Forum » Loža » Kje do ultrazvocne napravice proti komarjem?
Kje do ultrazvocne napravice proti komarjem?
Caligula ::
OK mene komarji pri zivem telesu jejo in mam dovolj.
Kje se pri nas dobi tisto baterijsko majhno zadevico, ki jih odganja z ultrazvokom ali karkoli takega ucinkovitega?
Kje se pri nas dobi tisto baterijsko majhno zadevico, ki jih odganja z ultrazvokom ali karkoli takega ucinkovitega?
[_MW_] ::
Ce mas symbian fon si instalaj Anti Mosquito
DONT drink And drive just smoke and fly!!!! ...fly fuckin HiGH
Barac00da ::
KLIK
Ni preizkušeno iz moje strani, se mi pa zdi praktično pa še poceni.
Ni preizkušeno iz moje strani, se mi pa zdi praktično pa še poceni.
---------------------------------------
A ti mene zumeš brjatu?
A ti mene zumeš brjatu?
PersonaRudis ::
Pred leti smo v Conradu kupili tako belo lučko ko ful šekši sveti pa piska (baje). Lani poleti je blo kar velik naval komarčkov in sem jo zato poiskal ter dal v vtičnico.
Result: Pristajalna ploščad za male krvosese.
Epilog: Šlo nazaj tja kjer sem jo našel.
Trenutno: Raid za vštekat v vtičnico. Malce smrdi, je pa efektivno.
Nasvet: Ne kupovac čip robe če hočeš bit zaščiten (tista bela lučka vsekakor je!).
Result: Pristajalna ploščad za male krvosese.
Epilog: Šlo nazaj tja kjer sem jo našel.
Trenutno: Raid za vštekat v vtičnico. Malce smrdi, je pa efektivno.
Nasvet: Ne kupovac čip robe če hočeš bit zaščiten (tista bela lučka vsekakor je!).
Damjan Jagar ::
Jaz imam še nekje tale programčič Anti Mosquito za PCja, ki počiva v trayu in naj bi oddajal ultrazvok za odganjanje komarjev.. Ne vem, ima kdo kakšno orodje da bi to izmeril/preveril, kako je s tem, ker se mi zdi tole čisti nateg.
Če bo kdo rabil naj mi javi na ZS. Če bo kdo znanstveno preveril delovanje, pa prav tako.
Če bo kdo rabil naj mi javi na ZS. Če bo kdo znanstveno preveril delovanje, pa prav tako.
http://jagar.si
SeTAr ::
Tukaj imam eno napravico Z..AUT , taka rdeča z v vtičnico, sicer ponavadi ni dosti komarjev okoli, ampak enkrat sem vžgal zadevo, ko je bil en v bližini in se mu je totalno ftrgalo in je začel krneki letet v spirali okoli in je spizdu vija
Caligula ::
Ma fotr je neki tazga mel ze skor 20 let nazaj na morju in je delal. Bom sou v Conrada pa jim v roku 8 dni itak v rit zatlacu zadevo ,ce ne bo delalo.
Ce bo pa delalo si bom pa v svojo in mel skos s sabo
Ce bo pa delalo si bom pa v svojo in mel skos s sabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prokleti komarji! Kako se jih znebiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22268 (12275) | MostWanted |
» | Odganjalec mačk?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12136 (6469) | heresjohnny |
» | Komarji (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 11398 (7982) | petrus |
» | nočna lučka in crknjena žarnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2203 (1953) | lithium |
» | Komarji!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7120 (5897) | McBoby |