Forum » Operacijski sistemi » problemi z WINdows XP 64-bit
problemi z WINdows XP 64-bit
PP111 ::
Živjo!
Včeraj sem naložil Windowse xp 64-bit, zdaj pa mam razne problemčke z internetom:
Bitcomet, mi napiše Cannot listen to port: xxxx, pa vseeno katero številko dam in tudi vseeno je ali je firewall on ali off, potem mi ne dela Mozilla Firefox in navadni IE, samo IE (64-bit),....
A ma kdo kakšno idejo, rešitev, al naj naložim 32-bitne windowse nazaj?
LP
Včeraj sem naložil Windowse xp 64-bit, zdaj pa mam razne problemčke z internetom:
Bitcomet, mi napiše Cannot listen to port: xxxx, pa vseeno katero številko dam in tudi vseeno je ali je firewall on ali off, potem mi ne dela Mozilla Firefox in navadni IE, samo IE (64-bit),....
A ma kdo kakšno idejo, rešitev, al naj naložim 32-bitne windowse nazaj?
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
kingkong ::
imel sem podobne težave.
najprej naloži popravke (windows update) in potem bi moralo delati brez problemov.
najprej naloži popravke (windows update) in potem bi moralo delati brez problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remix OS 64 bit (napačen) downloadOddelek: Operacijski sistemi | 3239 (2880) | m3k |
» | xp vs 7...32 vs 64bit..?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9369 (8639) | helo |
» | WIN 7 32/64 bit, RAM, programiOddelek: Operacijski sistemi | 609 (517) | AlienRR |
» | MSDNAA win7 ponoven installOddelek: Operacijski sistemi | 3671 (3299) | pijavka |
» | Ali naj naložim 64biten ali 32biten win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 3447 (2894) | whiteghosted |