Forum » Strojna oprema » Miska Razer Diamondback
Miska Razer Diamondback
McGregorSLO ::
Imam problem oz. rabim informacijo.
Dejstva: Kupil sem miško razer diamondback (navadno vijolčno). Downloadu sem najnovejše driverje.
Problem(ki je rešen):
-z inštalacijo driverjev ni bilo težav in tudi sedaj gorijo 3je dodatni procesi v taskbar (razerhid.exe,razerofa.exe,razertra.exe). Da se jo normalno stimat in ONthefly sensitivity deluje. ce hocem misko premakniti za 1 pixel poskoci za ~4piksle. Tezavo sem odpravil v control panel->mouse->pointer options->(kljukica na ) enhance pointer precision
Vprašanje: -v device manager pod muse pise HID-compliant mouse ali je to vredu al more pisat kksn razer ipd. ?
Zakaj moram v windows vklopit enhance pointer precision? in to vedno ce bi hotel kaj stelat s prog. opremo od razorja drugace mi miska skace za 4piksle...
-tudi ce preklopim na 400 dpi ni opazit razlike bi jo moral?
tnx ce je kdo mel kej podobnega
Dejstva: Kupil sem miško razer diamondback (navadno vijolčno). Downloadu sem najnovejše driverje.
Problem(ki je rešen):
-z inštalacijo driverjev ni bilo težav in tudi sedaj gorijo 3je dodatni procesi v taskbar (razerhid.exe,razerofa.exe,razertra.exe). Da se jo normalno stimat in ONthefly sensitivity deluje. ce hocem misko premakniti za 1 pixel poskoci za ~4piksle. Tezavo sem odpravil v control panel->mouse->pointer options->(kljukica na ) enhance pointer precision
Vprašanje: -v device manager pod muse pise HID-compliant mouse ali je to vredu al more pisat kksn razer ipd. ?
Zakaj moram v windows vklopit enhance pointer precision? in to vedno ce bi hotel kaj stelat s prog. opremo od razorja drugace mi miska skace za 4piksle...
-tudi ce preklopim na 400 dpi ni opazit razlike bi jo moral?
tnx ce je kdo mel kej podobnega
Join the dark side!
McGregorSLO ::
Zdej imam pa problem da moram pri vsakem restartu in vsakem vnovičnem prižigu računalnika obkljukati kljukico v control panel-> mouse-> enhance pointer precision..... kaj je problem pls help
Join the dark side!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming miska advancedOddelek: Kaj kupiti | 955 (630) | b00mer |
» | Težava z miško na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3345 (3273) | Kla_Man |
» | Just Cause 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7073 (5613) | Tomozuki |
» | Resnična resničnost!Oddelek: Novice / RTV Slo | 4271 (2884) | MrStein |
» | Programska podpora za XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1966 (1482) | Dzos |