Forum » Znanost in tehnologija » les.. listavci, iglavci v latinskem in angleskem jeziku
les.. listavci, iglavci v latinskem in angleskem jeziku
Bug ::
ellow
Rabil bi spletno stran na kateri bi nasel vecino vrst lesa (iglavce in listavce) v slovenskem jeziku, in zraven bi se rabil njihovo latinsko/anglesko ime. Na google nimam srece oz. narobe iscem
Mi lahko kdo pomaga?
lp,
Bug
Rabil bi spletno stran na kateri bi nasel vecino vrst lesa (iglavce in listavce) v slovenskem jeziku, in zraven bi se rabil njihovo latinsko/anglesko ime. Na google nimam srece oz. narobe iscem
Mi lahko kdo pomaga?
lp,
Bug
- spremenil: Bug ()
BigWhale ::
Taxonomic key tree
Za zacetek, da prides do angleskih taksonomskih kljucev za dolocanje dreves... Potem pa googlaj naprej... :)
Vse se najde, jaz sem nedavno googlal za planktonom (potem se pa clovek sprasuje zakaj ima tak nickname, kot ga ima :P )
Za zacetek, da prides do angleskih taksonomskih kljucev za dolocanje dreves... Potem pa googlaj naprej... :)
Vse se najde, jaz sem nedavno googlal za planktonom (potem se pa clovek sprasuje zakaj ima tak nickname, kot ga ima :P )
Bug ::
ellow...
Najlepsa hvala.. nasel sem kaj sem rabil...
Heh, mas prav, mislim, da polovica folka spljoh ne we kaj njihov nick pomeni :-)
lp,
Bug
Najlepsa hvala.. nasel sem kaj sem rabil...
Heh, mas prav, mislim, da polovica folka spljoh ne we kaj njihov nick pomeni :-)
lp,
Bug
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAID 1 in Debian težavaOddelek: Strojna oprema | 799 (777) | Bug |
» | skrita particija na IBM diskihOddelek: Pomoč in nasveti | 1719 (1458) | Bug |
» | Alternativa za MS ScandiskOddelek: Programska oprema | 1606 (1361) | Bug |
» | [Spominske kartice] katero Secure Digital - SD?Oddelek: Kaj kupiti | 1022 (807) | 1309976 |
» | Termalni trak ne drzi prevec dobro - odlepil se je...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2497 (2227) | Bug |