Forum » Operacijski sistemi » Dlančnik Royal DaVinci Gonilniki Za Windows XP KJE?
Dlančnik Royal DaVinci Gonilniki Za Windows XP KJE?
Lincolin ::
Pozdrav!
Pred kratkim sem si kupil dlančnik Royal DaVinci, ki pa ima samo programsko podporo do Windows 98 SE. Doma imam naložen Windows XP, pa mi dlančnika noče zagnati. Dlančnik, ke priklkopljen preko Postaje, na COM 1 port.
Driverje sem iskal na google.com, skorajda vse rezultate. Pogledal sem tudi v E-mule, pa tudi tam ni nič. Pa me zanima, če ima kdo od Vas kako povezavo ali gonilnike (driverje), za Royal DaVinci, torej za Windows XP.
Hvala za vse komentarje, pripombe, povezave...
L.P. Grega
Pred kratkim sem si kupil dlančnik Royal DaVinci, ki pa ima samo programsko podporo do Windows 98 SE. Doma imam naložen Windows XP, pa mi dlančnika noče zagnati. Dlančnik, ke priklkopljen preko Postaje, na COM 1 port.
Driverje sem iskal na google.com, skorajda vse rezultate. Pogledal sem tudi v E-mule, pa tudi tam ni nič. Pa me zanima, če ima kdo od Vas kako povezavo ali gonilnike (driverje), za Royal DaVinci, torej za Windows XP.
Hvala za vse komentarje, pripombe, povezave...
L.P. Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davinci ResolveOddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (333) | Daniel |
» | Kateri program za video obdelavo (snemanje namizja)?Oddelek: Programska oprema | 3729 (2414) | opeter |
» | filmi posneti po knjigahOddelek: Šola | 4025 (3790) | TGolcar |
» | Prenosnik prihodnostiOddelek: Loža | 1245 (854) | ;-) |
» | SonyEricsson k750i nadgradnja op. sistemaOddelek: Mobilne tehnologije | 1055 (790) | Pyr0Beast |