obe pritožbi.

V prvem postu zavajaš s potvarjanjem.

Besedilo, ki ga sedaj objavljaš v pritožbah, se namreč bistveno razlikuje od tistega, ki sem ga jaz moderiral (pa še ta tekst je bolj kot ne nesprejemljiv).

Kaj si v resnici zapisal ne bom objavil, ker bi ti s tem naredil uslugo in objavil točno tisto, kar je bilo nesprejemljivo.

Kljub poprešnjim opozorilom, da se takšni in podobni izpadi ne bodo dopuščali, si se poskušal iti neke otročje "skrivalnice" v stilu "kdo bo bolj hiter". Jaz moderiram, ti objaviš isti tekst še enkrat in to ne nkrat. To ti je uspelo pred zaklepom teme 4 krat.

Ker sem že pred tem opozoril na zaklep teme, če se bodo neresnosti nadaljevale, je tema tokrat zaklenjena predvsem po tvoji zaslugi.

Barakuda1 ::

CARNIVORE

Tema je do nadaljnega zaklenjena, kot je razvidno iz obrazložitve motsevu, dokler se strasti ne umiriji.

Kakor hitro bo možno, se bo tema spet odprla, saj je vsekakor (za resne diskutante) vredna debate.

@Barakuda1

Pokaži kaj sem točno napisal pred izbrisom.

Da vidim in napiši kaj je narobe. Če se neda tu objavit mi na ZS pošlji in razloži da vidim kaj je točno narobe.

Zgodovina sprememb…

Jaz moderiram, ti objaviš isti tekst še enkrat in to ne nkrat. To ti je uspelo pred zaklepom teme 4 krat.

Ti si moreriral ko sem jaz post povravljal.

[Ta odgovor je spremenil Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 18:17:09.]
[Brisanje tega odgovora je preklical Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 18:15:34.]
[Ta odgovor je izbrisal Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 18:12:21.]
[Ta odgovor je spremenil Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 18:02:34.]
[Ta odgovor je spremenil Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 18:01:37.]
[Ta odgovor je spremenil mtosev dne 23.10.2005 ob 17:46:32.] Tu sem post popravljal med tem časom pa si moderira.
[Ta odgovor je spremenil Barakuda1 dne 23.10.2005 ob 17:45:37.]
[Ta odgovor je spremenil mtosev dne 23.10.2005 ob 17:43:31.]
[Ta odgovor je spremenil mtosev dne 23.10.2005 ob 17:42:47.]
[Ta odgovor je ustvaril mtosev dne 23.10.2005 ob 17:40:41.]

NISEM NIČ BRISIAL KAJ SI NAPISAL. Nisem pa kriv da se je izbrisalo tvoje, ker sem prej kliknil popravi in medtem pa si ti moderiral in se je izbrisalo.

Zgodovina sprememb…

cirecire: Novi Iranski predsednik Mahmoud Ahmadinejad je izjavil, da bi bi morali Izrael izbrisati iz zemljevida.

Sami: Ima mojo polno podporo.

Tako očitno kazanje nestrpnosti bi moralo biti po principih Slo-techovih moderatorjev pobrisano. Zakaj temu ni tako? Je podpora islamskim skrajnežem res uradna politika Slo-techa?

o+ nevone

BigWhale ::

No, se opravicujem, ker vsakih deset minut ne klikam refresh. ;) Drugic daj se link do teme, je ne bo treba iskat. Hvala za opozorilo.

Sami ::

Tako očitno kazanje nestrpnosti bi moralo biti po principih Slo-techovih moderatorjev pobrisano. Zakaj temu ni tako? Je podpora islamskim skrajnežem res uradna politika Slo-techa?

OK, prevzamem odgovornost, ampak potem bi bilo fer, če bi tudi ti za svoje bolane trdive, da so vsi Palestinci teroristi ali nekaj v takem smislu, dobila vsaj kakšen naziv, ki je bil meni krivično dodeljen.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Sami ::

Čeprav nisem nikoli pisal v pritožbe Slo-tech-a, ker sem bil sorazmeroma zadovoljen mi je danes prekipelo. Pritožiti se moram čez moderatorja BigWhale-a, ker briše večino mojih postov, ki nikogar ne žalijo, priznam pa da so nekateri res upravičeno zbrisani, večina pa ne. Po krivem sem dobil tudi naziv Persona Rudis, čeprav menim da si ga nekateri na tem forumu veliko bolj zaslužijo kot jaz. S tem sklepam, da je BigWhale neprimeren moderator.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

BigWhale ::

Brisanje se zacne s prvim postom, ki je neprimeren. Nadaljuje se z vsakim postom, ki se na izbrisanega navezuje, cetudi je le-ta primeren.

Sem obrazlozil ze pri prvem brisanju, da ce je kdo mnenja naj pove kateri post mu je bil po krivici pobrisan, ter ga ustrezno popravi, da ne bo vec referenca na nekaj neobstojecega.

[perci: Naziv smo ti podelili zaradi kršitve 1. odstavka 1. člena s tem, ko si spodbujal k vojni in izbrisu Izraela s tega sveta. V pravilih tudi piše, da se lahko za svoje dejanje opravičiš s čimer po preteku določenege časa naziv preneha]

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

R33D3M33R ::

Zakaj se ne moderira post od merihuane v tej temi?. V njegovem postu je toliko smajlijev, da se mi je tema odpirala skoraj 20 minut ob konstantnem zatikanju ;( ;((
Pa mislim da si zasluži kaj več kot pa persona rudis.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Urejeno, hvala za opozorilo.

V-i-p ::

V temi glede avatarjev, je debata med drugim nanesla tudi na to, koliko je kdo star in je nekdo vprašal, koliko let ima Primož. Odgovoril sem, da 21 let, kar se itak vidi tudi v njegovem profilu. Nekdo mi je to pobrisal. Zanima me, kateri člen sem kršil, da je bil odgovor brisan. Off topic ne more biti razlog, ker potem lahko pobrišete 3/4 teme. Kot drugo bi pa vprašal, zakaj svojega izbrisanega odgovora ne vidim? Ni bilo včasih tako, da se je izbrisan odgovor obarval rdečo, ki sem ga videl jaz, drugi pa ne? Hvala za odgovore...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Kami ::

Bla

Primoz ::

V-i-p: sporočilo seveda ni bilo brisano (drugače bi ga videl in bilo bi rdeče barve). Preveč druženja z ljudmi, ki vidijo bele miši, očitno škodi. Poglej si temo o novem članku malo nižje.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

V-i-p ::

Ojej, stupid me ;). Hvala primož, čisto sem zamešal, kam sem kaj sploh poslal. Se oproščam ni blo nalašč. Drugič bom prej prečekiral, predno kaj pišem... :)
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Chronoboy ::

A se vam ta tema zdi normalna?

perci ::

Hvala.

Microsoft ::

Nevem no, samo zgleda, da do tole moja zadnja novica. Pa mogoce tudi zadnji dan kle gor. Kot bi nalas pustil, da me neki jebajo v glavo. Pizda materna, jst napisem en post o skripti, ki ima nekaj veze s temle, je brisan. Pol se najdejo retardi, pa zacnejo najedat, pa nic. To je kurca.

by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Badguy ::

Poslano: 02.11.2005 16:45:12
No vidim da nisem edini ki ima probleme z moderatorjem omegablue, kar pomeni da z nami ki imamo pritozbe cez njega ni nc narobe, ampak je ocitno nekaj narobe z njim!!!

Kot zgleda ima probleme z razumevanjem pojma "komercialna prodaja" !!
No jaz sem dal oglas za artikel, le da sem jih prodajal 4000komadov, oglas mi je seveda zbrisal,
ok sej to razumem, pa me je opozoril, da ce bom dal se en tak oglas da bom dobil prepoved
oddajanja oglasov na slo-techu.
No potem sem pa dal oglas istega artikla, ampak tokrat za SAMO EN KOMAD!!!!
Pa mi je tud tega zbrisal, in napisal da sem bil opozorjen in sedaj mi brise vse oglase po vrsti!!
Ta drugi oglas po mojem mnenju NI KOMERCIALNA PRODAJA!!! ampak omegablue, je dobesedno otrok, ki verjetno ni nikol hodu v solo in ima tako napacno pojasnjen pojem.

Tako da prosim za ustrezen ukrep proti moderatorju omegablue, in ponovno dovoljenje objavljanja oglasov!!!

LP Uros
Core2 Quad QX6850 Extreme Edition
Intel DX48BT2, 2GB DDR3 Patriot Viper
Geforce GTX 285 1GB, 74GB WD Raptor

Imaš odgovor v tisti temi.

BladE_ ::

A pol se tut men oglas brise ce prodajam CD od mojga frenda ?? muska je pa njegova in jo je dobesedno on naredu ??
Akcija - Reakcija

kuglvinkl ::

Ja, seveda, saj gre za komercialo (ne zvrst, ki je tu nepomembna). Zakaj ne ponudi muske za DL na svojem page-u? ...
Your focus determines your reallity

BladE_ ::

zato ker jo lahko da tuki na oglas in jo dobi usak ce da en cd!!!
Akcija - Reakcija

Jaz bi prosu odgovor oad kaksnega deugega moderatorja, in ne od omegablue, zato pa sem dal post na pritozbe!!!!!!!!

apachee ::

Se pridružujem VSEM ki so se kdajkoli in se še bodo pritožili čez OmegaBlue!!!

Dude dejansko ni dorasel svojemu poslu.

In pa Primož, prosim drži se svojih pravil in načel!

V-i-p: sporočilo seveda ni bilo brisano (drugače bi ga videl in bilo bi rdeče barve). Preveč druženja z ljudmi, ki vidijo bele miši, očitno škodi. Poglej si temo o novem članku malo nižje.

Tole ni ravno po vašil načelih.
You can't win without The Finn!

Omegablue preberi si se enkrat pravila slo-techa!
Še posebej oddelek d 19. Člen, ker si ga popolno kršil!

Zgodovina sprememb…

• polepsalo: STASI ()

Pritožil si se čez mene zato sem ti jaz odgovoril. (beri prvi post te teme)

19. člen ni bil kršen, ker pri tebi ni bilo nobenega suma ampak trdo dejstvo. Prepoved ti ostane.

Za oglaševanje ali komercialno prodajo pa piši na team@slo-tech.com

Slo-One ::

Prosim naj nekdo pobriše post o CRACKU ZBRIŠITE 1 ODGOVOR

Še nekaj sem našel PROSIM POGLEJTE TO JACKPOT

Stepni Volk ::

slo-one hvala. Eno temo sem izbrisal še pred ogledom te teme, drugo sem zaklenil, v tretji je že opozorilo TPja.

Ni blema. Mi gre nazivce da eni sprasujejo po crackih.
««
5 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 471 72 73 74 )

Oddelek: Slo-Tech
3673534333 (2092) MrStein

Več podobnih tem