Forum » Sedem umetnosti » Vrednost slik.
Vrednost slik.
whatever55 ::
Živijo!
Ob skodelici kave, tik preden zaide sonce večkrat opazujem prefinjene slike slovenskega akademika Lojzeta Perka in se sprašujem, kako narava lahko ustvari takega mojstra, umetnika z dušo, nekoga z smislom do slikanja. Slike si nedvomno zaslužijo boljše mesto, kjer jih bodo lahko opazovali tudi drugi ljudje s čutom in srcem, ki živi za umetnost.
Toda naslednji trenutek se se sprašujem, koliko so te slike vredne in kdo jih odkupuje. Kaj igra vlogo pri ceni, starost ali velikost, mogoče tehnika (pastel). Nenazadnje, kot študent ne premorem vseh bremen plačevanja računov in bi s prodajo naredil dobro družbi z prodajo slik.
Torej, nadobudni umetniki, koliko mislite da so slike vredne in kje naj jih začnem prodajati?
Hvala vsem za morebitne odgovore in vsem, ki mi želite, da uspem pri mojem zadanem projektu,
Matic
Ob skodelici kave, tik preden zaide sonce večkrat opazujem prefinjene slike slovenskega akademika Lojzeta Perka in se sprašujem, kako narava lahko ustvari takega mojstra, umetnika z dušo, nekoga z smislom do slikanja. Slike si nedvomno zaslužijo boljše mesto, kjer jih bodo lahko opazovali tudi drugi ljudje s čutom in srcem, ki živi za umetnost.
Toda naslednji trenutek se se sprašujem, koliko so te slike vredne in kdo jih odkupuje. Kaj igra vlogo pri ceni, starost ali velikost, mogoče tehnika (pastel). Nenazadnje, kot študent ne premorem vseh bremen plačevanja računov in bi s prodajo naredil dobro družbi z prodajo slik.
Torej, nadobudni umetniki, koliko mislite da so slike vredne in kje naj jih začnem prodajati?
Hvala vsem za morebitne odgovore in vsem, ki mi želite, da uspem pri mojem zadanem projektu,
Matic
OwcA ::
Poskusi v kakšni prodajni galeriji, v Stari Ljubljani jih je kar nekaj.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Gwanaroth ::
Zakaj bi jih pa prodajal?
Imej jih zase in uživaj ob pogledu na njih.
Imej jih zase in uživaj ob pogledu na njih.
Lights often keep secret hypnosis..
tx-z ::
Pa kaj pol...mogoce ti kdaj prv pride, jst je neb prodau pa bi raj mau bl sparu na nekaterih stvareh..da bi prsu lpo skoz mesc
tx-z
TESKAn ::
Lej, če ti ni sile, bi reku, da ne prodat. Naj ostane za hude čase. Neke vrste backup.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi tožbi zoper MegauploadOddelek: Novice / Tožbe | 7614 (5301) | MuadDib |
» | Ponovno odkrita da Vincijeva slika "Rešitelj sveta" vredna 200mio €?Oddelek: Loža | 1361 (1150) | flood |
» | Goldman Sachs vložil pol milijarde v FacebookOddelek: Novice / Ostale najave | 7237 (5637) | pss-m |
» | Igra za sproščanje napetostiOddelek: Novice / Igre | 4895 (3888) | rapigator |
» | tony hawk's pro skater 3Oddelek: Igre | 1136 (1017) | Evil|One |