Forum » Programska oprema » office xp in prijava v comp
office xp in prijava v comp
Klemenn ::
Ko se prijavim v comp bi rad da se mi ni treba, da lahko avtomatično sam računalnik to nardi. Ker pa sem jaz že vtipkal po nesreči po naključju vem da je en file, ki ga zbrišeš in možna je nova prijava kateri file?
Dobil sem tale 30dnevni zastonj office xp in zanima me , če je lahko kaj narobe če registriram po netu in imam pir***** winse me gor?
Lahko kako podaljšam dobo offica če veste kaj mislim!!
Dobil sem tale 30dnevni zastonj office xp in zanima me , če je lahko kaj narobe če registriram po netu in imam pir***** winse me gor?
Lahko kako podaljšam dobo offica če veste kaj mislim!!
- zaklenil: Ziga Dolhar ()
Tomi ::
Načeloma ne sme biti nič, če imaš nelegalne Windowse gor.
Doba se menda da podaljšati, samo ne vem kako. Sicer pa poskusi iskalnike in astalavisto.
Doba se menda da podaljšati, samo ne vem kako. Sicer pa poskusi iskalnike in astalavisto.
metrodusa.blogspot.com
kaj pa ta prvi del :
Ko se prijavim v comp bi rad da se mi ni treba, da lahko avtomatično sam računalnik to nardi. Ker pa sem jaz že vtipkal po nesreči po naključju vem da je en file, ki ga zbrišeš in možna je nova prijava kateri file?
Ziga Dolhar ::
Jebediah, lahko bi povedal vsaj verzijo Windovsev. Če je že vse ostalo preveč.
Bom jaz, da ne bo pretežko:
Jebediaha to zanima za Windows 95.
Enivej, a ti nismo že na ircu povedal, kako se rešuje tvoja težava? Omrežna soseščina > Lastnosti in nastaviš tip prijave.
Bom jaz, da ne bo pretežko:
Jebediaha to zanima za Windows 95.
Enivej, a ti nismo že na ircu povedal, kako se rešuje tvoja težava? Omrežna soseščina > Lastnosti in nastaviš tip prijave.
https://dolhar.si/
grr jzst ne govorim o tej prijavi!
tist k ve katero datoteko zbrisat, bo že vedu o čem govorim!
sicer pa esm že zrihtu, lahk zaklenete tole
tist k ve katero datoteko zbrisat, bo že vedu o čem govorim!
sicer pa esm že zrihtu, lahk zaklenete tole
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Klemenn ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | brisanje datotek brez moznosti restavriranjaOddelek: Programska oprema | 2139 (1358) | denabiker |
» | Firefoxu se meša - pomagajteOddelek: Programska oprema | 1258 (1147) | veteran |
» | PC zamrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (910) | Dead_Eye |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2333 (1882) | Gandalfar |
» | Remote desktop Server za Windwos 2000Oddelek: Operacijski sistemi | 1418 (1264) | Microsoft |