Forum » Sedem umetnosti » South park
South park
jaguar ::
jojjj...to je pa tolk nora risanka.
take HUDE fore. čist odf***** fore
dam 5 zwezdic
take HUDE fore. čist odf***** fore
dam 5 zwezdic
živim
Trubadur ::
Kje naj dobim sp?
hehe itak rula. Narežim se k norc zravn čeprov zadne cajte vse mnj :/ Nevem prve epizode so bo ble bolše
hehe itak rula. Narežim se k norc zravn čeprov zadne cajte vse mnj :/ Nevem prve epizode so bo ble bolše
SomethingEls ::
Je pač stara tema. A naj novo odprem? Ker nevem, če je tole dost pomembna pripomba za novo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SomethingEls ()
Ja tist je bil kar dober ja...
Sam najboljši je pa 2 del 9. sezona.
Niti mal anti-ameriški.
Sam najboljši je pa 2 del 9. sezona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SomethingEls ()
Okapi ::
Obujam staro temo, da ne odpiram nove.
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa
nejclp ::
Obujam staro temo, da ne odpiram nove.
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa![]()
Hja, opazka, jaz sem pričakoval, da bosta zvesta sama sebi, kar se radikalnega humorja tiče in se bosta Kirka lotila v zadnji epizodi, pa se nista. Desnjakarji so malce popizdevali zaradi Kirka, češ, da mata krvave roke, tko da jasno, družine mata, brezveze jih je ogrožat.
Plus, normalnim ljudem je smešno, ko recimo trola Kirka tako, da Cartmanu polaga njegove izjave v usta, trumptardom se pa to zdi fino, ker so nad izjavami Kirka itak navdušeni. Enako velja za Trumpa. Trump v seriji fuka Satana in Satan je v očeh republikancev alegorična figura za demokrate oz. liberale, tako da so navdušeni, čeprav je večina prezrla to poosebitev, pomoje, ampak jim je vseeno kul.
Plus, če se spomniš te serije, That's My Bush! ki sta jo nehala snemati po 8 epizodah- sta rekla, da je serija, kjer se delata norca iz Busha, v bistvu prispevala k njegovi večji priljubljenosti
Machete ::
s26E06 ..
Čisto odpiljena sezona... Precej ekzakten komentar treuntnega stanja usa in sveta.
Čisto odpiljena sezona... Precej ekzakten komentar treuntnega stanja usa in sveta.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
MojsterX ::
men je bila dobra sam prva epizoda, potem pa kar nekaj. ene in iste fore npr na small dick so ratale že čist preveč prežvečene in dolgočasne, pa satan baby itd. Kar nekaj. To je padlo na raven skibidi tolilet.
Saj je moral vsak, to je neka fora, ki jo razumejo samo ameriški osnovnošolci. Oziroma, ne razumejo je niti oni, samo smešna se jim zdi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Bi si upal trditi, da se south park ne gleda zaradi konkretnih for. Te služijo samo za koncept in ogrodje zelo močne in direktne karikature usa.
Ocena epizode na IMDB v tem trenutku 6.7 : https://www.imdb.com/title/tt26764428/?...
Biblija Razodetje 6-7 https://www.biblija.net/biblija.cgi?l=s...
Ko je odtrgalo četrti pečat, sem slišal glas četrtega živega bitja, ki je reklo: "Pridi!" 8 In glej, prikazal se mi je konj mrtvaško blede barve. Tistemu, ki ga je jezdil, je bilo ime Smrt, za njim pa je prihajalo Podzemlje. In dana jima je bila oblast nad četrtino zemlje, da morita z mečem, z lakoto, s smrtjo in z zverinami zemlje.
Peter Thiel rojen oktobra 1967
Ko je odtrgalo četrti pečat, sem slišal glas četrtega živega bitja, ki je reklo: "Pridi!" 8 In glej, prikazal se mi je konj mrtvaško blede barve. Tistemu, ki ga je jezdil, je bilo ime Smrt, za njim pa je prihajalo Podzemlje. In dana jima je bila oblast nad četrtino zemlje, da morita z mečem, z lakoto, s smrtjo in z zverinami zemlje.
ZveeZ ::
Ocena epizode na IMDB v tem trenutku 6.7 : https://www.imdb.com/title/tt26764428/?...
Predvidevam, da je nalasc ocena 6.7.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
KAVINSKY ::
Plus, če gledaš to sezono je izrazito naraslo število ocen 1 v primerjavi s prejšnjimi sezonami. Zgleda so na desni ful žalostni, da je woke dead.
Mah, če gledamo že nekaj zadnjih sezon je kvaliteta padla.
Odkar so začeli Tegridy Farms sago.
Tudi od Trumpa so imeli toliko materiala, pa v isti epizodi ene 20x ponovijo "is he fucking satan?".
Much comedy.
Apofis ::
Men je pa Tegridy saga kr huda. Novih delov mi pa še ni ratal prešnofat, se mi pa niti ne mudi glede na komentarje...
mahone ::
men je bila dobra sam prva epizoda, potem pa kar nekaj. ene in iste fore npr na small dick so ratale že čist preveč prežvečene in dolgočasne, pa satan baby itd. Kar nekaj. To je padlo na raven skibidi tolilet.
Je ze vsaj 10 let tako. Vec je missov kot pa hitov. Tegridy shit drkajo ze skoraj 8 let, PC principal je nadlezen do amena, Trump fore so prevec posiljene.
Izpel so se
No, to je čisti desnjakarski cope.
Je jasno, kaj vas žuli, zaveznika v boju proti wokizmu in podjebavanju libtardov sta začela mal podjebavat Magatarde. Zdej je South Par zeh, woke garbage in lazy satire, ki do onemoglosti ponavlja joke o trumpovem mikropenisu.
Če bi se norca delala iz Bidnove demence, bi se krohotali do onemoglosti, četudi bi joke ponovila tisočkrat, nikoli se ne bi naveličali.
Je jasno, kaj vas žuli, zaveznika v boju proti wokizmu in podjebavanju libtardov sta začela mal podjebavat Magatarde. Zdej je South Par zeh, woke garbage in lazy satire, ki do onemoglosti ponavlja joke o trumpovem mikropenisu.
Če bi se norca delala iz Bidnove demence, bi se krohotali do onemoglosti, četudi bi joke ponovila tisočkrat, nikoli se ne bi naveličali.

WizzardOfOZ ::
A je še slovenska zastava na vratih wc-jev v teh novih delih?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
c3p0 ::
Tudi od Trumpa so imeli toliko materiala, pa v isti epizodi ene 20x ponovijo "is he fucking satan?".
Much comedy.
Jaz sem nehal gledat, ker so težili s to Tegridy farms celo sezono, pa verjetno še zdaj. V začetku dobra ideja, ampak ne znajo nehat in vlečejo kot jaro kačo.
Pa Biden je bil gift that keeps on giving, ampak ga bojda niso osmešili niti 1x.
Če bi se.. Pa so se? There's yer answer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Much comedy.
Jaz sem nehal gledat, ker so težili s to Tegridy farms celo sezono, pa verjetno še zdaj. V začetku dobra ideja, ampak ne znajo nehat in vlečejo kot jaro kačo.
Pa Biden je bil gift that keeps on giving, ampak ga bojda niso osmešili niti 1x.
Če bi se.. Pa so se? There's yer answer.
Jasno da se nista, saj zdaj ste desnjakarji ugotovili, da sta woke libtarda in fena od Bidna.
Mogoče bosta celo nehala kazat Trumpa kot lucidnega zajebanta in se lotila njegove demence. V bistvu mu uslugo delata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Zakaj je "jasno", da se nista? Sta morda res libtarda?
Mene čisto nič ne moti, če se iz OrangeMana delata norca, ampak zakaj se nista še iz Dementa?
Mene čisto nič ne moti, če se iz OrangeMana delata norca, ampak zakaj se nista še iz Dementa?
Zakaj pa? A zaradi politične korektnosti, uravnoteženosti in inkluzivnosti?
Sicer pa demenca Trumpa lepo napreduje, mogoče se še bosta tudi iz Dementneža, čeprav ne bo ta prav. Trumpa kažeta v bistveno lepši luči glede na dejansko stanje njegove kognitivne opešanosti. Vitek, poskočen, navihan zajebant, v realnosti je pa ignorant, ki mu maščoba zaliva možgane.
Eni pač niste dovolj bistri, da bi ugotovili, da humor ni, če se norčuješ iz vsakega, ampak je smešno samo, če se norčuješ iz tistih, ki si to zaslužijo.

WizzardOfOZ ::
A je kdaj bla? Jaz se spomnim samo SLOzastave na vratih otroške sobe.
Ja v parih delih in v filmu (s sadamom) je bila na wc vratih.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Eni pač niste dovolj bistri, da bi ugotovili, da humor ni, če se norčuješ iz vsakega, ampak je smešno samo, če se norčuješ iz tistih, ki si to zaslužijo.
Če prezrem brezvezni ad-hominem. SP je ravno slovel po tem, da se norčuje iz vseh. Včasih.
Zakaj pa? A zaradi politične korektnosti, uravnoteženosti in inkluzivnosti?
Sicer pa demenca Trumpa lepo napreduje, mogoče se še bosta tudi iz Dementneža, čeprav ne bo ta prav. Trumpa kažeta v bistveno lepši luči glede na dejansko stanje njegove kognitivne opešanosti. Vitek, poskočen, navihan zajebant, v realnosti je pa ignorant, ki mu maščoba zaliva možgane.
To me sprašuješ? Torej so tudi po tvoje woke in DEI? Bravo. Inkluzivno do dementnežev na najbolj pomembni (hočemo ali nočemo) funkciji planeta?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
fikus_ ::
SP je povozil čas. Marsikdaj zadel žebljico na glavico, sedaj so se pa izpeli. Vlekli bodo zgodbo in še nekaj časa živeli od stare slave, vmes še kaj izvirnega,.... na koncu zna biti, da bo franšiza prodana najboljšemu ponudniku.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
SP je povozil čas. Marsikdaj zadel žebljico na glavico, sedaj so se pa izpeli. Vlekli bodo zgodbo in še nekaj časa živeli od stare slave, vmes še kaj izvirnega,.... na koncu zna biti, da bo franšiza prodana najboljšemu ponudniku.
No, v "full blown" woke obdobju, bi verjetno hitro zaprli barako, ce bi bili tako kontroverzni kot vcasih.
Ja, na temu delu sveta gledamo na to drugace, ampak njihova main publika je iz US.
Sedaj, ko je postalo "in" biti antiwoke, pa sem bolj optimisticen glede nadaljevanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
Ravno obratno. Antiwoke ni "in", je lame, po zaslugi Trumpa uradna smernica in politika establishmenta, mainstream. Menda ne bosta Trey in Parker sledila tem smernicam in postala režimska dvorna norčka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
nekikr ::
Zadnji deli so povsem debilni. Včasih so imeli dobre, pametne fore. Zdaj so pa višek small dick fore ki jih ponovijo 100x. Škoda, to je bila res kultna serija.
MisterM ::
Vsekakor odlična satira, ki že skoraj 30 let s pronicljivim humorjem vsaj za malenkost polepša dan. Se mi zdi, da jo trenutno svet potrebuje bolj kot kadarkoli prej.
Magic1 ::
Avtorja sta že davno povedala, da imata dost. Vendar za MILJARDO vsak pa res nimasta dost, da bi zadevo dala na pokopališče.
Magic
MisterM ::
Avtorja sta že davno povedala, da imata dost. Vendar za MILJARDO vsak pa res nimasta dost, da bi zadevo dala na pokopališče.
Od kje ti ta ideja? Rekla sta ravno nasprotno, da bosta furala dokler ju [takrat še Comendy Central] ne bo skenslal.
https://uproxx.com/tv/matt-stone-and-tr...
delavec44 ::
Saj tudi iz Kirka se nista pa bi se lahko. Včasih so se norca delali iz vseh, danes pač ne več. Izgubili so ostrino.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
Niso se izpeli, seveda se človek nasiti in mu ne more biti isto zabavno kot, ko nekaj prvič vidi, sploh če furajo že skoraj 30 let.
PC principal je en bolj povednih karakterjev. Ultimativni ligavec konvertit. Da ne šteka jezusa niti pol promila pa je značilno tudi za podalpske katolibane.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27613 (15269) | Vanich |
| » | Napad na Sony Pictures povzročil umik filmaOddelek: Novice / Varnost | 20047 (16559) | FireSnake |
| » | South Park: The Stick of TruthOddelek: Igre | 7013 (4837) | GamerBoy |
| » | Slovenska zastava se pojavi v delu South Park (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16974 (14032) | opeter |
| » | SOUTH PARK - We all love kenny! (don't we?) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5469 (4817) | Filo |