Forum » Pomoč in nasveti » tud jst mam
tud jst mam
grex ::
Glede navijanja nisem mel nobenih problemov, tako da je glede overclokarskega stališča kul. Sam imam pa s svojim računalnikom kup nepojasnjenih problemov, ki jih nikakor ne morem uvrstit (da win2000 tečejo prepočasi za 1300MHzjev, da sem na win98 velikokrat dobil povožene ikone - ikone so se spremenile v neke packe, da so win98 zmrznal doskrat, da mi je iz harddiska na harddisk prepisoval kot bi iz diskete na harddisk ipdd....). Parkrat je zmrznal tudi ko sem se igral s TV-outom, ampak to je bolj problem (verjetno) grafične (crontel na gf2mx400).
Moj povzetek od teh problemov (ponavadi majhnih sicer ampak dovolj, da ti živce požrejo) je bil, da je kriva plata (ker driverji so bli gor svakojaki in biosi so vedno bli flashani).
No zdej se pa odloči :)
Moj povzetek od teh problemov (ponavadi majhnih sicer ampak dovolj, da ti živce požrejo) je bil, da je kriva plata (ker driverji so bli gor svakojaki in biosi so vedno bli flashani).
No zdej se pa odloči :)
VASkO ::
ceprav ne vem, o cem govoris, vidim da nimas pojma o tem, o cem si mislo govorit (biosi so bli flashani)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | garmin 250w rabim pomočOddelek: Strojna oprema | 1707 (1505) | pravnik |
» | hitrost adsl-jaOddelek: Omrežja in internet | 1053 (1028) | Cjek |
» | knoppixOddelek: Operacijski sistemi | 2324 (1690) | kockish |
» | Ali obstaja program za backup spletne straniOddelek: Programska oprema | 906 (817) | Fella |
» | Veliki! Diski, se ve...Oddelek: Novice / Diski | 2089 (2089) | elfin |