» »

Mame Arcade Box!

Mame Arcade Box!

TheHijacker ::

Takole. Zagrabila me je ideja, da bi naredil megastično arkadno škatlo, ki bazira na Mame emulatorju. Če še kdo ne ve kaj je to naj razložim, da je Mame(Multiple Arcade Machine Emulator), emulator arkadnih iger za različne operacijske sisteme. Trenutno deluje preko 2000 takšnih iger od daljnega leta <1980. Se še kdo spomni legend kot so Dig Dug, Pooyan, Pang, itd. Vse to sedaj deluje na PC-ju. Sam sem ravno prejšni teden iz Nemčije naročil kompletno zbirko teh iger za samo 30DEM na šestih CD-jih. Vse to bi rad spravil v originalno arkadno škatlo, ki je v okvari. Notri bi vrgel navadni PC, DOS in vse te igre, ter vse skupaj zvezal na originalno kontrolno ploščo, ter navadni televizor(51cm). Kasneje bi še dodal origalni coin machine za vstavitev žetonov. ZAKON!
Rabil bi pa sledeče. A kdo pozna kakšnega, ki se bavi s starimi avtomati in bi imel kakšnega pokvarjenega za prodat? Samo, da je ohišje v dokaj celem stanju. Nič ne bi imel proti še če bi bilo poleg še orignalne kontrole(joystick in gumbi). Če pa tega ne bo pa nič panike, ker bi jih naredil sam.

Če koga zanima to področje mu svetujem naj si pogleda enega izmed primerov na tem naslovu. Ali pa kar celotno zbirko tukaj. Ne bo vam škodovalo tudi če pogledate sem.
http://www.google.si


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem igre

Oddelek: Igre
81290 (1102) davco17
»

PC pretepačina

Oddelek: Igre
303649 (2826) casiouss
»

Emulacija starih iger

Oddelek: Igre
101598 (1384) Rokic
»

Igra za gamepad

Oddelek: Igre
61506 (1424) Chronoboy
»

EMULACIJA

Oddelek: Programska oprema
151845 (1629) TheHijacker

Več podobnih tem