» »

NUJNO SOLOnote prenosnik - instalacija zavrne! POMOC!

NUJNO SOLOnote prenosnik - instalacija zavrne! POMOC!

marjan4 ::

Pozdralvjeni, kupil sem

SOLONOTE 1.6 512 DDR 80GB DVD+-RW 64MB ATI mobility,

In imam naslednje tezave:

pri instalaciji win XP SP2 in poskusili smo tudi z CORP edition, 4x zapekli CD, enaka napaka...vendar na vseh drugih racunalnikih je bilo vse vredu;....na servisu so mi zamenjali RAM enako... KAJ NAREDITI:
napaka je naslednja...formatiram disk...winsi se nalagajo...ptelmmm dobim tisto okno kjer pise se 39min approximately...do konca...
- INSTALLING WINDOWS - (4. alineja po vrsti)...

in dobim ERROR:

An error has been encountered that prevents SEtup from continuing. blablabla.. one of the components thath windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect.
LOG: Error: intallation failed: D:\I386\asms. Error message: the parameter in incorrect.

Fatal Error:of the components thath windows needs to continue setup could not be installed. The parameter is incorrect.

ALI GRE MORDA za HARD DISK, DVD writer? procesor ali plosco??? KAJ VRAGA>...masina je bla 300cukov bemti!!!

Hvala v naprej vsem ki mi boste skusali pomagati...
:( marjan

hitcher ::

SYMPTOMS
When you install Microsoft Windows XP, you may receive the following error message:
[Files Needed]

The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-ROM is needed. Type the path where the file is located, and then click OK.
Back to the top Back to the top
CAUSE
This issue may occur if the Setup program cannot communicate with the CD-ROM drive.

Moj predlog:

formatiraj disk, na njega v nek direktorij posnami windows-e
in jih instaliraj.
Če bo šlo vse ok - potem pojdi v trgovino/servis in zahtevaj zamenjavo
cd-rom enote.

Sicer imaš pa 8 dni časa po zakonu, da odneseš v trgovino in zamenjaš, oz. vzameš denar nazaj.

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Inštaliranje XP

Oddelek: Pomoč in nasveti
5612 (495) fosil
»

Ne morem instalirat XPjev

Oddelek: Operacijski sistemi
71038 (943) tecumseh