Forum » Sedem umetnosti » South park
South park

jaguar ::
jojjj...to je pa tolk nora risanka.
take HUDE fore. čist odf***** fore
dam 5 zwezdic
take HUDE fore. čist odf***** fore
dam 5 zwezdic

živim

Trubadur ::
Kje naj dobim sp?
hehe itak rula. Narežim se k norc zravn čeprov zadne cajte vse mnj :/ Nevem prve epizode so bo ble bolše

hehe itak rula. Narežim se k norc zravn čeprov zadne cajte vse mnj :/ Nevem prve epizode so bo ble bolše

SomethingEls ::

Je pač stara tema. A naj novo odprem? Ker nevem, če je tole dost pomembna pripomba za novo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SomethingEls ()

Ja tist je bil kar dober ja...
Sam najboljši je pa 2 del 9. sezona.
Niti mal anti-ameriški.

Sam najboljši je pa 2 del 9. sezona.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: SomethingEls ()

Okapi ::
Obujam staro temo, da ne odpiram nove.
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa

nejclp ::
Obujam staro temo, da ne odpiram nove.
South Park je - za moj okus - s 27. sezono doživel pravi preporod, že zelo dolgo ni bil tako zabaven. Vse po zaslugi Trumpa![]()
Hja, opazka, jaz sem pričakoval, da bosta zvesta sama sebi, kar se radikalnega humorja tiče in se bosta Kirka lotila v zadnji epizodi, pa se nista. Desnjakarji so malce popizdevali zaradi Kirka, češ, da mata krvave roke, tko da jasno, družine mata, brezveze jih je ogrožat.
Plus, normalnim ljudem je smešno, ko recimo trola Kirka tako, da Cartmanu polaga njegove izjave v usta, trumptardom se pa to zdi fino, ker so nad izjavami Kirka itak navdušeni. Enako velja za Trumpa. Trump v seriji fuka Satana in Satan je v očeh republikancev alegorična figura za demokrate oz. liberale, tako da so navdušeni, čeprav je večina prezrla to poosebitev, pomoje, ampak jim je vseeno kul.
Plus, če se spomniš te serije, That's My Bush! ki sta jo nehala snemati po 8 epizodah- sta rekla, da je serija, kjer se delata norca iz Busha, v bistvu prispevala k njegovi večji priljubljenosti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best risanka ever (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 27550 (15206) | Vanich |
» | Nič več nudistov v GTAOddelek: Novice / Igre | 5009 (4163) | Looooooka |
⊘ | Washa playlista (mp3)Oddelek: Loža | 123030 (121372) | Lord650 |
» | naj 15 pesmiOddelek: Sedem umetnosti | 2467 (1813) | fRiK0 |
» | SOUTH PARK - We all love kenny! (don't we?) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5437 (4785) | Filo |